boyum yuzunden ayriliyoruz:((

bnce artık yalvarma senin için arkadaşlarından vazgeçmiş ve bir süre sonra sana geri dönecektir . sende yalvarma ve kendini geliştir bnce internetten araştır gerekirse basketbol oyna boyun mutlaka uzar ozman karşısına çıkarsın aşkını kalbine gömmen lazım bnce

Devede de boy var ama esegın arkasında gıdıyor deseydın

Bırak gıtsın ne halı varsa gorsun ...

Son düzenleme:
nacizana önerim bu sebep yüzünden ayrılanı ben ilk defa görüyorum galiba fazla tipine endamına önem veren bir kişi bu gün gelir evlnediğinzde sen masayı şu tarafa koydun ayrılcaz demesi gbi bişey bu ya neden kendini üzüyosun sen lütfen yapma

Beni uzen boy filan muhabbeti degil onca zaman yasadiklarimizi nasil hemen silebilir nasil ben yokmusum gibi hayatina devam eder.. Ve eminim ki eylulde beni gorunce donucek 180 derece cunku onun huyunu biliyorum ..ama bundan sonra nasil inanirim ona bana iltifat etse icimden yalanci derim asigim dese inanamam.. Bu sekilde asla yurumez tek carem unutmak ((

boy için ayrılmak istiyorsa bırak ayrılsın.böyle bir saçma nedenle ayrılan birinden size zaten hayır gelmez. kısa boylu olmanız suçsa ayrılsın

ilk önce bi mahsuru yoksa yaşını öğrenebirmiyim?*bana kalırsa erkek arkadaşını ayrılmasınını altında başka nedenler var bunlar bahane resmen..Sende böyle basit bişey yüzünden ayrılmamıza çok üzülüyorum diyosun..hiç mi hiç canını sıkma kafana takma..bu kadar yalvarmaların ve ısrarlarından dolayı sende ister isteme bi bağ kurmuşsun ama bunun adı sevgi değl ulaşılmazlık..kendi haline bırak vurdumduymaz ol..döneceği varsa döner am bu seferde sen kendini ağırdan al..Ayrıca şu boy kısmıda bana o kadar saçma geldiki..Nice boyu kısalar var ünlülerden de..alımlı olduktan sonra bakımlı olduktan sonra uzun boyluarı solluyorlar inanki..bunun içinde o güzel canını sıkma derim daha da bir hırsa gel ve güzelsen dahada bi güzellleşş..kendine güven..kendine güvendikten sonra kimse bu konuda laf edemez..

Canım ya erkek arkadaşın sana aşık olsaydı ,boyunu postunu görmezdi,zira ben ve eşimde senin dediğin boydayız,hiç bir takıntımız yok ,bence ayrılmak için bahane,sende sil at kalbinden kişiliksiz ,ne istediğini bilmeyen bir erkekmiş ,arkadaşlığa başlamadan önce körmüydü? Boyunu postunu görmedimi? Kimse için kendini değiştirme seni olduğun gibi seven insan gerçek sevendir ,bu yaştan sonrada boyun uzamaz ,kısa boylu çok çekici bayanlar olduğunu unutma ,ve bir çok dünya starı bayanlarda kısa boylu örnekler çok fazla ,sevgiler.

Siz esimle bende ayni boydayiz hic takmiyo dedikce icim aciyo ya ben neden mutlu olamiyorum ? Allahim karsima boyle birini cikartti madem bi yil onunla yasadim sonu neden boyle bitiyo .. Cok uzuluyorum tek yapacgim sey kendime daha fazla bakip beni gordugunde pisman olmasini saglamak onu pisman edicem! Ama o barisalim dese doner miyim ayrilma cesaretini bulabilir miyim bilemiyorum .. Bu arada yasim 19

Bu insan zaten hep dengesizdi bi yil boyunca bana bigun seni asla birakmicam dedi abartmadan soyluyorum tam 24 saat sonra ayrilalim dedi.. Boyle bi dengesiz birlikteyken cok asik mutlu ama ayrilma karari alinca ben sana hic asik olamamistim modlarina giriyo sonra barisiyoruz onlar yalandi tabi asik oldum diyo artik neye inanicagimi sasirdim pislik hayatimi mahvetti!! Onun derdi ortam yapmak gezmek tozmak kiz tavlamak tek bi kiz ona gore degil boy filan diyede uzaklastirmaya calisiyo iste kendince .. Tum bunlari bilip de hala onu istemekde nasil bi ruh sagligi bozukluguysa artik ..

