Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyorsorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla ( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?
Cevaplar icin sagolun kizlar..Odunun onde gideni hemde ama napayim ona o kadar alismisim ki birakamiyorum .. Evet adam gibi seven hic biseye bakmaz ama o goruntuye cok onem veriyo topuklu eksik etmiyorum ama yetemiyo demek ki.. Bu arada boyum 157 onunkide 186( belki gercekten uyumsuzuz ama oda kabul ediyo birlikteyken eglendigimizi onemli olan bu degil mi? bana sen evlenilcek bi kizsin cok iyisin diyo ama su an amaci gezip tozmak eglenmekmis daha yasi 21 zaten evlenemeyiz ama cok kirdi beni cok uzuluyorum..
Arkadaslar derdim o kadar buyudu ki konu acmaya direnmeme ragmen dayanamadim artik..
Bundan aylar once sevgilimden sogudum ayrilmali miyim diye sordugum sevgilime kopek gibi asigim ve simdi o ayrilmak istiyorsorun ne mi bi cok sorun var mesela boyumun kisa olmasi .. Saka gibi nerdeyse bir yil olucak ama boyumun kisaligi yeni gozune batmaya basladi aramizda 30 cm var deveyle cuce gibiymisiz filan ..seven kisi boya bakmaz diceksiniz evet zaten o bana hic tam anlamiyla asik olmamis .. Ayrica sevgilim benimle birlikte oldugundan beri kiz erkek tum arkadaslarindan vazgecti ve simdi daraldigini ciddi iliski istemedigini soyluyo cunku hic arkadasi yokve ben onu cok siktim kiskancliklarimla ( seni sevsem yanyana komik durmasak deve cuce gibi belki vazgecerdim cevre yapmaktan herseyden ama yakismiyoruz diyo.. gunlerdir cok agir laflar etti bu iliski oldu artik unut dedi ama unutamiyorum ona yalvariyorum gunlerdir yalvarmakla hata ettim biliyorum ama boyle sebeplerden sevdigimi kaybetmek istemiyorum onsuz bi dkam gecmiyo sanki bana yardim edin kizlar napmam gerekiyo ona ne diyip ikna etmeliyim?
canım sen ellerini aç dua et böyle birinden kurtulduğun için kızma sakın..ben 24 yaşındayım hayatımda unutamıcağım bi aşkta yaşadım senin gibi haketmediğim hakarette yedim.ne yaparsan yap adam olmadıkçaa her şeyinde kusur bulur.bak şimdi sözlüyüm nişanı bekliyoruz sorsalar derdimki imkansız sevemem bir başkasına güvenemem ama dua et Allah hayırlısını çıkarıyor.umarım yüzünü güldüren seni hakeden biri çıkar karşına
Ya bu nasi bi aci aglamaktan helak oldum ben dayanamiyorum. Diyorum kendime sanki tek sevdiginden ayrilan benim herkes nasi daynaniyo diye ama olmuyo canimdan can kopuyo sevmiyorum seni demesini unutamiyorumm
Face e gir o yokmus gibi yasa diyosunuz da ben onun icin faceimi kapattim o derece.. Ve evet bencede kisalar daha tatli oluyo bencede :))
Kizlar sakince konustuk onunla ve asil olayin boy olmadigini onu cok siktigimi bi tane bile ne kiz ne erkek arkadasi kalmadigi icin daraldigini soyledi bende boya taktigim icin o bahaneyi uydurmus guya.. Ben o tatile gidicek diye trip yapmistim oda son darbe olmus filan simdi dediklerinden pisman belli boyle yapmasaydin ben seninle yuzuk takmayi planliyodum dedi Allahim bu nasil dengesiz boyle yaa!! Napicam hic bilmiyorum o dediklerinden sonra ona nasil guvenirim bilemiyorum ona gore hala sevgiliyiz.. Yuzuk takipta sonra cikartmak istemiyorum ona belli olmaz asla birakmam diyip ertesi gun ayrilmak isteyen birisi napicam kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?