Boyum kilom

Arkadaşlar yiyin,yemekten korkmayın ,bütün gün kalori saymaya gerek yok bence.
He yiyin derken size 1 hamburger ,cips ,tost,kola ,meyve suyu ,koca ekmek arası peynir bilmem ne yiyin demiyorum .
Onun yerine sebze yemeği yiyin,et yiyin,balık yiyin,salata yiyin,yoğurt yiyin.Bunları yemekten korkmayın .
Adam gibi yemek yiyin yani,beni sinirlendirmeyin

boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?

10 kg kadar fazlam var. Bir hafta önce çalıştığım yerdeki diyetisyene gittim. 1600 kalorilik zayıflama diyeti verdi bana. Eğer 1600 kalori alıyorsan zayıflaman gerekir diye düşünüyorum. Bir dahiliye uzmanına görün istersen tiroid rahatsızlığı vs olmasın.

Hiç diyet yapmamıştım.
Gecen sene kuzenimin düğünden dolayı çok sağlıksız bir bicimde 34 bedene kadar düştüm.

Sonra bir dizi rahatsızlık gecirdim ameliyat oldum.
Neyse bu sene yılbasında bı hamılelık gecırdım yok gelısmedı yok buyumedı derken cok fazla yedım antep fıstıkları bılmem neler.

Sonuc olarak Mayıs 6'da diyete basladım ve spora.
boyum 1.71 60 kg idim 36 beden dolu dolu idi.

Gecen hafta yani 14 günde 57.800 kg düştüm. Yarın tartı günüm. Bakalım ne olacak.
Sizin kilonuz evet var ama dikkatli beslenirseniz mutlaka kilo verirsiniz

nasıl 60 kilo iken 36 beden oluyorsunuz bende ona hayret ediyorum yahu
boyum 1,70 kilom 61-62 değişiyor 60 da olduğum oldu ama hiç 36 giymedim hep 40 beden

THEY-post: 46650067 .!.:
nasıl 60 kilo iken 36 beden oluyorsunuz bende ona hayret ediyorum yahu
boyum 1,70 kilom 61-62 değişiyor 60 da olduğum oldu ama hiç 36 giymedim hep 40 beden
Boyumuzda aynı nasıl olur 40 beden sadece hamıleyken gıydım. Omrumde hıc 36 beden yukarısını gıymedım hamılelıklerı gecersek.
Dengesız mı kılo aldınız acaba ? Beni izleyin albümde diyete basladıgım zamandan resimler var

Şuan oturup ağlamak istiyorum ya hiç alakam yok seninle vücudun sıkılaşması gerek belkide cnm benim .
herkes öyle diyor çünki bi ara foto atarım sana

kız nasıl oluyor o öyle..
benimde boyum 170 kilom 60,8 çıktı diyetisyene gittim ama 38-40 beden giyiyorum yanii senin nasıl oluyor acaba kemiksel meselemi

benimde boyum 170 kilom 60,8 çıktı diyetisyene gittim ama 38-40 beden giyiyorum yanii senin nasıl oluyor acaba kemiksel meselemi
heh bende öyle dedim işte benım kemiklerim iri hemde vücudum sıkılaşması lazım. pilates yapıyorum ayrıca

sana mesaj atmıyorum cnm sen bana atsana

bende çocuk yok. cnm benım en az yarım saatını ayıramazmısın çok etkili oluyor

valla kuzum eve gidiyorum oğlum bir yapışıyor yakama akşam boyu öyleyiz..
zaten onunla oyna yat kalk bana spor oluyor..
70 kilodan düştüm yani bu kilolya düşün

heh bende öyle dedim işte benım kemiklerim iri hemde vücudum sıkılaşması lazım. pilates yapıyorum ayrıca

boyum 170. şu an 87 kg im 44 bedenler bol gelmeye başladı. 42 beden biraz sıksa da sıgabiliyorum kumaşlara; kotlar oluyor. (10 kg fazlayla hamile kalıp hamilelikte de 31 kg aldım 26 sı gitti toplamda)

68-70 kg arası degişirken kilom 38 beden giyiyordum. bi ara dugün oncesi 63-64e düşmüştüm 36 beden bile oluyordu.

neeeeeeeeee

Valla ben 40 beden gıysem mıdemı kuculturum herhalde
36 beden gıyıyorum ben ama dolu oldu yuksek bel bende sıze sasırdım suanda :)

Boy kurtarıyor sizi :)

Biraz vücut yapısıyla alakası var beden işinin .Benim bel alta göre çok daha ince ,göğüsler çok ve kalça-basen çok bende ,ama bel ince üste bulabiliyorum alta bulamıyorum .Çok saçma bedenim var .
Salataya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…