Boyum

Çok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ederim

Ailemin boyu : annemin boyu 1 . 64 babamın boyu 1 . 70 amcalarımın boyu 1 . 80 dayılarımın boyu 1 . 65 1 . 80 dayıya göre değişiyor üç dayım var halalarımın boylarıda 1 . 65 abimin boyunuda yaziim bari 1 . 80 =)

mayiscadisi : Benim yaşımdayken kaç boyundaydınız? =)

22 yaşına kadar uzamaya devam edeceksin.

ben şu an 1.70 boyundayım ama bütün yakışıklı erkekler 1.65 boyunda

sen şimdi 1.65 boyundaki erkeklere yakışıklı mı diyosun şekerim kaydirigubbakcemile3

toplumun geneli düşünüldüğünde bayan için 1.61 çok kısa değil bence. diğer türlü stiletto giydiğinde yanındaki herkes cüce kalıyor.

Canım senin hem yaşın daha küüçük hem de boyun kısa falan değil
Bu yaşta 180 falan mı olmak istiyosun anlamadım ben -tatlicadiarzu-

kadına da fazla uzun boy iyi gelmiyo.. 180 olsan boyuna göre sevgili bulunmayacak..
yaşına göre boyun iyi..yaptığın şeylere devam et geç kalmış değilsin..

Canim benim suan boyum 1.72 ama inanirmisin ben keske brz daha kisa olsaydim diorum.. Rahat rahat topuklu ayakkabi bile giyemiorum, herkesin yaninda dev gibi kaldigim icin..

ah ah benim boyum da 162 ama bütün sülalem 175 180 ben en kısayım ama eşim de 167 hele kardeşimle abim 180likler bende giyiyorum dolgu topuklarımı onlarla geziyorum babetlerim ve spor ayakkabılarımla hafif topuklularımı da eşimle gezerken giyiyorum
canım kendine dert mi arıyorsun :) gerçi yeni nesil birazdaha mı uzun ama eğer uzamak istiyorsan erken yatıp erken kalkacak ve kahvaltını edip temiz havada yürüyüşe çıkacaksın vücut esnetme hareketlerini 1parkta yap azdaha uzayabilirsin çünkü yaşın daha erken ve uzun bi sülaleye sahipsin ama tüm kardeşler aynı olmayabiliyor :) napacaksın rabbim başka dert vermesin

şimdi allah için yüzü bir içim su olan erkekler var ama ayağa kalkınca kolumu omzuna atacak boyda oluyorlar. :teytey:

canım hatırlamıyorum ama tahmini 1.60- 1.65 arasıydım.

sütünü,peynirini eksik etme.
sporunu da dengeli yap.

19 yaşındayım boyum 1.60 gayet de memnunum, topuklu ayakkabı giymeye bayılırım, çok rahat topuklu giyiyorum hatta 12 cm topuklu ayakkabı bile, artı erkekler de çok uzun deilki, hatta arkadaşın dediği gibi çoğu yakışıklı erkek kısa boyludur, gözlemiyle sabittir

bu arada kaç yaşında ergenliğe girdin geç girenler daha uzun oluyo tabi ben 10 yaşımda girdiğim için anca bu kadar uzadım, voleybol da oynadım ama liberoydum bi işe yaramadı o yüzden...

dipnot: libero voleybolda savunma oyuncusudur, hücumda bulunma hakkı yoktur, bu nedenle takımın en kısası genelde liberolar olur:)

bencede senin boyun çok ideal ben tam 1.70 olmak isterdim . ama 1.75 im .allahtan eşim 1.87 rhat rahat ayakkabı giyiyorm ama resmen dev aileyiz allahtan fiiziğim düzgün killolu olsam katana gibi olurdu heralde enine boyuna: ) ) ama daha yuksek topuk ymek isterdim sonra . gercekten kısa erkeklerin yüüzü güzel oluyoo aama işte kısa oluncada hc karizmatik olmuyolar sadece tatlı oluyolar: )

ben 1.70 im
1.70 oluncada 1.75 olmak isticeksin ben 15 yaşındayken böyle istiyordum:)
15 yaşından bu yana hiç uzamadım ama dert etme boyun gayet normal

1.76 boy dev gbiym arkdaşlarımın yanından iri kemıklyımde hem uzun olunca ayakda buyuk oluyor istedgın ayakkabı olmuyor 1.70 ideal boy bnce snde takma kafana mınyon olan insanlar 30-40 yaslarında bıle 20 lık gibi duruolar etrfmda cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…