Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

bodur tavuk hergün piliç deminyonlar her zaman avantajlıdır özellikle 30 dan sonra

küçük ya da büyük göstermenin boyla alakası yok..yüz ile alakası var bence...

şimdiye dek aynı yaşta olduğumuz halde benden kısa olup benden daha genç gösteren birine rastlamadım...kendimden daha küçüklerden bile daha genç gösteriyorum...38 yaşındayım... 27-28 gösterdiğim söylenir..25-26 diyen de çıkıyor...ayrıca oldukça uzun boyluyum...yaşını gösteren insan kısa ya da uzun farketmiyor yüzü olduğu gibi gösteriyor herşeyi...

evet almina haklısın..benden küçük yaştaki genç kızları görüyorum bakımsızlık ve sigara içmekten ne kadar yaşlı görünüyorlar yada bazılarının yapısı gereği olduklarından daha yaşlı...ama boyla pek de alakası olduğunu ben de düşünmüyorum..

allah boy vermiş pos vermiş konuşanlar tamamen kıskançlıklarından yapıyorlarhükümet gibi kadınım de geç otur kıskananlar çatlasın anam

Kafatası ve kafa derisi arasına yerleştirilen bir silikon sayesinde boy uzatılıyor
90 dakika süren bir operasyonla beş santim daha uzun görünmek artık çok kolay.

Kafatası ve kafa derisi arasına yerleştirilen bir silikon sayesinde normalden biraz daha kısa olan insanların yardımına koşan bu yeni uygulama, lokal anesteziyle gerçekleşiyor. Hasta sadece bir gece hastanede kalıyor. Ertesi gün ise daha uzun bir insan olarak bıraktığı hayata geri dönüyor.1.56yım 1.61 olsam ne güsel olur offffffffffff

Boy Uzatmak İsteyenlere Çözümler:

İlizarov Tekniği:Bu yöntemle kemiğiniz ameliyatla kırılıyor ve iki kemğin arası çiviler vasıtasıyla açılıyor.Vucut arada ki boşluğu yavaş yavaş kemikle doldurmaya başlıyor.Bu teknik sayesinde 7cm uzunluk elde edilebiliyor.Türkiyede Mehmet Kocaoğlu bu yöntemi en iyi uygulayan doktorlardan biri.Google'a Mehmet Kocaoğlu yazarsanız bilgilere ulaşabilirsiniz.sinir oluorum ya hep kısayım dün yıkandım çektim durumu yok valla insanlar insafsız

mesala benim boyum kısalığı 1)kankam olsa beraber gezerken dalton avarel gibi dururduk yok ama 2)annem babam üzülebilirdi ama onlarda üzülmüor.3)sevgilim olsa onunla boy farkım olurdu eleştirebilirlerdi 4)kayınvalide eleştirebilirdi 5)işim uzun boyu gerektirse anlarım. Akrabaları yada konu komşuyu ne ilgilendirio yolumuz ayrı evimiz ayrı 30 santim uuzun 30 santim kısa olsam onlara ne kar?

boyun uzunluğu ya da kısalığı.... kısacası fiziksel özellikler ile dalga geçen insanlar kültürsüz, ezik insanlar. öğretim seviyeleri doktora dahi olsa aileden eğitim almamış insanlar bunu yapar... bu tarz insanlara ne takılıcaksınız?

boyun kısa da olabilir uzun da.... yapacak bir şey yok. beslenme falan da önemli ama şans meselesi bu. güzellik-çirkinlik de aynı... hayatımda ne yüzüne ne arkasından bir insan için "çirkin" demedim. Allah da demeyi nasip ettirmesin. Allahın yarattığı her kul güzeldir. belki bakımsızdır ama dikkat eder olur biter...

boyumuzu doğmadan evvel biz mi seçiyoruz? o dalga geçenler 145 ya da 195 cm olabilirlerdi. kendi emekleri ile mi yapmışlar boylarını... insan iyi niyetli ise, bu iyi niyeti gözlerinden belli ise, bir de güleryüzlü ise biraz bakım ile dünya güzeli olur. bu böyledir. 175cm boyun vardır burda boyunun kısalığı için dertlenen arkadaşa böbürlenirsin neye yarar uzun boyun....

insanların lafını önemsemeyin. uzun boylu bir kız arkadaşım da topkulu giydiğinde arkasından "travesti mi" diye laf atmışlar ona içerleyip topuklu giymeyi bıraktı.... kime ne? insanlar kötü ise her yerinize kulp takabilirler....

150lik dünya güzelleri de var 180lik de..... boşverin Allah aşkına....

cüce de olabiliriz... çocuklarımız ya da yakınlarımızda yaşamayacağımız ne malum? bugün size insafsızca laf edenler yarın çocuklarında yaşarlarsa "insanlar ne kötü çocuğumla dalga geçiyorlar" diye ağlar ama emin olun.

ilizarov çok zor bi teknik yaa değer mi 7 cm için kaç ay iki kırık bacakla dolaşmaya.
bazı insanların bir bacağı kısa olabiliyo onlara uygulanıyo genelde
ben de kısayım ama yaptırmam böyle bişi şahsen.

