Neden ugrasiyormusum ben mazosistim aci cekmeyi seviyorum ondan! İnsanlar ne kadar acimasiz yaa sevgilimin dediklerini ben duymadimda pumay diyince simdi farkina vardim istemedigini cidden minnettarim! Ne diye ugrasiyormusum bosum ben isim yok ondan kafayi yicem ya bu kadar bos beles bi yorum daha olamaz ne kadar sevdigimi sayfalarca anlattim aldigim yoruma bak !
Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyorsorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla ( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?
Pumay boyle aciklasan yorumuna tek kelime etmezdim evet sevgilime odun dediler alinmadim cunku yaptigina odun kelimesi az kalir benim kizdigim o kadar seviyorum unutamiyorum yazmama ragmen niye ugrasiyosun diye bi yorum gelmesiydi neyse sorun yok sonuc olarak . Ve evet biz boyle sacma bi konudan ayrilma noktasinada gelsek kiskancliktan onu bogsamda hep evlenme yuzuk hayalleri kurardik zaten bu yuzden onu birakamadim ya..
sonradan konustugumuzda sorun beni sikip bogman dedi boyuda son zamanlarda kafana taktigin icin o bahaneyi sundum dedi cunku bu kiskanclik konusu hep konusuldu ve sonuca varamamistik. Boyle diyorum yinede sevdigine inaniyo muyum hayir tabiki herseyi zaman gostericek hakkimda hayirlisi..
Cevaplar icin sagolun kizlar..Odunun onde gideni hemde ama napayim ona o kadar alismisim ki birakamiyorum .. Evet adam gibi seven hic biseye bakmaz ama o goruntuye cok onem veriyo topuklu eksik etmiyorum ama yetemiyo demek ki.. Bu arada boyum 157 onunkide 186( belki gercekten uyumsuzuz ama oda kabul ediyo birlikteyken eglendigimizi onemli olan bu degil mi? bana sen evlenilcek bi kizsin cok iyisin diyo ama su an amaci gezip tozmak eglenmekmis daha yasi 21 zaten evlenemeyiz ama cok kirdi beni cok uzuluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?