Plates ile 20 yaşında boy uzattığını iddia eden arkadaşlar var bu forumda,şahit olmadım ama bir araştır istersen.
Boy çok kafaya takılacak bir problem değil aslında,uzun boy seviyorsan dolgu topuk ayakkabılar giyinmeni tavsiye ederim.
uzun boylu olmak avantajmı allah aşkına...ne sanıyorsun ki...uzun olmak iyi bişey değil...
ben mesela 172 yim eşimde aynı, inan hiç topuklu giyemem çünkü kadın uzun olursa komik bi görüntü oluşuyor...topuklulara hasret kaldım hep...birde kilom yok zayıfım..53 kiloyum bu boy ve kilo dışardan cazipmiş gibi gelsede inan ben çok rahatsızım...aldığım etekler hep kısa gelir, kazaklar gömlekler kolları fukara gibi görünür...dilediğim kıyafeti kolayca bulamam giyemem...en güzel pardesü modellerini kısa geldiği için alamıyorum..
şükret haline bence, kaldı ki benim boyumu kısaltma şansım yok ama sen topukluyla kamufle dersin, gönlünce en güzel ayakkabıları giyersin işte ne güzel...kendimi bildim bileli babet ayakkabı giyiyorum ben...
ayrıca o beslenmeyele pek alakalı değil, gıdasız beselenen ne insanlar var dev gibi boyları var...yapı meselesi genetik birazda...
fazla takılma...normal şartlarda pek uzayacağını sanmıyorum ama illa uzamakta kararlıysan, voleybol basketbol oynayabilirsin pilates de uzatır diye duymuştum...
eğer yapma imkanın yoksada şükret haline bence uğraşma takılma....ne insanlar var özürlü sakat eli kolu eksik gözü görmeyen ama hayata bağlı ne insanlar var ve hallaerine şükrediyorlar...boy nedir ki, bayana aşırı boy olsa nolcak, inan perdeleri asmaktan başka hiçbir avantajı yok boyun :) hiç üzülme.... çok kısa da değilsin zaten, türkiye standartları arasındasın...ne varki bunda...
boyunu takıntı etmen doğru değil. yeterli oranda boya sahip olmak en güzeli. 160 boy fena değil
Sizin yaşıtlarınız uzun boy a takıyor ama çok önemsiz bır ayrıntı boyun cokta kısa değil çünkü
İki üç cm daha uzarsın ve tr standartına ulaşırsın
Beslenmeye gelınce ikiz arkadaşlarım vardı üniversitede işçi bi aileden olduklarını nişastayla büyüdüklerini söylerlerdi biri 180 biri 175 di
Güzellik için bir ölçüt kesinlikle değil boyuna göre kilonu orantılarsan gayet hoş bir kadın olursun ilerde
Ama bana sorarsan bu yaşta çokta güzelliğine düşme bu işlere erken başlayanlar erken çöküyor 25inde 35 gösteriyorlar
Çok merak ettim size yedi cüce muamelesi yapan tüm o '' etrafınızdakiler'' hepsi birer pamuk prenses mi?
Türk kadının standart boyunu temsil ediyorsun,üstelik hala uzama ihtimali olan bir yaştasın.
Genetik olarak;anne babanızın boyuna bakıncada fazlasını beklememek gerek.
ay ben 152 yim
güzelım takma bu kadar uzarsın 18e kadar yolu var dıye bılıyorum.Ben 1.64 bir babayla 1.65 bir ananın evladıyım..
17 yaşındayım ve 1.60 boyundayım 52 kilodayım, o kadar kafama takıyorumki bu meseleyi etrafımdakiler gözümde bi dev oldu resmen :/ Resmende değil öyle zaten insanlar benimle dalga geçiyor , küçük görüyor yaşıtlarım 1.70-1.75 ama ben çok kısayım..
Annem hep kızım sen sorunlu büyüdün ben sana bakamadım içine attın küçücük kaldın diyor.. Teyzelerime bi ümitle
-Teyze daha uzarmıyım ? :/ diyorum.
