boyum yuzunden ayriliyoruz:((

Sevmiyo zaten bu cok net hatta kendi agziyla soyledi.. Daha neyi zorluyorum ki sevmiyi sudan sebep ariyo beni kiriyo.. Unutmak istiyorum kafam dagilsin diye kitapliga bakiyorum ikimizin okudugu kitap duruyo pardumunu sikmisti sayfasina onu kokluyorum .. O kitabi okurken papatya koparip vermisti hala arasinda ona bakip agliyorum deliricem ya burda bile boyleysem eylulde asla unutamam onu ((

Sevmiyo zaten bu cok net hatta kendi agziyla soyledi.. Daha neyi zorluyorum ki sevmiyo sudan sebep ariyo beni kiriyo.. Unutmak istiyorum kafam dagilsin diye kitapliga bakiyorum ikimizin okudugu kitap duruyo parfumunu sikmisti sayfasina onu kokluyorum. Sayfalarina dokunuyorum o dokundu diye.. O kitabi okurken papatya koparip vermisti hala arasinda ona bakip agliyorum deliricem ya burda bile boyleysem eylulde asla unutamam onu ((

aşkın gözü kördür
fırat'ın bir yakasında yaşayan bir delikanlı ile öbür yakasında yaşayan güzel bir kadın varmış. birbirlerine aşık olmuşlar. delikanlı her gece fırat'ın sularında yüzerek karşı yakaya geçer sevgilisine ulaşırmış. şafak sökmesine yakın delikanlı sevgilisine öpücük kondurup fırat'ın azgın sularına girip öbür yakaya geçermiş. bu gecelerce böyle sürüp gitmiş.

yine bir gece delikanlı fırat'ı geçip sevgilisinin yanına gitmiş. şafak sökerken delikanlı veda öpücüğünü vermek üzere kadının yanına sokulmuş, kadına dikkatle bakarak;

- senin bir gözün ama mıydı !

demiş. kadın o zaman delikanlıya bakarak;

- sen sen ol sakın ola bugün fırat'a girme

demiş. delikanlı kadından ayrılmış , fırat'a girmiş ve yüzme bilmediğinden boğulup ölmüş. bizim delikanlı gerçekte yüzme bilmiyormuş, duyduğu aşk yüzünden onun gücü sayesinde fırat'ı geçermiş.

o aşk bitincede....

Kusura bakma güzel arkadaşım ama sevgilin karaktersizin biriymiş.. sana "daha tam bitmedi eylülde konuşucaz" derken, senin onu eylüle kadar rahat bırakmanı, dönünce de canı isterse devam etmeni istiyor.. "ne de olsa yalvarıp yakarıyor istediğim an barışım, biraz tatilin, özgürlüğün tadını çıkarayım" diye düşünüyor.. aman sakın ha bir daha mesaj atma eminim çok şaşıracak onun gözünde ulaşılmaz olacaksın.. ama senin de hatalı olduğun yanların var.. ikinizin de birbirinden farklı hayatları, arkadaş çevresi var, buna saygı gösterip anlayışlı olmak lazım.. bugün onlarla oluyorsa yarın seninle olur ve mutlu bir insan olur karşısınız da.. birbirinize odaklı oldukça bir süre sonra ilişki sıkar, sıkılınca önce ki hayatınız daha tatlı gelir ve o hayata dönmek istersiniz..

canim yaa inan cok iyi anliyorum bu aci geciyor mu gecmez diyosun bunun gurursuzlukla falan alakasi yok bazi insanlar bu durumlarda mantikli davranamaz ben gibi sen gibi… allah yardimcin olsun.

BOY VE AŞK İLİŞKİ KURAMADIM:)Benim bi arkadaşım var erkek 1.85 boyu var kız dediğin 1.60 falan olsun derdi :)

bence bahane ya insanlar sırf aşkı için nelerini kabul ediyor karşısındakinin bence bırak gitsin ayrıl...

canım benmde boyum 1.60
sevgilim 1.90
ama bizim hiç aklımıza bile gelmedi
çünkü ben orta boylu bir bayanım o da uzun boylu
ben zaten uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum
topukluda asla giydirmiyor sesinden rahatsız oluyor =)
ama göze batacak bir fark yok bence her çift öyle

o bahane etmiş düşüncesizlik etmiş cnm bunun başka açıklaması yok
o sana gelecek yalvarıp onun egosunu yükseltme

tatlım iii misin sen ?çoçuk seni sevmiyo boyunu sorun ediyor artı sana ağır laflar kullanıyor ve sen hala onu ikna emek istiyorsun biraz gururlu ol derim beni istemiyeni ben hiç istemem altında olsa istemem üzgünüm

Katılıyorum Kimse vazgeçilmez değildir.
Öyle gözümüzde büyüttüklerimiz bizim sonsuz değer verdiklerimiz pul yerine koymaz bizi.
Acı çekeriz bir daha sevmek mi asla deriz ama an gelir öyle biri öyle anda çıkar ki karşımıza bakarız ki evlenip gidiyoruz o yüzden şimdi canında yanacak üzülecek ağlayacaksın hayat zehir olacak ama bil ki KİMSE AŞKTAN ÖLMÜYOR ve kimse vazgeçilmez değil. O senin için doğru insan olsa böyle saçma sebeplere sığınmaz. Ayrılırken bile insan onurlu olmalı istemiyorum artık sevmiyorum diyebilmeli boy vs böyle bahaneler bence insanı küçültüyor.

