- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yani sabahlari genelde 2 dilim kasarli tost yaninda sekerli sutlu kahve yada cay
Oglen ne pistiyse 1 tabak o yemek yaninda salata yada sebze
Ikindi sutlu kahve
Aksamda hafif corba balik salata falan bazende useniyom yemiyom aksam onun yerine atistiriyom meyve misir ton baligi falan. Haftada 1 de sagliksiz yiyorum hamburger pizza yada kizartma turu
kabızlık baş belirtimiz. 3 gün 5 gün süren.Ama aynı gün içerisinde ishale de çevirebiliyor.Yaa iğrenç bi rahatsızlık bağırsaklar sorunlu yani.Huzursuz.Hatta doktor spastik kolon rahatsızlığı bu demişti, gözlerimi faltaşı gibi açınca :) beyinden bağırsaklara sinyal gönderen kolonlar mı artık neyse onlar spastikmiş, öyle bir açıklama yapmıştı.gerçi öğrendiğim iyi oldu bir türlü neyin dokunduğunu bulamıyor neden şişkinlik,kabızlık ya da ishal yaşadığımı anlayamıyordum.Gecmis olsun kabizlik varmi buna bgli olarak ?
Yani sabahlari genelde 2 dilim kasarli tost yaninda sekerli sutlu kahve yada cay
Ikindi sutlu kahve
Aksamda hafif corba balik salata falan bazende useniyom yemiyom aksam onun yerine atistiriyom meyve misir ton baligi falan. Haftada 1 de sagliksiz yiyorum hamburger pizza yada kizartma turu
Biz nerden bilelim nasıl göründüğünüzü.Kendiniz karar vereceksinizYani etimmi siki
Benim boy kiloda biri 48 giyiyo mesela. Bana bunu aciklayabilcek olan varmi
44 e girdime gore cok sisman gorunmuyorumdur demi
Bingooo
Demekki susuz kalmak kilo verememe sebebi degil? Ama kabiz olmuyomusun az su icince bana olduda
Çok çok fazla kilon benim 1.63 boy 53 kilo ona bile en fazla 55 olsam yeter diyorum bir an önce diyetisyene git sağlığın için o kiloyu vermen lazımboyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
44 beden giyiyorum bu normalmi ya nasil oluyo
Sizlerin boy kilo ve bedeniniz kac?
boyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
1600 kalori çok yüksekboyum 162 kilo 82 Gunde 1-2 bardak su iciyom yillardir ve gunluk 1600 kalori aliyom kilo gitmiyo acaba su icmedigimdenmi?
Sağlıksız beslendiğiniz için veremiyorsunuz ,sabahları tost yerine güzel,zengin bir kahvaltı yapın.2 yumurta,biraz beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık,2-3 dilim tam buğday ekmeği veya çavdar,kepekli neli seviyorsanız artık.Yani sabahlari genelde 2 dilim kasarli tost yaninda sekerli sutlu kahve yada cay
Ikindi sutlu kahve
Tabiki kilo verememe sebebi,su içersen daha hızlı kilo verirsin,sindirim sistemin daha hızlı çalışır,daha çabuk yağ yakarsın ,ayrıca cildin de güzelleşir ,vücudun çalışması için su inanılmaz gerekli bir şeyBingooo
Demekki susuz kalmak kilo verememe sebebi degil? Ama kabiz olmuyomusun az su icince bana olduda
Yani etimmi siki
Benim boy kiloda biri 48 giyiyo mesela. Bana bunu aciklayabilcek olan varmi
44 e girdime gore cok sisman gorunmuyorumdur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?