şükretmek gerekiyo :) 1.50 olanlar var.
inş uzarım ya bakalım saolun :)
Dimi sayenizde farklı boyutlardan baktm cok saolun :)
Hahaha dimi canıım ben 1.50yim meselaBen de bi ara bayağı takmıştım ama aynen öyle "Allah başka dert vermesin" diyorum..
Sprint iyi geliyor diye duydum ben..
20 yaşına kadar kızlarda boyun uzaması imkansız en fazla 17-18 yaş ayrıca kızlar adet olduktan sonra kızlardaki boy uzaması yavaş yavaş durur çünkü
büyüme kıkırdakları kapanır ve durur senin çevrendekilerin boyları heralde 190​ve üzeri hep senin boyunla ugraştıklarına göre senin boyunla ugraşanlar seni çekemeyenlerdir arkadaşım
bi kaç cm daha uzarsan standart olur
anne baba boyu ortada beslenmede ca eksikligi var diyorsun
yinede iyi uzami$in
dersine guzel çali$ , uniyi kazan iyi dereceyle bitir , giy bi cubbe , beyaz önlük vs yap bi kariyer
bak kim goruyo senin boyunu :)))
bunlari yapmasanda olurda yaparsan super olur
canım boyun uzar ya da uzamaz diyemeyeceğim,bn de 17 yaşında boyuma takmıştım,
öncesinde voleybol fln da oynuyordum hopladım zıpladım, süt içtim pilates yaptım ama uzamadı..
Yapı meselesi biraz tabi genetiğe karşı gelinmiyor..
Ama benim sana tavsiyem değiştiremeyeceğin şeyler yerine değiştirebileceklerine odaklan,
kilona dikkat et,mutlaka spor yap, ince bir figür seni olduğundan uzun gösterir..
Ayrıca herkese sormaktan vazgeç boyum kısa mı,boyum uzar mı diye,çünkü en sevdiklerin bile
yeri geldiğinde bu zaafını sana karşı kullanabilir.. Bunun senin için bir sorun olmadığını hisset ve
hissettir bence.. Ayrıca inan bana seni gerçekten umursayan insanlar boyunu hiç mi hiç önemsemiyordur..
ben de boyumu çok sıkıntı eden biriyim ama ben 1.50 boyundayım.senden daha kısayım yani.inan senin boyunda olmak için neler vermezdim.senin boyun gayet normal bence hiç sıkıntı etmene gerek yok.ben de 17 yaşındayım.endokrinoloji uzmanına gittim.el bileğimden röntgen çektiler.uzama plaklarım kapanmış.belki 2-3 cm uzarsın dedi doktor.ama benim hiç umudum yok.sokakta benim boyumda bir sürü kız görüyorum aslında.ama bi de uzunları görünce kendimi kötü hissediyorum.minyon kızlar her zaman sevilir, her yaşta genç ve güzel gözükücez biz merak etme :) ayrıca topuklu ayakkabılar ne güne duruyogiyersin 15cm ayakkabı,olursun 1.75 :) bi de beni düşün yani, ben topukluyla en fazla 1.65 olabiliyorum benim de boyuma çok takılan dalga geçen oluyo arkadaşlarım arasında felan. ama ne yapalım yani.kısa boylu bir sürü ünlü var.shakira bile 1.52 felanmış.internetten araştır bak, boyu 1.50 civarı olan bir sürü ünlü var.sonuçta kısa olmak bi hastalık ya da utanılıcak bişey değil.genlerle de alakalı.benim abimin boyu 1.75 mesela, eski sevgilisi 1.50ydi. neyse fazla uzattım galiba ya :) dediğim gibi, sıkıntı etmene gerek yok bence, gayet normalsin:)
Sürü psikolojisi mi yani nedir bu? Herkes 1.70 1.75 olabilir. Sen daha kısa olabilirsin. Ki daha 17 yaşındasın. Bende 17 yaşındayım. 1.70 boyunda 52 kiloyum. Daha kısa olsaydım takar mıydım, hayır. Türkiye'de kadınların ortalama boyu 1.50 1.55 neredeyse. 1.60 gayet ideal. Bir bayan uzadıkça seksiliği de azalıyor bana göre. Bakın Shakira'ya kadın 1.50
benim boyum 156 ona bakarsan :) shakiradan biraz uzun, jenniferdan biraz kısayım diye de espri yaparım hep :)
yaşın gereği birşeylere takıyor olman normal ama, şükret ki elin ayağın düzgün. boyu o kadar dert etme, kısa da değilsin. orta boy :)
Boyun kac olursa olsun iki bacaginin ustunde durabildigin icin sukretmelisin, sukretmeliyiz canim.....
