Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

Boyum 175, ergenlik döneminde de uzundum ve sürekli alay edilendim neden çünkü zürafa derlerdi çok uzunsun derlerdi vs vs vs... Sen bu boyla koca bulamazsın bile dendi
Ki, erkek arkadaşım benden 12 cm uzun...
Çok üzülüp ağlamışımdır bu mevzudan hep minyonlara özendim seneler boyu...
Sonra baktım ki uzun boya avantaj dendi... Öyle benimsedim...
Boyumu seviyorum şimdi, minyon da olsaydım fark etmezdi önemli olan insanın kendiyle ne kadar barışık olduğu...
İsterse uzun da topuklu giyer minyonun giydiği gibi...
Ben giyiyorum şahsen
Kısa da olsam giyerdim değişmezdi...
Kimsenin kimseyle alay etmeye küçük görmeye hakkı yok şükredelim elimiz ayağımız düzgün kafamız çalışıyor bu şükürsüzlük aşağılamak nedendir? ...

benimde boyum 1.78 ama ben heçç memnun deelim:44: topuklu ayakkabı gıyemıyorum cunku ıyıce leylek oluyorum.gıysemde bu sefer esımle cok fark oluyo düz ayakkabıda bıle 3-4 cm fark oluyor aramızda uzun kalıyorum...hep mınyon olmayı ıstemısımdır.
nıye ınsanların fızıkı özellıklerı alay konusu edılırkı ustelık bunu yapanda akraba

sen bunu sorun ettikçe insanların her söylediği seni rahatsız eder. öncelikle sen kendinle barışık ol ki insanlar birşey dediklerinde senin üzülüp bozulmadığını görsün. böylece yavaş yavaş onlar da vazgeçer bunu yapmaktan.

ne kadar güzel kadınlar var boyu 1.50lerde.. giy topuklularını tıkır tıkır her istediğinde.. hiiç de dert etme..

şu kısa boyundan şikayet edenlerin konuyu açıpta insanların benim boyum 170 yok bende 180 im ama boşver ya sen daha güzelsindir gibi laflarına sinir oluyorum.o kız sizin boyunuzu sizce merak ediyormudur? burda konu olan sizin değil onun boyu bence konuyu dikkatli okuyun!

Benimde boyum 1,57. Eskiden bende cok dert ediyordum. Daha dogrusu, aslinda benin icin cok büyük bir problem degildi ama. Benimde iste cevremden laf sokuyorlardi (bu kisilerin arasinda annem bile vardi ) Ama bi süre sonra biraktilar.
Kisa boylu olmanim iyi yönlerini görmelisin. Ben mesela topuklu ayakkabi giymeye bayilirim. Boyum uzun olsaydi, birde 10-12 santim topuk giysem hic yakismazdi. Ama simdi öyle, ohh istedigim gibi topuklulari giyiniyorum. Birde minyon tipli olarak, cabuk yaslanmiyorsun (beni genellikle 3-4 yas daha kücük zannediyorlar) Düsün, 30 yasina geldiginde millet seni 26-27 yasinda zannedecek. Bu da güzel.

Eger dalga gecmeye kalkisan olursa da, sende isi sakaya vuracaksin, cünkü senin caninin yandigini fark ederlerse, böyle yapmaya da devam ederler.

slm canım takma şu boy meselasini bence çok kısada sayılmazsın....

benimde boyum 1,63 kısa olduğumu hiç düşünmedim hep normal olarak gördüm kendimi benden

kısa teyzelerde kayınvalideme senin gelin gibi uzun ince diyorlar çok hoşuma gidiyo ama sonra o gidince gülüp dalga geçiyorum bana uzun dedi diye...

normal bi boy olarak görüyorum 1,60 1,65 arasını...

allah vergisi canım fiziksel özelliklerimiz ne yapalım yaradan bu boyu vermiş şükürler olsun ki sağlıklıyız ,,,,

elimiz ayağımız tutuyor...gerisi boy kısaymış, burnum büyükmüş bunlara takılmamam gerek...

1 52 boyum 29 yaşındayım insanlar nekadar acımasız

kime göre kisasin allahin verdigi boy insanin elinden ne gelirki sana bu boyu veren onlara baska hastalik vermiye korkuyormu
boy konusunda dalga gecenlere sinir oluyorum nerdenmi biliyorum kizimin yasi 20 boyu 1,40 gitmedigimiz doktor kalmadi hastane hastane gezdik
kizimin piskolojisini bozdular dedikoducu kadinlar sükür rabbime kizim kabullendi genede bazen üzülür aglar canim benim sakin üzülme
bu konuda cok derliyim cokkkkkk

Kizlar benim de byoum 1.62 aslinda bence kisa degilim ama Almanlar uzun iri yapili olduklari icin onlarin yaninda ufacik tefecik kaliyorum. Minyon tip birisiyim ondan oldugumdan kisa zannediyrlar bazen beni. Ha bide türk arkadaslarimin neredeyse hepsi yine boylu poslular. Ama ben halimden gayet memnunum
Kizlar bi sürü avantaj sayabilirim size:
- Daha genc gösteriyoruz
- otobüse binerken kenardan siyrilip öne gecebiliyoruz
- yada kalabalik oratmda caktirmadan öne gecebiliyoruz
- kiyafet bulmada da isimiz daha kolay --> pantolon haric
- topuklu ayakkabiyi rahatlikla giyebiliyoruz
- es bulma da zorlanmiyoruz --> maglum bizim türk erkekleri genelde pek uzun sayilmazlar
- ... ve daha neler neler...
Hem babam her zaman derki:
DEVEDE DE BOY VAR AMAAAA HERKES ÜSTÜNE BINIYOR!!!

