boyum yuzunden ayriliyoruz:((

elifey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
210
4
46
Antalya
Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyor sorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?

Boyu kısa birisi olarak bunlar benim başıma gelse saydırırdım ve defolup gitmesini söylerdim.
Seviyosan adam gibi sev, sevdiğin insanın ADAM gibi yanında dur. Boymuş yakışmıyomuşuz falanmış filanmış. Hikaye!
Boşver sen hayatım... Bırak illaki pişman olacak... Arkadaş çevresinden vazgeçtiyse senin için elbet senin yerini kimse dolduramayacak... Gelecek sanaa..
Bu arada boyun kaç ki merak ettim:)

canım benim üzülmemeye çalış kendine yeni uğraşlar bull biraz kafanı dağıt ve hep dik görün erkekler üstüne fazla düşünce göz rengine bile kusur bulur bahane olsun.emin ol çok pişman olur ilerde.sankii çevresinden de bu konuda dolduran oluyo gibime geldi bi anda böle kırıcı olması ilginç.

Cevaplar icin sagolun kizlar..Odunun onde gideni hemde ama napayim ona o kadar alismisim ki birakamiyorum .. Evet adam gibi seven hic biseye bakmaz ama o goruntuye cok onem veriyo topuklu eksik etmiyorum ama yetemiyo demek ki.. Bu arada boyum 157 onunkide 186( belki gercekten uyumsuzuz ama oda kabul ediyo birlikteyken eglendigimizi onemli olan bu degil mi? bana sen evlenilcek bi kizsin cok iyisin diyo ama su an amaci gezip tozmak eglenmekmis daha yasi 21 zaten evlenemeyiz ama cok kirdi beni cok uzuluyorum..

Bu arada sevgi28 cevreden doldurana gerek yok dolduran benim zaten( salakligima doymayim ben onun aklinda boy konusu yokken aklina soktum cok mu kisayim of topukluyla bile kisa dueuyorum diye diye oda farkina vardi cok aptalim

canım sen ellerini aç dua et böyle birinden kurtulduğun için kızma sakın..ben 24 yaşındayım hayatımda unutamıcağım bi aşkta yaşadım senin gibi haketmediğim hakarette yedim.ne yaparsan yap adam olmadıkçaa her şeyinde kusur bulur.bak şimdi sözlüyüm nişanı bekliyoruz sorsalar derdimki imkansız sevemem bir başkasına güvenemem ama dua et Allah hayırlısını çıkarıyor.umarım yüzünü güldüren seni hakeden biri çıkar karşına

bence bırak gitsin... bugün bunu problem eden insan yarın neleri problem eder..

Baskasini bulurum diyemem asla hele onun baskasina bakmasi baskasiyla evlenmesi baskasini sevme dusuncesi bile gozumden yaslarin dusmesine sebep.. Ve ben 3 yil daha onunla ayni sehirde ayni yurtta kalicam her adim bana onu hatirlaticak nasil unuturum onu(

canım durumun zor anlıyorum en azından durumdan yenik düştüğünü belli etme.yani durumundan ondan sonrada hayata tutunduğundan emin olsun.dimdik dur güçlü görsünn sen görmemezlikten gelmeye çalış yalnız kaldığında yaşa duygularını.zaten ileride değmiceğini anlıcaksın en azından o değerini anlasın

Ya bu nasi bi aci aglamaktan helak oldum ben dayanamiyorum. Diyorum kendime sanki tek sevdiginden ayrilan benim herkes nasi daynaniyo diye ama olmuyo canimdan can kopuyo sevmiyorum seni demesini unutamiyorumm

boy bahane olmuşşş,

zor ama harap etme kendini, daha taze o yüzden bu acın , biraz zaman geçsin görceksinn

o adam için ne saçmaladım harap oldum diceksinn,

kafa dağıtçak bişiler yap dışarı çık, odana kapanıp karalar bağlama

o gününü gün ediyodur şimdi, seni ağlatmaya kıyan adama ağlıcak kadar eezikmisin

Hayatımda duyduğum en tuhaf ayrılma sebebi ya da bahanesi diyelim, ilişkiye başlarken uzun boyluydun da sonradan mı kısaldın sanki en baştan beri bildiği bir şey bu ve sevgilin gerçekten saçmalamış sana bu şekilde ithamlarda bulunan biri evlensen falan neler yapar, özgüven namına bir şey bırakmaz boşver bence hiç yalvarma zamanla geçer her şey.

