boyum yuzunden ayriliyoruz:((

başka sebepler var belkide yazamıyorsunuz . Hiç bi erkek 1 yıl sonra senin boyun kısa deyip işin içinden çıkmaz . Bu kıskançlık kısmı daha mantıklı gibi . onu boğmayacağınıza ikna edin .

Hayret bir şey ya.. Boyunun kısa olması suç mu? Kötü bir şey mi? Eminim cici bici, çok tatlı bir kızsındır.
Benim boyum 155 sevgilimin de 1.83. Arada bir takılır bi 10 cm uzun olsaydın ya kız diye ama o hiç bir zaman bunu ayrılık noktasına taşımaz ve kalbimi kırmaz. O öyle söylediğinde ise ben sende deve gibi uzamasaydın der güler geçerim :)
Fazla büyütme onu gözünde sana böyle bir konuyu sorun edip seni terketmek istiyorsa bırak ne hali varsa görsün.
İnsan sevince en büyük farklılıklar, kusurlar bile güzel görünür gözüne. Yeri gelince bunlarla gülümsemeyi bile bilir.
Bu ne odun adammış yahu.. sende desene devedede boy var ama eşeğin arkasından gidiyor...

Salak gibi aradim onu ve tatile gidiyomuss kafayi yicem yaa ben burda ne haldeyim o tatile gidiyo !! Bide niye uzuluyosun ki daha bitmedi eylulde konuscaz diyo Allahim deliricem yaa..
Bu arada ovunmek istemem ama yuzumu herkes cok begenir oda gordugum en guzel yuz senin diyo ama boylarimiz yakismiyomus( onun yuzunu gorseniz sen salak misin kizim bu cocuk icin mi kendini heba ediyosun dersiniz ama asik oldum iste ben onun gibi tipe bakmadim bana yakisikli geliyo ama kimse begenmiyo). Bence cevresi arkadaslari doldurdu onu cunku yanimdayken boyu takma diyen adam tatilde dusman kesildi.. Simdi napicam bilmiyorum eylulde nolucak ben onu unutabilcek miyim yoksa ayni salaklikla yalvaricak miyim o beni ozler mi:/ bunalimdayim resmen

yeni yetme uşaklar gibi ne demıs o sana pissss herif cok kızdım bidaha muhattap olma
boyuma değil yuregıme bak de geç bacım
erkeklerın kökö kurumadı ya

Demirpapatya baska hic sorun yok yani cook mutluyken bi anda boyle olmadik tabii surekli tartisma yasiyoduk benim onu bogmamla ilgili ve boy konusunu ben actim yaklasik 10 gun once of cok kisay kesin ailenle tanisinca beni begenmicekler gibi laflar ettim oda sacmalama seni boyuna bakip sevmedim bile dedii yaaa bunu diyen simdi ne diyo asil kafayi yedirten de bu! 10 gun gecti benden nefret eder oldu kufur bile etti gurursuz dedi (

ben de eski erkek arkadaşımı sürekli kıskanıyordum ve kısıtlıyordum sonunda o da aynı şeyleri söyledi. daraldımm arkadaşım kalmadı falan. aslında yaptığımız doğru değil canım onu öyle kabullenmek gerek sana uymuyorsa yol vereceksin gidecek.

şimdiki erkek arkadaşımla aramızda kıskançlığın ksi olmaz çünkü kafalarımz aynı. kızlarla zaten samimi olmaz. gerektiği kadar.. kurallarımız var yani..

eskisi de layıkını buldu :)

en fazla iki ay sonra geri döner tabi sen onu hiç arayıp sormassan mümkünse onsuz daha mutluymuşsun gibi rahat olsan anca öyle

şu onsuz yapamam edemem durumlarını anlayamıyorum üzgünüm ama.
hayatta herkes birileri olmadan yapabilir.
erkek arkadaşınıza gelirsek,şekilci biri anlıyorum ki. elinizde olmayan bir şeyi problem yapıyorsa bırakın geri dönmesini istemeyi ,hayatınızda böyle insanlarla diyalog bile kurmayın. unutmayın aşk iki kişiliktir . bir taraf eksikse orta da sevgiden de aşktan da bahsedilemez.
hani bir sebepten kavga edilir burada insanlar yardımcı olmaya çalışır. sizin meselenizde kavga edeceğiniz bir insan yok . çünkü insan; içinde vicdan,saygı bulunandır. ona göre ''kusur'' olan eksik boyunuzu yüzünüze vuran canlı da ise vicdan yoktur.
her şeyin acısı geçiyor inanın. birileri için öz saygınızdan ödün vermeyin.

