böyle şeylerle dalga geçen insanların kafa yapısını düşünce yapısını çözmek mümkün değil tabi yaşada başlı 10 yaşındaki 15 yaşındaki çocuk dalga geçerse bişey olmaz çocuk nihayetinde hepimiz zamanında birileriyle dalga geçtik ama yaşı kemale ermiş insanların boyuna kilosuna takmaları kadar saçma bişey yok benmi uzatmadım boyumu allah böyle yaratmış ayrıca kısada değilsin takma bu kadar bayanlar 1.50 ye kadar normaldir yaşamanıza bakın :)
rahmetli dedemin bi lafı vardır ; bodur tavuk her zaman piliçtir
senle dalga geçenler karta kaçtıklarından yedirememiştir kendine
düşün ben üniversite sınavına hazırlanırken alt katta orta okul grubu vardı hocanın biri yolumdan çevirdi dersin başladı sen neden burda geziosun diye hocaya ben üniversiteye hazırlanıyorum bu katta değilim diyince kıpkırmızı oldu
ben de kısayım, benimle de dalga geçerler.
birgün erkek arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk ki o şöyle bir cümle kullandı: 'biz boyumuzun boynumuzdan sonra başladığına inanıyoruz!'
çok derin ve çok güzel bir cümle, çok da doğru bir cümle.
ben artık üzülmüyorum boyumla ilgili espri yapılınca, hatta kendimce savaşıyorum böyle insanlarla.
boyumla dalga geçenlere hemen az önce ki cümleyi söylüyorum, yapışıyorlar utançtan.
ya da kişisine göre diyorum ki : ' ahhh ahh bi boyum eksik kalmış zaten, azıcık daha uzun olsaydım, hiç kimse kadınım diye gezemezdi buralarda!'