Sen ne yap biliyomusun tatlim devam et böyle ona yalvar egosunu tatmin et.
Kendini bulunmaz hint kumasi zannetsin daha fazla. Yalvar ve kendinden sogut.
Bir laf varya kacan kovalanir cok dogru. Bende bu hatayi yaptim. Yalvardim.
Sonuc iyimi oldu hayir. Bizim oralarin bir lafi vardir yalvarmayla yar eglenmez diye.
Gitmek mi istiyor yol ver evlilik degil sonucta. Benim gibi evliliginde ayrilma tehditlerini
Duysan dahami iyi.
Arkadaslar size soruyorum. Biz kadinlar bu kadarmi degersiziz?

yol yakınken dön tabiki canım biz ne desek şimdi sana boş kalbin laf dinlemez ama bu düşüncede biriyle aslada mutlu olamazsın şimdi barışsanız bile ilerde hep aklına gelicek kendin soğucaksın zaten emin ol buna

seni gerçekten sevseydi bu takıntısı olmazdı bence takıntı değil bahane olmuş şimdi tabiki unutamazsın ama ilerde barışsanız bile ona bi daha asla güvenemezsin bunu unutma derim canım

Evet yalvardikca daha kotu oluyo yalvarmicam artik bakalim eylulu beklicem .. Onun tepkisine gore davranicam eger hala istemiyosa hic uzatmicam tamam diyip gecicem istiyosa agirdan alip devam edebilirim biliyorum devam etsem cok uzulucem hep aklima gelicek ama kendi kendime soguyup ayrilmam daha iyi en azindan aci cekmem o aci ceksin birazda..
Tabiki biz kadinlar degersiz degiliz ama bazilarimiz duygularina yeniliyo gururu dusunmuyo bu iliskim biterse asla asik olmayi dusunmuyorum bende erkekleri elimde oynaticam zamani gelincede mantik evliligi yaparim..

boyun yüzünden olmadığına emin olabilirsin.

gerçekten seven biri böyle saçma sapan bir nedenden ayrılmaz bence. Ama insan da biraz yaratıcı olmalı canım başka bahane mi bulamamış

Benim kuzenim taş çatlasa 165 ve eşinin boyu 195 civarı. 4 yıldır evliler

benim de sevgilimle aramda 30-35 cm fark var bizim ilişkimiz de 4. yıl bitmek üzere,bu fark bir kere bile gündeme gelmedi. Seven herşeyiyle seviyor karşısındakini..

mantık değil bu bence. Kendine ne kadar değer verdiğinle ilgili bir şey.
ben mesela birini ne kadar seversem seveyim istersem kör kütük aşık olayım, onun bana değer hiç vermediğini , pisliğin teki olduğunu anlayınca bir iki günde değil anında nefret ederim.
söylemesi kolay diyeceksin da yaptım ordan biliyorum. Bu benim karakterim. Bana değer vermeyen biri için üzülmeyi kendime yakıştıramıyorum. Sevgilimden ayrılınca üzülmüştüm tabi ama o zaman gerçekten mesafe yüzünden ayrılıyoruz sanmıştım. Gerçeği anladığımda her şey 2 saniye içinde bitti benim için :)

Kusura bakma arkadasim dost aci soyler. Soylediklerimden alinmani istemem. Buyuklerimizin bir sozu vardir hep: kadin kocasindan sogumus, yillarca dikkat etmedigi sorunu soyle dile getirmis: aaaa senin gozunun biri kormuydu ya?.

Sanirim arkadasinizla aranizda sogukluk varki boyle sorunlari gundeme getiriyor. Araya boyle sogukluk girdiyse, ne kadar birbirinize sans versenizde yuzde yuz iyi gitme ihtimali bence cok dusuk. Yol yakinken donmek en iyisi.

Kolay gelsin.

Valla eşim 1 85 ben 160 boydayım ama ne o ne ben bir gün böyle bir şeyi konu etmedik ki hiç aklıma da gelmemişti :) Ama şunu biliyorum ki ;SEVEN İNSNA SEVMEK İÇİN BAHANELER ARAR,SEVMEYEN AYRILMAK İÇİN...

Bu çok net.Ki eğer bir sevgili dış görünüşünle alakalı bir şey söylüyorsa sevmiyordur,uslübuda önemli ama yine de kırıcı bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…