Boyum kilom

aşırı su içiyorum, fazla yani. 1.70 boyum kilom 45 ten yukarı çıkamazdı şu an 63 üm. yani 63 le hamile kaldım içimden kötü hisler ben böyle 70 ler 80 ler görücem ne olduğumu anlamıcam gibi geliyor :/

Bedene takılma
Kilona göre bedenin sanki normal bence
Önemli olan senin sağlığın
Çok az su içiyorsun önce su içmeye alıştır kendini ,yanında pet şişe su taşı yudum yudum sık sık iç
Zaten oyle yapiyorum pet siseyle zorluyom kendimi ama suyu aramiyorum
1-2 bardak yetiyo gunluk

Sen nasil 45 ten 63 e ciktin? Demekki su icmeyle ilgisi yok kilonun?

boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?

ben de hiç su içmem.Resmen hiç susamam su içmeyi unuturum.zararlı diye günde 2 bardak filan aklıma gelince içerim ama zayıfım ve kilo almak istiyorum

kaşarlı tost yerine beyaz peynirle yap tost mesela .. sabah öğününe bir tutam dereotu ekle.. şekeri kesinlikle bırak.. sütlü kahve yerine türk kahvesi veya yeşil çay koyabilirsin.. akşam yatmadan yarım saat önce bir kase yoğurda yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber atıp yiyebilirsin.. kabızlık varsa bir tatlı kaşığıda zeytin yağı ekleebilirsin.. ciddi etkiliyor.. su içemem diyorsun ama sabah kabuk tarçınlı ve limonlu bir bardak ılık su metobolizmanı coşturur

boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?
meyve suyu çay kahve gibi şeylerde sıvı ihtiyacını karşılar ama 1 2 bardak su çok az. Bardağı büyük tut bari

Sekeri birakirsam keke biskuviye cikolataya saldiriyom tabi hepsine birden degilde birini secip ondan yiyorum . Onlara saldirmayim diye kesemedim zaten gun boyu cay kahve yok gunde 2 kez attigim seker belli

Abur cuburu kessen verirsin degisen bir oysa. Ne hastaligin cikti?
ibs- bağırsaklarda oluşan bir rahatsızlık.fonksiyonel. Yapısal değil . Bağırsaklarım kafasına göre takılıyormuş içeride :) strese girip aşırı şişme yapıyor, şekil bozukluğuna yol açıyormuş. Yani bilmiyorum ben 50 li kiloları düşlerken 63 ü görmek bana tuhaf geldi, yoksa kötü bir görüntüm yok aslında.Ama ben kendimi bildiğim için eski halime göre baya bir devasa geliyorum gözüme.

Bingooo
Demekki susuz kalmak kilo verememe sebebi degil? Ama kabiz olmuyomusun az su icince bana olduda

hayır hiç kabız olduğumu bilmem hayatımda diyebilirim.Çok enterasanım afedersiniz çok fazla çalışıyo benimkiler
Ama su ile kilonun alakası bile yok bana göre. ben de örneğiyim. Ama bence kilo almamanın sebebi hep tek bişeyden geçiyor oda yemekleri çoooook çiğneyerek yemek.Ben okadar çok çiğniyorum ki buyüzden de aşağıya zaten öğütülmüş halde yolluyorum onlarda rahat çıkıyo tavsiyem çok çiğneyerek yiyin

Gecmis olsun kabizlik varmi buna bgli olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…