-Yok ne uzaması daha uzamazsın bitti kız çocuğu cok uzamaz bilmem falan filan .
bi güzelde onlar morel veriyor.. kafayı yicemm ciddi ciddi takıyorum bu konuyu kafama ..
Annem babam ayrı olduğu için anneciğimde çalışmak zorunda olduğu için ben hep evde tek kaldım annemin akşamdan yapıp yarın yersin dediği yemekleri , dolaba doldurduğu sütlerle peyynirlerle , değilde bakkaldan aldığım cipslerle bisküvilerle doyurdum hep karnımı.. bütün çocukluğum bu şekilde geçti. Belkide kemiklerim yeterli vitamini kalsiyumu alamadı bu saatten sonra yapabilceğim bsey yokmu ?
Bana kısa bayanlar hep şirin ve tatlı gelmiştir. Kesinlikle hepsinin güzel bir tarafı var :)
Adetin başladığına göre boy uzamanda durmuş demektir.Fazla takılma.Bir kız için ideal boydur.Benim gibi kısa boyluyu kim sevgili olarak alır evlenir diyede sakın düşünme.Boyuna huyuna göre biri illaki çıkacaktır karşına :)
allah başka dert vermesın deyip diiğer konulara geçiyorum
Larları geç spor yap zıpla bol bol
Uzamazsanda on cm topuk giyersin en ideal kadın boyuna ulaşırsın
Bak ben yuksek okce seviyorum ama giyince çok uzun oluyorum oda kötü sen tam ideal olursun
Ama bunları 4 5 sene sonra düşünürsün hatta düşünmezsin kendine çok şey katarsan boyu bir artı yada eksiymiş gibi düşünmezsin
160 bayanların standart boyu bence takılmana gerek yok bende 160 boyndadım
ay ben 152 yim
umudunu kesmek istemem ama, zaten annen ve babanda kısaymış. Sende genetik olarak böylesin. Ama 2-3 cm atabilirsin tabiki, ama şunuda söyliyim. Boyun çok kısa değil.
Kim Kardashian ve Shakira nın boyu 1.60 bile değil, yada cüceler var onlar napsın peki ?
boyunu uzatmak için bol bol zıpla tabi protein de gerekli (et süt yumurta peynir balık) bol bol koş, sabah sporu yap, yüz.
Bende yaşıtım senle 1.70 im. 45 kg'yim . Yani o civarlarda. Benımde annemle babam kısa ama ben çok yoğurt yediğim ve spor yaptığım için ablalarıma oranla daha uzadım. İyi bir beslenme ve sporla uzayabilirsin.
Aynı zamanda 6-7 kilo verırsen boyun daha uzun gözükebilir. Olmadı canın sağolsun bu kötü birşey değil :))
Bana kısa bayanlar hep şirin ve tatlı gelmiştir. Kesinlikle hepsinin güzel bir tarafı var :)
güzelım takma bu kadar uzarsın 18e kadar yolu var dıye bılıyorum.
bak sabah ve gece peynir ye kemıklerı gelıstırıyor.
tabi ben de en azından ortalama bir boya sahip olmayı dilerdim ama minyon olmak da güzel. yaşını göstermiosun falan
daha uzamazsın ama boyun da kilon da iyi. ben de 160cm im. senin yaşındayken 45 kiloydum şimdi 51 oldum. haline şükret daha da kısa olabilirdin. uzunlar hep kıyafetlerinin kısalığından şikayet ediyor
Adetin başladığına göre boy uzamanda durmuş demektir.Fazla takılma.Bir kız için ideal boydur.Benim gibi kısa boyluyu kim sevgili olarak alır evlenir diyede sakın düşünme.Boyuna huyuna göre biri illaki çıkacaktır karşına :)
adetle alakası yok. Ben 6.sınıfta adet oldum o zaman en fazla 1.55 dim. Şuan 17 yasındayım 1.70 im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?