Kısa olmak cok güzel neden takıyorsunki bende boyum 158
7 cm uzamak ta cok kolay giy topukluyu anında 7 santim uzadın işte:))

neden sinirleniyorsunuz,üzülüyorsunuz,aslında şanslısınız birçok avantajınız var mesela çabuk yaşlanmayacksınız... v.s...
.
.insanların fiziksel görünüşleriyel ilgili kendine eğlence yaratabilenler zavallıdır,kendi şahsi edepsizlikleridir..
size böyle birşey söylediklerinde "bende boy yok,sende beyin herkeste olacak diye bir kaide yok" diyebilirsiniz..bunuda bir arkadaşımın boyu uzun değildi o zaman birisi boyu ile ilgili hoş olmayan bir cümle kurmuştu ,o zaman arkadaşım söylemişti,o şahsın yüz ifadesini,bozuluşunu,sinirlenişini görmenizi isterdim..

benim boyun 1.60 bana da yeri geliyor kisa diyorlar. tabiki senin durumuna benzemez ama bence acik acik o kisilere söyle bu tür esprilere kirildigina ve onlarin sebebine sinir olduguna. onlar nasil senin dugyularini hislerini düsünmüyorsa sende düsünme ve icinden gelenleri söyle. bi misal vereyim: kardesim ´kilolu degil ama kendini kilolu zannediyor ailem arkadaslar uzun süre görmeyen insanlar diyorlar hep sen kilo almissin sismansin diye birgün baktim agliyor sordum nedenini abla böyle böyle diyorlar dedi kardesim bu yüzden kiyafet alis verisine bile cikmaz(di) dedim sende ne susuyorsun onlar sana nasil düsüncelerini söylüyorsa sende söyle. birgün yine aileden biri öyle dedi benim kardes agzina geleni söyledi hosuna gitmedigini filan... bi baktik herkes sustu.
yani sana söylemek istedigim icinden aklindan gecenleri onlara sert bir sekilde ve kararliliginla söyle inan bana ilk defasinda olmasa bile 2 veya 3. defasinda hersey farkli olucak.
umarim sana yardimci olmusumdur.

basarilar dilerim

Bence "uzun kadın; kısa kadın" diye bie kavram yok. Bakımlı kadın ve bakımsız kadın diye bir kavram var. Ya kylie minogue'a bakar mısınız, benden de kısa (1,57'yim ben) ama ne kadar güzel ve çekici. Ayrıca çağla şıkel'de uzun ve huri gibi. Yani uzundan kısadan ziyade çekicilik, kendine yakışanı bulmak gibi şeyler daha önemli. Ben kendimi çok beğenirim yalan yok; saçlarım parlak ve gürdür. Burnum estetikli gibidir. Kocam da upuzun boylu. Hiç sevmem topuklu ayakkabıyı da. Bayram seyran olmazdı mı giymem. Canı, converse lerimi çekerim ayağıma takarım kocamı koluma alırım oğluşumu da ohh misss.
Bu arada annemin boyu uzundu, ayakkabı bulmak acayip zor oluyordu. 41 numara ayakkabı bulunmuyor fazla. En azından onun istediği modellerde olmuyordu. Şimdi yeni yeni peyda oldular 41-42 numara bayan ayakkabıları.

Ben 1.60 boyundayım eşim 1.88

İnanın aramızda hiç bir zaman böyle problemler olmadı.30 yaşındayım ve beni her gören 24-25 zannediyor.30 dediğimde apışıp kalıyorlar..

Hiç bir zaman boy takıntım olmadı hatta kadında fazla uzun boyu da sevmem özel günler hariç asla topuklu giyinmem..Bütün ayakkabılarım botlarım hepsi düzdür.Yazın converse'den asla vazgeçemem..Rahatlıktan yanayımdır gösterişten uzağımdır...

Doğallık gibisi var mı yaa..

Takmayın bu kadar Allah nasip eder yaşlanırsak bile yaşımızı belli etmeyeceğiz en azından
Bodur tavuk olayına da her zaman katılmışımdır..

canım benım altında küçük ama değeri büyük

takma benımde boyum 1.58 nolmus yanı Allah'ın verdıgıne bınlerce kez sukurr

bırde babaannemın bır sozu var

sözüm meclisten dışarı

kısa boylu yerden biter uzun boylu kırıp döker orta boylu baldan şeker :)

ben 23 yaşındayım ablam sayılırsın.
ben de 154 boyundayım. erkek arkadaşım 178 ve kilolu da.
yanında ufak kalıyorum. ediyle büdü diyenler var.
bence bunlardan rahatsız olma. ben 17 yaşından büyük göstermiyorum.
bizim şansımız bu biz kolay kolay yaşlanmıyoruz şükürler olsun.
ufak tefeğiz ama maharet boyda değil. insan ahlaklı saygılı olduğunda baş üstünde tutulur.
Allah daha büyük dertler vermesin.

1,58 boyum var... ama o kadar şekerim kiiiiiii yerim kendimiiiiiiii benle de dalga geçiyorlar ama hiç kaale almıyorum.. en azından topuklu giyip farkı giderebiliyorum.. ve kısalar çok çekicidir... yaşım zaten büyük değil pek ama daha da küçük gösteriyorum.. Ayrıca saç rengimle bunu orantılayabiliyorum.. hiiç takma.. emin ol böyle çok şekersindir.. ben aynaya bakınca "iyi ki" diyorum... böyle deyince kendilerine bakıp kusurlarını örtmek için dalga geçip içten içe "keşke" diyenlerin dedikleri umrumda bile olmuyor...

canım emin ol uzunlarladada sorunlar oluyor.boyum 1.80.deve diyen mi yok,deve kuşu diyen mi..en kötüsüde topuklu ayakkabı giyememek.valla boyum kısa olsa çok hevesliyim tık tık giymeye.hem unutma kısa boylular bence daha çekici.mesela hadise:)

senle aynı boydayız..eskiden bende çok takıyordum sonra düşüncelerime bişey oldu kafama takmamayı öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…