ah be canım yat kalk haline şükret ben 18 yaşındayım hatta 4 ay sonra 19 olcam 42 kilo 1.54 boyum ben ne yapayım sevgilimse 1.80ayrıca beslenme mutlaka etkilidir büyüme çağında ama ben senin o yemediğin yemeklerin hepsini yedim görüldüğü gibi boy 1.54 hala da süt içerim her akşam daha çok genetik olduğunu düşünüyorum annem de babam da kısa benimde böyle olmam normal herhalde ama bende isterdim şöyle 1.60 olmayı ahh ah...
154 benim boyum yaşım 22.
şunu unutma. Bodur tavuk her daim piliçtir
üniversitede çok yakın bi arkadaşım vardı uzun boylu ve çok yakışıklı ama sevgilileri hep kısa boylu kızlardı hatta bunun gibi biçok örnek vardı çevremde.bi gün dayanamayıp birine sordum kısa boylu kızlar daha hoşlar daha kadın gibiler die laflar etmişti. bence boy olayına hhiiiç takılma derim.biraz topuk biraz bakım biraz eğitim kimse boyuna bakmaz bile.fıstık gibi olursun.
yemekle boyun bir alakası yok. benim boyum 1,53 ve öyle güzel yetiştimki annem hep peşimdeydi :)))) ama bazı şeyler ırsi oluyor kendinle barışık olmaya çalış etrafındakilerde önemi değil. boy kısa olmuş uzun olmuş önemlimi, bence en önemli şey akıldır.
1,52 boyundayım o zaman benim ölmem lazım :)))
1.60 kısa değilki bence
Ben 1.64 bir babayla 1.65 bir ananın evladıyım..
17 yaşındayım ve 1.60 boyundayım 52 kilodayım, o kadar kafama takıyorumki bu meseleyi etrafımdakiler gözümde bi dev oldu resmen :/ Resmende değil öyle zaten insanlar benimle dalga geçiyor , küçük görüyor yaşıtlarım 1.70-1.75 ama ben çok kısayım..
Annem hep kızım sen sorunlu büyüdün ben sana bakamadım içine attın küçücük kaldın diyor.. Teyzelerime bi ümitle
-Teyze daha uzarmıyım ? :/ diyorum.
-Yok ne uzaması daha uzamazsın bitti kız çocuğu cok uzamaz bilmem falan filan .
bi güzelde onlar morel veriyor.. kafayı yicemm ciddi ciddi takıyorum bu konuyu kafama ..
Annem babam ayrı olduğu için anneciğimde çalışmak zorunda olduğu için ben hep evde tek kaldım annemin akşamdan yapıp yarın yersin dediği yemekleri , dolaba doldurduğu sütlerle peyynirlerle , değilde bakkaldan aldığım cipslerle bisküvilerle doyurdum hep karnımı.. bütün çocukluğum bu şekilde geçti. Belkide kemiklerim yeterli vitamini kalsiyumu alamadı bu saatten sonra yapabilceğim bsey yokmu ?
canım hiç kafana takma boyun zaten kısa değil ben 24 yaşındaym 20 yaşındayken 1.62-63 tü boyum şmdi 1.67yim.stresten sigaradan uzak dur dengeli beslen spor yap:)
1.60 çok da kısa bir boy değil ya, bu şekilde kafana takacak kadar değil en azından. Sen emin misin 1,60 olduğuna? Benim 1,60 arkadaşlarım topukluyla 1,70 oluyorlar neredeyse. Ben de 1,68'im ama çoğu kişiden uzunum yani... Takma sen o kadar, ama yüzmeni öneririm. En azından uzayabileceğin kadar uzarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?