Boyum..

Yıl olmuş 2012; hala boy takıntısı olanlar var, hey Yarabbim.

Pardon ? Yıl 1990 1970 falan oluncamı boy takıntısı olabilir..? Bunun yılla ne ilgisi var ? İnsanların kendilerini beeğenmediği fiziki özellikleri olamazmı , kimi boyunu beğenmez , kimi kaşını kimi gözünü arkadaşım . Sana basit gelen bana zor gelebilir , senin takmadığının ben içinden çıkamıyo olabilirim .. Buranında insanlar birbirine destek olsun çıkar yol göstersin diye açıllmış olduğunu düşünüyorum sen çık ukala bi yorum yap morelimi dahada boz diye değil !

Bu yoruma çok güldüm :))) Sanamı sorucaktı neyi takıntı ettiğini ? Burada kilo topicleride var... Boyunu dert edende olucaktır elbette. Ayrıca bunun yıllarla ne alakası var.? Anlamıyorum ben sizi ya, sanki insanlara hep bi laf vurma, sürekli olay çıkartmaya çalışma gibi bi çabanız var? Mutlaka bir konuya tıkladığımda bu şekilde bir yorumla karşılaşmak zorundayım...

Hayır eline geçen ne oldu canımı sıkmaktan başka insanların morellerini bozmaktan keyifmi duyuyolar benimde biir sürü sorunum var hani bana sanki "ooo millette ne dertler var bu gelmiş boydan bahsediyo" der gibi konuşmuş.. Madem bura dert köşesi sölim daha 4'e 5'e giderken babam tarafından defalarca ASLA bi baba yapmaz yapamaz denilecek muameleler gördüm başkaları tarafından büyütüldüm yeri geldi itildim kakıldım dövüldüm ama bitti geçti Allaha şükür şimdi 17 yaşındayım hala bile tedavi görüyorum ama bu tür şeyleri buraya taşımak değilde fiziki bi problemimi dile getirmek istedim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun dengesiz insanlardan uzak tutsun..

takıntılar yıllara gore degısmez guzelım.
su kkda duymadıgımız daha neler var gorecegız
bol bol baskette oynayabılırsın.
oynayamıyorsan aynı hareketlerı evde de yapabılırsın canım
emın ol uzarsın

Son düzenleyen: Moderatör:
1.60 boy kompleks yapılacak bir boy değil. 1.60 boyunda olan bir çok insan var. Herkes selvi boylu değil. Başlığı görünce 1.45-50 boy var sandım bende.. Kafana takmana gerek yok. Giy 10 cm topuk 1.70 olursun...

Yok canım takıntınında bi yılı var deme öyle :)
Çok teşekkür ederim cok saol .. :)

1.60 boy kompleks yapılacak bir boy değil. 1.60 boyunda olan bir çok insan var. Herkes selvi boylu değil. Başlığı görünce 1.45-50 boy var sandım bende.. Kafana takmana gerek yok. Giy 10 cm topuk 1.70 olursun...

İyide ben hayatımın her alanında topuklu giyememki yoksa topuklu ayakkabıyı bende biliyorum normal olarak :) Ynede çok saolun :)

Son düzenleme:
Daha yaşın küçük bence sporla uğraş beslenmene dikkat et. Belli olmaz bu 20 yaşına kadar uzayanlar var. Önünde 3 sene var iyi değerlendir ve kompleks yapma. Tekrar söylüyorum üzülecek bir boyun yok

Daha yaşın küçük bence sporla uğraş beslenmene dikkat et. Belli olmaz bu 20 yaşına kadar uzayanlar var. Önünde 3 sene var iyi değerlendir ve kompleks yapma. Tekrar söylüyorum üzülecek bir boyun yok

Çok iyi geldi bu... yapıcam Allah razı olsun çok teşekkürler :)

1.60 boy kısa mı canım bence gayet ii boy
takıntı yapma kendine hem daha uzarsın m. etme:)

heheh aklıma annemin cins arkadaşı geldi kendi 155 boy en son bni gördüğünde 165 boyunda 14 yaşındaydım ...aradan yıllar geçti 22 oldum boydumda tık yok hala 165....geçenlerde demez mi kız küçücük kaldın diee bunu bna 155 lik sonradan görme diyo hhahaha.(yanlış anlaşılmasın 155 boyundakilere laf atmak değil amacım o kadından haz etmeyişimdendir tepkim)not : sakın sigara içme...bunun boyumu çok etkilediğini düşünuyorum ben...bi 5 santim daha uazzyabilirdim kanımcaaaa

Bende 18 yaşındayım 1.60 boyundayım bende bazen şikayet ediyorum istediğim kıyafetler olmuyo mesela ama bissürü topuklu ayakkabım var onlarla idare ediyorum ve babam bana hala uzarsın sen diyo.
Ayrıca erkekler minyon kadınları severler. 1.80 at gibi neymiş o öle ( uzun arkadaşlar alınmasın şaka yapıyorum)

Yapma Allah aşkına çok kısa değilsin ki sen. Hem 20 yaşına kadar uzaman devam eder eğer bu süre zarfında basketbol falan gibi bişeyler yaparsan birazda katkı sağlarsın belki.
Yeme içmeyle alakalı değil boy. İstediğin kadar süt iç peynir ye zaten bi kız çocuğu olarak babanın boyunu geçme şansın çok çok az.
Tamamen genetik bi durum yapıcak bişey yok..