Canım kusura bakma ama şu an yanımda olsan kendine gelmen için bi tokat patlatırdım 1 yıl sonra o kadar gülceksin ki şu hallerine...Shakira'yı falan hiç duymamış herhalde bu herif? Üzme kendini bi çay demle kendine kurtulduğun için şükret

benmde sevgilimle aramda 25 cm var ama bi kere bile bunu sorun etmedi hatta hoşuna gttini söler hep bi kere ciddi kısasın rahatsızım dese bi daha suratına bakmazdım giden gider ne di döksende bir daha geri dönmez zaten o yolunu çizmiş alışmak zor ama onsuzluğa alışmalısın allah yardım etsn eden bulur unutma söledkleri yaptıkları yanına kalmaz

sende diyorsun boy bahane aşkı bitmiş diye.
ama bunu senin boyun üzerinden, seni suçlayarak kendini temize çekeceğine düşünerek yapması
biraz çiğ olmuş.

Bir yil boyunca her hayalimin icinde olan tenini kokusunu duymadan edemedigim ,bazen ne dediginin onemi olmadan sadece sesine bile asik oldugum adamdan bir iki gunde nasil nefret edebilirim? Siz hic asik olmadiniz mi bilmiyorum ama sizin kadar mantigimla hareket edemiyorum bu konularda .. Ve bunun gururla alakasi olmadigini dusunuyorum bu bi his sadece icimden atamadigim.. O cok gaza gelen biri birilerinin doldurusuna geldi belki biri ona sen manken gibi kiz hak ediyosun dedi bende kiskanclikta boyut atlamistim daraliyodu hersey ust uste bindi.. Sonuc olarak bitmis durumdayim belki onsuz yasayamamlar size sacma geliyo ama ayrilir ayrilmaz mutlu olabilen biri olmayi istemezdim o kadar duygusuz olmak istemem..

Yukardaki yorumum bazi arkadaslar icin yinede tesekkur ederim yorum yazmislar vakit ayirip ama uzuluyorum siz boyle dedikce Boyle birini istedigim icin hak ediyormusum cidden inanamiyorum bende isterdim unutmayi kendimi ezdirmemeyi ama zaten unutabilsem konuyu acmazdim seviyorum tek aciklamasi bu.

Sorun boyun falan değil arkadaşım eğer boyun sorun olsaydı ilişkinin en başında da olurdu.
Belli ki bunalmış, sıkılmış ya da soğumuş ki gözüne bir bir sorunmuş gibi bunları getiriyor.
Çünkü anca soğuduğun bi'insanın kaşı gözü boyu posu insanın gözüne batar.
Ve anlıyorum üzülüyosun ama yanlış yapıyosun.
Adam zaten nefes alamıyorum diye vazgeçmiş senden sen hala arıyosun. Sen aradıkça döneceği varsa da dönmeyecek çünkü ayrıldığını, bittiğini bile anlamayacak.

Bak sen üzülüyosun o tatile gidiyo ve sen üzülüyosun diye ne üzülüyosun demiş lütfen çek kendini ki anlasız sensiz kaldığını

arkadaşım bak kendin demişssin o kadar alışmışım ki diye
sadece alışkanlıktır belkide yaşadığın
hem böyle bir insan sevilir mi
o ne demek öyle deveyle cüce
bencede doğru deseydin ya
deve gibi boyu olan sensin deseydin
ah ben olacaktım senin yerinde
ben böyle bir adam için topuklu ayakkabı falanda giymezdim şahsen
inadına gidip babet giyerdim
hem söyle merak etmesin yaşlandığında oda senin boyuna iner
Allah boy versin gerisi koyvermiş bence
boşver hiç üzülme
insan gibi istemiyorum olmuyor diyememiş mi tek sorun boymuşmuş
terbiyesiz ya
gözü körmüymüş sevgili olurken şimdi mi görmeye başlamış
bu erkekler bazen gerçekten saçmalıyorlar

bak şöyle düşün de hırslanırsın belki biraz... sen üzüntüden ne yapacağını bilmez haldesin, o ne yapıyor? tatile çıkıyor. keyfi yerinde gibi duruyor değil mi?

sen bu haldeyken keyfinin peşinde olan adama mı üzüleceksin? yani üzülürsün de bu derece kendini yıpratma. adam düşünüyor ki tatile de çıkarım geri döndüğümde istersem zaten elimde bu kız. ona aksini ispat etsen güzel olmaz mı? güçlü olabilen kadın, erkeğe muhtaç imajı veren kadından çok daha fazla arzulanır.

olan olmuş ama artık
hala kendini harap ediyorsun
nolduysa olmuş
eğer başkalarının dolduruşuna gelipte ilişkisini bitirecek kadar öküzse
ki öküzmüş belli
o zaman düşünmemelisin artık
dönsün gelsin şimdi özür dilesin
affedersin dimi
ama hata yaparsın işte
zamanla düzelir unutursun
bırak artık onun için üzülmeyi
bırakta o üzülsün

O benim laflarıyla agzıma etmis ben onu geri döndürmeye ugrasıcam... yürüsün gitsin Allah askına yaaa ne ugrascam onunlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…