- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Zaten oyle yapiyorum pet siseyle zorluyom kendimi ama suyu aramiyorumBedene takılma
Kilona göre bedenin sanki normal bence
Önemli olan senin sağlığın
Çok az su içiyorsun önce su içmeye alıştır kendini ,yanında pet şişe su taşı yudum yudum sık sık iç
tabiki normal değil
161boy 49 kilo
günde 2 buçuk litreye yakın su içiyorum
Sen nasil 45 ten 63 e ciktin? Demekki su icmeyle ilgisi yok kilonun?aşırı su içiyorum, fazla yani. 1.70 boyum kilom 45 ten yukarı çıkamazdı şu an 63 üm. yani 63 le hamile kaldım içimden kötü hisler ben böyle 70 ler 80 ler görücem ne olduğumu anlamıcam gibi geliyor :/
boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?
Hayir kafama gore
Ama bozdugum gunlerde cok oldu yani hep duzenli yapamadim oda var
kaşarlı tost yerine beyaz peynirle yap tost mesela .. sabah öğününe bir tutam dereotu ekle.. şekeri kesinlikle bırak.. sütlü kahve yerine türk kahvesi veya yeşil çay koyabilirsin.. akşam yatmadan yarım saat önce bir kase yoğurda yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber atıp yiyebilirsin.. kabızlık varsa bir tatlı kaşığıda zeytin yağı ekleebilirsin.. ciddi etkiliyor.. su içemem diyorsun ama sabah kabuk tarçınlı ve limonlu bir bardak ılık su metobolizmanı coştururYani sabahlari genelde 2 dilim kasarli tost yaninda sekerli sutlu kahve yada cay
Oglen ne pistiyse 1 tabak o yemek yaninda salata yada sebze
Ikindi sutlu kahve
Aksamda hafif corba balik salata falan bazende useniyom yemiyom aksam onun yerine atistiriyom meyve misir ton baligi falan. Haftada 1 de sagliksiz yiyorum hamburger pizza yada kizartma turu
1200 kalorinin altina dusmeyin deniyo. 1400 civari aldigimda oluyo yinede fark yoksu çok az ayrıca 1600 kalori demekki vücuduna fazla 1000 -1100 kalori denemelisin 1 hafta 10 gün farkı görürsün
Evlilikle alakalı sanıyorum yani hooop diye olmadı ama 45 ten yukarıya çok yememe rağmen çıkamazdım, şu an 63 üm şaka gibi. suyu oldum olası çok içerim, çok severim.Sen nasil 45 ten 63 e ciktin? Demekki su icmeyle ilgisi yok kilonun?
Bingoooben de hiç su içmem.Resmen hiç susamam su içmeyi unuturum.zararlı diye günde 2 bardak filan aklıma gelince içerim ama zayıfım ve kilo almak istiyorum
Evlenince cokmu yemeye basladin? Yada yeme stilinmi degisti?Evlilikle alakalı sanıyorum yani hooop diye olmadı ama 45 ten yukarıya çok yememe rağmen çıkamazdım, şu an 63 üm şaka gibi. suyu oldum olası çok içerim, çok severim.
meyve suyu çay kahve gibi şeylerde sıvı ihtiyacını karşılar ama 1 2 bardak su çok az. Bardağı büyük tut bariboyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?
yani aslında ibs rahatsızlığım çıktı çok daha az yemeye başladım aslında ama tv karşısında sanrıım abur cubur çok seven eşime uymuş olabilirim :)Evlenince cokmu yemeye basladin? Yada yeme stilinmi degisti?
Sekeri birakirsam keke biskuviye cikolataya saldiriyom tabi hepsine birden degilde birini secip ondan yiyorum . Onlara saldirmayim diye kesemedim zaten gun boyu cay kahve yok gunde 2 kez attigim seker bellikaşarlı tost yerine beyaz peynirle yap tost mesela .. sabah öğününe bir tutam dereotu ekle.. şekeri kesinlikle bırak.. sütlü kahve yerine türk kahvesi veya yeşil çay koyabilirsin.. akşam yatmadan yarım saat önce bir kase yoğurda yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber atıp yiyebilirsin.. kabızlık varsa bir tatlı kaşığıda zeytin yağı ekleebilirsin.. ciddi etkiliyor.. su içemem diyorsun ama sabah kabuk tarçınlı ve limonlu bir bardak ılık su metobolizmanı coşturur
Cay 1 fincan bazen hic gunde 2 sutlu sekerli kahve var cay icmezsem. Meyvesuyu yok asit binde birmeyve suyu çay kahve gibi şeylerde sıvı ihtiyacını karşılar ama 1 2 bardak su çok az. Bardağı büyük tut bari
Abur cuburu kessen verirsin degisen bir oysa. Ne hastaligin cikti?yani aslında ibs rahatsızlığım çıktı çok daha az yemeye başladım aslında ama tv karşısında sanrıım abur cubur çok seven eşime uymuş olabilirim :)
ibs- bağırsaklarda oluşan bir rahatsızlık.fonksiyonel. Yapısal değil . Bağırsaklarım kafasına göre takılıyormuş içeride :) strese girip aşırı şişme yapıyor, şekil bozukluğuna yol açıyormuş. Yani bilmiyorum ben 50 li kiloları düşlerken 63 ü görmek bana tuhaf geldi, yoksa kötü bir görüntüm yok aslında.Ama ben kendimi bildiğim için eski halime göre baya bir devasa geliyorum gözüme.Abur cuburu kessen verirsin degisen bir oysa. Ne hastaligin cikti?
Bingooo
Demekki susuz kalmak kilo verememe sebebi degil? Ama kabiz olmuyomusun az su icince bana olduda
Gecmis olsun kabizlik varmi buna bgli olarak ?ibs- bağırsaklarda oluşan bir rahatsızlık.fonksiyonel. Yapısal değil . Bağırsaklarım kafasına göre takılıyormuş içeride :) strese girip aşırı şişme yapıyor, şekil bozukluğuna yol açıyormuş. Yani bilmiyorum ben 50 li kiloları düşlerken 63 ü görmek bana tuhaf geldi, yoksa kötü bir görüntüm yok aslında.Ama ben kendimi bildiğim için eski halime göre baya bir devasa geliyorum gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?