Ayrıca uzun boylu olmak pek avantajlı değil. Ben 170im 45 kiloyum şuan çırpı gibiyim. Herkez ne güzel manken gibisin desede berbat bişey. Bi kere zayıf olduğum için 34 beden kıyafetler oluyo onlarında boyları daha kısa olduğu için giyemiyorum. Bedeni büyük alsam emanet çuval takmışım gibi duruyo.
Topuklulara heves ediyorum giyiyim diyorum o zamanda aşırı dikkat çekiyorum.

Hem minyon tipli insanlar gayet sevimlidir giy platformunu zaten 11-13 cm falan onlar 171 olursun mis gibi.

üniversitedeyken 1.55-1.60 boylarında kız arkadaşlarım vardı, o dönem mutlaka kompleks yapmışlardır ama şu an 35 yaşındayız, ben yaşımı gösterirken onlar üniversiteli edasıyla dolanıyorlar ortalıkta... yani "bodur tavuk her daim piliç muamelesi görür" bunu unutma. şimdi değilse bile ileride avantajını çok yaşayacaksın bu durumun...

Sana verilenlerin kıymetini bil, 1,60 olamayanlarda var? Onlar ne yapsın?
Uzun boylu olmak avantaj mı yani?
Benim babam 1,75 annem 1,60 boyundaymıs bense en fazla 1,57..
Kuzenimin babası, amcası halaları dev gibi, keza kuzenleri de öyle ama kendisi de benim boylarımda, oda cok takardı bu boy meselesini, su kadar olsam yeter, bu kadar olsam yeter inan kafaya takmaya degmez..
Elindekilerin kıymetini bil, boy neyle iligli bilmiyorum ama benim boylarımda ana ve babanın evladı olupta 1,80 boyunda bir erkek, 1,75 boyunda bayan bir arkadasım var, genlerle mi ilgili yoksa beslenmeyle bilemiyorum..
Arkadaslarında dedigi gibi basketbol oyna, yüz, süt, yumurta, peynir tüket bol bol, uykuna dikkat et. İnsallah uzarsın ne deyim..

Boy uzatacak klasik sporlari duzenli olarak yaparsan biraz uzarsin. Belki birkac cm. Ama yine kisa boylu kalirsin, uzun olmazsin. En iyisi bu konulari fazla kafaya takmamak. Kisa boylu olmak Turk kizlarinin kanayan yarasi anladigim kadariyla. Hergun bu konu dert olarak aciliyor burda. Boyle seylerle fazla ugrasmamak, kabul edip mutlu olmak lazim.

boyun aslında turk kadınına gore kısa degıl

benımde boyum 166. ben de 170-172 olmak ısterdım

yalan yok yanı :) genel olarak topuklu gıyerım ama

boyumu uzatsın dıye degılde begendıgım ıcın gıyerım :)

fakat bazen salas ortamda bulunacagın zaman spor ayakkabı

babet gıymek gerekıyo ,kı babet gıymeyıde ben cok sevıyorum

ama babet gıydıgımde ufacık tefecık oluyorum yaaa

ilahi oyle bı yorum yapmıssınız kı sankı örf adetten bahsedılıyor

cnm aslında cok eskılerde boy takıntısı yoktu .eskıden turk kadınların

boyları hemen hemen 160-165 idi .bu olcude turk standatlarına

gore normal olarak grunuyordu .ama sımdı oyle mı ; yenı nesılın

beslenme seklıye eskı kusagın beslenmesı arasında daglar kadar fark var .

artık turklerınde cogu avrupa standartlarındaki olculere sahıp

10 gencın 2si kısaysa 8'i 170ın uzerınde oluyor .halıyle kısa

grupda olanlarda takıyor . benım dayımın buyuk oglu 165 cıvarıyken

kucuk olan olan 182 boyunda.aralarında bı kusak farkı var .eskı kusakla

yenı nesılın beslenme seklı gercekten cok farklı .

elbette genetıklede alakası var ama ,beslenme seklı bence cok onemlı

Son düzenleme:
Boyun türkiye ortalamasında ideal. Sağlığın yerinde olsun. önemli olan sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…