Ya bu nasi bi aci aglamaktan helak oldum ben dayanamiyorum. Diyorum kendime sanki tek sevdiginden ayrilan benim herkes nasi daynaniyo diye ama olmuyo canimdan can kopuyo sevmiyorum seni demesini unutamiyorumm

Canım benim ayrılık acısıyla ölüm acısını teraziye koymuşlar. Ayrılık 1 dirhem fazla gelmiş. Bunun dönüşü olmaz tatlım. Evet üzülüyorsun ağlıyorsun ama geçecek. Yaran kabuk bağlayacak. Bende üzgünüm ama zamandan başka dermanın yok! Arkadaşlarınla takıl. Yapabilirsen tatile çık. Kendini kapatma tam aksi herzamankinden daha fazla dışa dönük ol.
Haaa bu arada ben senin yerinde olsaydım kendim istemezdim o kadar uzun biriyle birlikte olmayı.

Boy konusu aslinda basindan beri vardi ama ben kendime kisayim kisayim diyodum o takma bosver diyodu simdi noldu anlamadim . Zaten tek sorun boy degil onun ozgurlugunu kisitladigim icin bunaldi simdi istemiyo beni ozgur olmak istiyo asil sebep bu bence

Boy olayı bahane işte. Erkekler kadınlar gibi biz ayrılmak istediğimizde bir şekilde geri dönüşümüz oluyor erkek bir şeyi kafaya koyunca tamamen bitiriyor ne yazık ki. Bence döndürmeye çalışma çünkü sen dil döktükçe o daha fazla kaçacak kaçan kovalanır misali. Kafanı dinlemeye çalış biraz bence.

Cok aptalim yalvarip duruyorum daha demin mesaj attim( zaten iliskidede biraz geri dursam bisey olmucakti belki cok ustune gittim sevgimle bogdum resmen ben bu aptallikla asla mutlu olamam zaten bundan sonra erkek yuzu gormek istemiyorum bi tek onu istiyorum(

Bence kendini o kadar suçlama tamam sen de hatalar yapmışsın bir ilişkiniz olsa bile ikinizin de ayrı ayrı sosyal hayatı olmak zorunda ama o da ayrılmadan bunu dile getirip düzeltmeye çalışabilirdi demek ki sana karşı sevgisi de bitmiş ki bu yolu tercih etmiş. Sen şu an sadece kendini üzüp, yıpratıyorsun atma mesaj falan ikiniz de kafanızı toplayın olmadı düzgünce konuşursun son kez. Yine de sen bilirsin umarım istediğin gibi olur ama üzülmeni istemem.

Sagol arkadasim hic tanimadigin birine nasilda destek oluyosun cok sagol..dun konustuk eylulde gorusucez ama yuzyuze bitiririz dedi yani umutlanma demek istedi( artik mesaj atmicam ama icimde hala umut var sonunda uzulucegimi biliyorum ama kalbime soz gecmiyo.. İkimiz bu konulari cok konustuk beni sikma dedi bin defa ..arkadaslariyla cafeye gidiyodu ben zehir ediyodum ona o geceyi sonunda patladi iste duzelticem dememem icin boyu bahane ediyo nasilsa o duzelcek bisey degil ya..

adam sana çok kısasın yakışmıyoruz diyor bi de üstüne yalvarıyo musun?

böyle yaparsan döneceği varsa da dönmez, gözünde iyice küçülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…