Uzun boylular üzerlerine alinmasin. bi cesit savunma bu napalim acimasiz insanlarin agizlarina lafi tikayacaksin sakayla karisik. Bazen gercekten halediyorlar...

Son düzenleme:

Bu ne şimdi Allah aşkına.Uzun boylu kişilerde var bu forumda ve verdiğiniz örnekler hiç hoş değil.

Bu ne şimdi Allah aşkına.Uzun boylu kişilerde var bu forumda ve verdiğiniz örnekler hiç hoş değil.

yazdigimi bi daha okur musun lütfen. düzeltme yaptim. Dedigim gibi benim cevremdeki nerdeyse herkes uzun boylu. Benim kimseyle alip veremedigim yok!!! Hakedenden lafi sakinmiyacaksin ama HAKEDENE!

insanın gözüne sokar gibi di mii bi arkadaşımda sağololsun 160-165 arası normal demiş kaş yapıyım derken göz çıkartıyoruz sanırım istemeden...empati kurup o şekilde yorum yapmak lazım sanki...:86:

uzun boylular tepki göstermesin ama bi haber koyucam buraya

Kısa boylular daha çekici

İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre 1.53 boyundaki kadınlar erkeklere daha çekici geliyor.

Mükemmel bir kadının tarifi ise şöyle; 36 numara ayak, 8 santimlik topuklu bir ayakkabı ve ayak tırnaklarında kırmızı ojeler. Aralarında Kim Kardashian, Victoria Beckham ve Sophie Loren gibi pek çok ünlü ismin de içinde olduğu bu kervanın, erkekler tarafından en çekici bulunan kadınlar olduğu ortaya çıktı. Ayrıca erkeklerin üçte birinin ilk randevuda, ilk olarak kadınların ayaklarına baktığı ve bunun üzerinden karakter yargısına vardıkları da belirtildi. 2 bin kişi üzerinde yapılan anket sonuçlarına göre; 10 kadından 4’ünün yazın, bakımsız ayaklarını gizlemek için kapalı ayakkabılar giydiği açığa çıktı.

insanların lafına bakacak olursak çok şeye üzülürüz bende uzun boyumdan dolayı çok acımasız insanlarla karşılaştım en çokta okul dönemimde safinaz leylek lakapları felan sınıfta herkesten farklıyım en son sırada otururum boyuma yakın bi arkadaşım yoktu arkadaşlarla yürürken hep daltonlara benzetilir ve hep avarel ben olurdum çok ağladığımı biliyorum evde annem perdeleri hep bana astırır mutfak dolabının en üst farından alamadğı şeyi ordan bi sandalye çekmek yerine beni çağırırdı hele akrabalar sen boyuna göre kocada bulamazssın demezlermi deli oluyodum kendimi hiç sevmiyodum hele kıyafet bulmak tam bi işkence pantolanlarım hep kısalmış gibi badilerin kolu hep kısa boy uzun olunca ayakta buyuk 41 numara ayakkabı bulmak hele çekilecek çile değildi topuklu ayakkabı giymek hep bi hevestir bende hiç giyemedim çoçukluk ve ergenlik dönemlerimde çok takıntılıydım bu konuda ama boşuna kendimi üzmüşüm eşim benden 5 cm uzun ama aynı boyda gibi görünüyoruz hatta eşin senden uzun diyenler bile var ama hiç takmıyorum eşimden kısa olsam başka kulp bulurlar oyuzden hiç takmayınn

zayıf olduğun sürece sorun olmaz.ben bide şişmanım.dam yuvarlağı gibi görünüyorum(((

Benim boyum da 1.70 ve kemiklerim de iridir, malesef buna paralel olarak el ve ayaklarım çok büyük..

kızlar kısa boylu kızlar daha şirin sempatik oluyolr. minyon oluyolr ve nedense daha geç yaşlanıyolar. ayrıca normal öyledir böyledir demek saçma kime göre normal neye göre normal. erkek boyu ortalama 1 70 türkiyede. 1.55 bir kadın için yaratılmş gibi. 1.70 üzeri olup dert çekende çok var.. benm bi arkadşm vardı 180 boyu var... kaç kişiden hoşlandı hepsi ondan kısa diye sorun etti.. çok ağladı çok üzüldü. hem topuklu ayakkabı denen bişy var. al 10 cm topklu ayakkabı ohh mis al sana 160 165sin.. ben topuklu ayakkabı giyemiyorm. hem giyemiyorm hemde giyince erkek arkadşmdan uzun oluyorm. inanın çok sinr bozucu. takmayın kafanıza.

Çocukluğumdan beri uzun boylu olmaktan nefret ederdim.Bunu bilen çevremdeki insanlar takılırdı inşallah çok uzun boylu olursun diye.Gece yatağıma girince yalvarırdım Allah'a:Allahım eğer boyum onların dediği gibi uzun olacaksa ne olur beni cüce yap:)

Ve duam kabul oldu.1.55:)Çok mutluyum.Bana kısa boylu diyenlere zaten istediğim buydu ve hiç kompleksim de yok diyorum.Sende öyle de,inan hiç üzerine gitmiyorlar.Üzerine giderlerse sende onların kusurunu söyle,hatta alay et.Nasıl olsa hepimizin bir yerinde vardır bir gariplik.İnsanlar da genelde bununla yüzleşmek istemez.Ha bir de kısa boylu olanlar daha zeki olur derler.Ben inanıyorum.

Kısa boyluyum cok dert etmem ama bazen uzun boylu görünce cok degil, 170' lik bir bayanı mesela.. İc cekiyorumm!
Uzun boylu olmaktan yakınanlar da varmıs vayy bee!

bodur tavuk hergün piliç deminyonlar her zaman avantajlıdır özellikle 30 dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…