boyum yuzunden ayriliyoruz:((

benimde boyum kısa . başıma böyle bi şey gelmedi. gerçi tek ilişkim olmuştu. sen takma ya o üzülsün odunluğuna boy falan hiç önemli değildir bence seven için. hem biz kısa boylular çok daha sempatik ve şekeriz

Eylül'de yüz yüze bitirelim demiş ya...

Senin için güzel fırsat, kendine bir şans ver, yeni fırsatları değerlendir, yeni arkadaşlar edin...

Görüşmeye gittiğinde de ayrılmayı daha çok isteyen sen ol.

Boy farkı sebep değil, ancak bahane olabilir arkadaşım, bir kaç gün ağla zehrini akıt kalbinin ama sonra aklını ve mantığı kullan, naçizane tavsiyem...

30 cm fazla gorunebilir ama sen hep bu boydaydin sonradan yikanip cekmedin degil mi?

Bu mal hayatindan ciktigi icin sevinmelisin. Birak istedigi yere gitsin. Onunla ne konus , ne ara , ne de cevap ver.

Ask acisi denilen seyi dusuncelerimizle gozumuzde buyuten biz kadinlar aslinda oyle birsey yok aliskanlik var, pismanlik var, sucluluk var , beni niye birakiyor egosu var.

Zamana birakip dusunmediginde gectigini goreceksin.

Son düzenleme:
pardon da nasıl bi sevgili bu ?? seni gercekten sevse bunları soyleyip seni üzemez ! ikna etmeye calısma bence.. bu ilişkinin sonu olmaz boyle hayatın boyunca sana bu lafları edecek ve sen devam edeceksin onu sevmeye?? ayrıca boyun kısa degil.. kendine de hakszlk etme gy topuklunu cık gez miss ama bunu sen istedgin icin yap onun istedgi icin degil.. asla yalvarma bi erkege.. hele de o HAKSIZken..

Canım boyun istediği kadar kısa olsun insanların gözlerine batsın bunu sevgilinin asla dert etmemesi gerekir tam bi odunmuş sevgilin.sen geri barışmak istiyosun ama şöyle düşün hadi barıştınız peki sonra? Olmayınca olmuyor çevremde bunu binlerce kez gördüm tekrar açılacak bu boy meselesi seni binlerce kez üzecek hatta belki fiziksel olarak diğer yerlerine laf söyleyecek.normal bi insan ayrılacaksa öncelikle fiziksel bi özelliği öne sürmez anlaşamıyoruz vs. Der öyle ayrılır bu kalas direk senin boyuna laf söylemiş bence amacı seni kendinden soğutmak hemen ayrılmak istiyor belli ki.boşver yaa genciz daha başka bulursunn :) :) seni çok daha mutlu edecek seni çok sevecek biri mutlaka var kaderinde yazılı üzülme onun için aklından çıkarmak için bişeylerle uğraş gör bak 2 3 haftada unutacaksın o zaman göreceksin senin içinde değerini kaybetmiş :)

arkadaşlara katılıyorum canım boy meselesini bir anda sorun etmesi çok mantıksız belki de sen onu arkadaş çevresinden koparmandır asıl sebep.. Aman boşver her şekilde odun sevgilin bir kere kullandığı tabir çok kaba sonuçta 1yıldır çıktığı kıza nasıl böyle davranır bir insan? Şu an yalnız kalma duygusu seni korkutuyor çünkü alıştın bir ilişkiye tabii hemen unutamazsın ama bu demek değil ki ona katlanmak zorundasın.. Sen kendine onu lâyık görüyorsan o başka ama eminim sen daha iyilerini hak ediyorsun.. Benden küçük bir tavsiye kıskanç olma biraz rahat ol çünkü erkek seni seviyorsa gerisi faso fiso. Boy konusuna gelecek olursak basketbolcular ne yapsın çok saçma. Sıkma canını

Canım sen ona önceden senden soğudum ayrılmalıyım diye mi sordun? Ben böyle anladımda belki o dediğin koymuştur o yüzden o kadar acımasız konuşmuştur farkında olmadan

Tam bir öküzmüş yani.. odun az geldi... Yol ver gitsin.. Sıkılmakta haklı (aşırı kıskançlıktan dolayı) ama söyleyiş şekli çoook kaba.. Saygıyı yitirdiğin an bitirmek lazım bu işleri... Kendini daha küçük düşürme.Ara bitir,gitsin..Sana saygı duysa bu kadar kaba ve kırıcı konuşmazdı

Son düzenleme:

canım bı düşünseden bu adamla evlendğini her gun yanında senı aşalyn bı adam beğenmeyen birisi insanda ne pskljı kalır nede başka bişe önce insanlar kendi kusurlarını araştr bulsun sonra yargılasın insanları bnm eşim tam 2 metre bnde 173 nolmuş uzunsa ne oluo yanı yaklaışk bızdede 30 santm var nedr bu ya boyyyy allah akıl versin sakın kendini küçük düşürme inşlh ona allah boyu uzun aklı kısa bı kız nasıp ederde hergun değerini yaptığı hatayı anlar şu 3 gunluk dunyada taktığı şeye bak BOY.... şükretmelisin

niye yalvardın ki? bırak gitsin onun sevgisi de olmaz olsun.
zaten derler ya küçümsediğin her şey için gün gelir önemsediğin bir bedel ödersin diye.

