Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyorsorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla ( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?
Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyorsorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla ( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?
Ciktigimi surenin yarisi mii( ben neden 6 ayda unutabiliyorumda o coktann unutabiliyo beni? Allahim bana guc ver ya dayanamiyorum yasamak anlam vermiyo artik bana onunla o sehirde gitmedigimiz yer kalmadi ben onsuz orda yasayamam yasamak istemiyorum artik
Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim destekleriniz icin cok haklisiniz .. Yuyu1245 ben ona ayrilmali miyim demedim sogudum ara verelim demistim taa 4. Ayda.. Ama aksamina bana mesaj atti askim sensiz ruh gibiyim yapma ara vermeyelim dedi bende tamam dedim onu sevmeye calistim ve nasil oldu bilmiyorum ama deli gibi asik oldum( beni cok kucuk dusurdu ben bunu hak etmedim onum icin herseyi yaptim ozel ders vericektim kiskandi diye vazgectim hic etek giyemedim daha bi cok sey ama bana yaptigina bakin ( bana cok guzelsin dikkat cekiyosun ama yanyanayken komik oluyoruz diyo cocuk gibi gerizekali.. Ama neden bilmem aliskanlik mi beni nasil birakir hirsi mi ask mi bilmiyorum ama onsuz o sehirde nasil yasarim bilmiyorum ( bana geri donsede bunlar unutulmucak hep aklimda kalicak mutsuz olucam o evlenilcek biri degil ama napayimm unutmak cok zor onsuz olmak cok zorr
Sizce bu kadar benden soguyan sevmiyorum diyen biri aci ceker mi ? Beni en cok uzende bu sanirim onun benim yoklugumu farketmeyecek olmasi bundan korkuyorum.. Bir yil hep birlikteydik beni bi anda unutursa yuh artik simdi memleketinde tabi hatirlamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?