Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyorsorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla ( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?
Bir yil boyunca her hayalimin icinde olan tenini kokusunu duymadan edemedigim ,bazen ne dediginin onemi olmadan sadece sesine bile asik oldugum adamdan bir iki gunde nasil nefret edebilirim? Siz hic asik olmadiniz mi bilmiyorum ama sizin kadar mantigimla hareket edemiyorum bu konularda .. Ve bunun gururla alakasi olmadigini dusunuyorum bu bi his sadece icimden atamadigim.. O cok gaza gelen biri birilerinin doldurusuna geldi belki biri ona sen manken gibi kiz hak ediyosun dedi bende kiskanclikta boyut atlamistim daraliyodu hersey ust uste bindi.. Sonuc olarak bitmis durumdayim belki onsuz yasayamamlar size sacma geliyo ama ayrilir ayrilmaz mutlu olabilen biri olmayi istemezdim o kadar duygusuz olmak istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?