iyi ki de kurtulmuşsun

bence arkadaşları ya da ailesi sürekli boy farkınızı eleştirdiği için etki altında kalmıştır.

erkekler soğuduysa geri dönüşü olmaz. yalvarmak yerine vazgeçmeye bak. kovalarsan daha çok kaçar. her şey tecrübedir bu hayatta. bunu da yaşadın ve bundan sonra çok uzun boylu ama aklı kısa erkeklerle ilişki yaşamazsın. aynı boyda olmak en güzeli.

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim destekleriniz icin cok haklisiniz .. Yuyu1245 ben ona ayrilmali miyim demedim sogudum ara verelim demistim taa 4. Ayda.. Ama aksamina bana mesaj atti askim sensiz ruh gibiyim yapma ara vermeyelim dedi bende tamam dedim onu sevmeye calistim ve nasil oldu bilmiyorum ama deli gibi asik oldum( beni cok kucuk dusurdu ben bunu hak etmedim onum icin herseyi yaptim ozel ders vericektim kiskandi diye vazgectim hic etek giyemedim daha bi cok sey ama bana yaptigina bakin( bana cok guzelsin dikkat cekiyosun ama yanyanayken komik oluyoruz diyo cocuk gibi gerizekali.. Ama neden bilmem aliskanlik mi beni nasil birakir hirsi mi ask mi bilmiyorum ama onsuz o sehirde nasil yasarim bilmiyorum( bana geri donsede bunlar unutulmucak hep aklimda kalicak mutsuz olucam o evlenilcek biri degil ama napayimm unutmak cok zor onsuz olmak cok zorr

Canım unutmak öyle pat diye olmuyor ama bence dönmek isterse hiç pas verme. Ayrıca bilimsel olarak ne kadar çıktıysanız onun yarısı günde unutuyormuşsun hepsi bağlılık hırs ve hormonlardan kaynaklanıyor salla gitsin :)

Ciktigimi surenin yarisi mii( ben neden 6 ayda unutabiliyorumda o coktann unutabiliyo beni? Allahim bana guc ver ya dayanamiyorum yasamak anlam vermiyo artik bana onunla o sehirde gitmedigimiz yer kalmadi ben onsuz orda yasayamam yasamak istemiyorum artik

bizdeki hormonlar sağolsun öyle ama biz kadinlar unutmaya başladığımız sıralarda onlar acı çekmeye başlıyor aman dikkat kanma ona! Çok kolay unutursun yeni birisiyle oralara gittiğinde yeni anılarınız olur. çok takma takarsan olmaz ama elbet acı çekeceksın bu acıdan kaçma bastırma ama sonra devam etmene bak :)

Sizce bu kadar benden soguyan sevmiyorum diyen biri aci ceker mi ? Beni en cok uzende bu sanirim onun benim yoklugumu farketmeyecek olmasi bundan korkuyorum.. Bir yil hep birlikteydik beni bi anda unutursa yuh artik simdi memleketinde tabi hatirlamaz..

Zor bi durum canım,haklısın unutmak çok zordur..tam unuttum dediğin anda,sokaktan bi adam geçer ve"HIYARRRRRRRRCIIIIII,HIYARLARIMMMM VAR" var der ve sen "onu"hatırlarsın

acı çekerse de bunu bizim gibi belli etmez yalnızca erkek arkadaşlarıyla konu açıldığın da belli eder o kadar ama kişiden kişiye değişir özellikleri belli olmaz

sana boğuldum nefes almak istiyorum demiş ama sen hala mesaj atarak boğmaya devam ediyorsun, bi süre kendini tut özlet kendini hiç arama sorma o biraz özgürlük dediği şeyi yaşasın görsün, sen de kendini hayatını yaşa başka erkek olmasına gerek yok arkadaşlarınla gez toz evde odada tek başına duygusal şarkılar dinleyerek ondan kopamazsın sürekli gözünde büyütür durursun, bırak o senin ilgini özlesin herkes sen gibi ilgi göstermez kıymetini anlasın, ama şunu söyleyim bu boy konusunu gerçekten sevmeyenler sorun yapıyor

Bitirmek,ondan vazgeçmek cidden bu kadar zor mu?Ben duygusuz bir insanımdır,kimseye bağlanmadım şimdiye dek kimsenin gelip gitmesi umrumda olmadı bu yüzden.Belki o yüzden seni anlayamıyorum ama cidden vazgeçebileceğini düşünüyorum.O çoktan vazgeçmiş gibi geliyor bana.Gerçekten seven bir insan aranızdaki ilişkiyi saçma sapan mevzularla anlamsızlaştırıp,basitleştirmez,sığlaşmaz gibi geliyor bana çünkü.Ben vazgeçip,yoluna bakman taraftarıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…