Sana tavsiyem asla yalvarma çünkü yalvarmakta seni küçültüyor gün gelecek öyle biriyle mutlu bir ilişkin olacak ki şimdiki yalvarmalarından sen utanacaksın. O yüzden acını asilce yaşa bırak gitsin seni istemeyenden hayır gelmez.

Bence senin boysuzluğunu sorun edeceğine kendi beyinsizliğini sorun etsin.
Daha doğrusu sen sorun et ve yalvarmayı bırak şu salağa

Her şeyin ilacı bir süre gez,toz facede eylendiğin tüm fotoğrafları paylaş :) Velhasıl kelam kıskandır. bu kadar kısa sürede toparlaman onu harekete geçirecektir.
İş arkadaşımdan biliyorum kız şimdi evleniyor :) erdi muradına sevgiler.

Ya bu nasi bi aci aglamaktan helak oldum ben dayanamiyorum. Diyorum kendime sanki tek sevdiginden ayrilan benim herkes nasi daynaniyo diye ama olmuyo canimdan can kopuyo sevmiyorum seni demesini unutamiyorumm

Ah yavrum ya kıyamam sana 157 boyun allah cezanı vermesin senin ben 156 Kendim kısayım diye demiyorum ama böyle minyon minyon inan daha sevimli yaa kızlar . Biliorum üzülüyorsun ama olay boy değil be yavrum o istemiyor artık olay o üzülerek söylüyorum ki istemiyor seni bu yüzden . Sanırım üniversite okuyorsunuz dönmez diye düşünüyorum senin yapacağın en güzel şey , tabi aynı zamanda en zor olan sessiz kalmak ... O öküzlüğü ele almış , boyunu çekip uzatsak ne fayda

Face e gir o yokmus gibi yasa diyosunuz da ben onun icin faceimi kapattim o derece.. Ve evet bencede kisalar daha tatli oluyo bencede :))
Kizlar sakince konustuk onunla ve asil olayin boy olmadigini onu cok siktigimi bi tane bile ne kiz ne erkek arkadasi kalmadigi icin daraldigini soyledi bende boya taktigim icin o bahaneyi uydurmus guya.. Ben o tatile gidicek diye trip yapmistim oda son darbe olmus filan simdi dediklerinden pisman belli boyle yapmasaydin ben seninle yuzuk takmayi planliyodum dedi Allahim bu nasil dengesiz boyle yaa!! Napicam hic bilmiyorum o dediklerinden sonra ona nasil guvenirim bilemiyorum ona gore hala sevgiliyiz.. Yuzuk takipta sonra cikartmak istemiyorum ona belli olmaz asla birakmam diyip ertesi gun ayrilmak isteyen birisi napicam kizlar?

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim cok olgun yorumlar yazmissiniz bundan sonra napicagimi bilmiyorum ama tek bildigim var ki asla yalvarmicam sevgimi belli etmicem cok haklisiniz kucuk dusurdu veni ozgurluk icin hemde.. Gitsin ozgur olsun bakalum eylulde ona yapicagimi bilirim!

kafası karışmış onun böyle durumlarda bıraz uzak kalmak en ıyısı ileride pişman olmamak için

sana söylemiştim arkadaşım.. bak tatil yüzünden bunalmış, ayrılalım dönünce barışırız düşüncesindeymiş.. resmen parmağında oynatıyor senin.. umarım aklını başına alırsın

Sevdigimden ona hak vermiyorum ama yaptiklarimi bilseniz iyi dayanmis sana derdiniz.. Cafeye giderdi ben buraya gelceksin derdim ayagima getirirdim onu arkadaslarinin yanindan.. Onu kac kere bastim pes salonundayken bisey cikmadi ama guvenini yitirdim hicbi kiza selam verdirmedim.. Sonunda yazin tatile gitme diyince son darbe oldu iste.. Ciddi iliskiden sogudu o derece soguttum onu. bundan sonra nolur bilmem o an ne hissediyosam onu yaparim heralde ama sevdigimi soylemicem o kesin.

evet çok bunalmış bu çocuk. rahat bırak biraz ne yapıyorsa yapsın.Biliyorum çok zor ama arama bırak. Sessizce kendi hayatını yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…