Boyundaki morluk ve sonrası

ne dengesiz karaktersiz bi adammış...

Üsluplara biraz dikkat etsek, konu sahibesi derdini yazmış, sizce Hatalı olabilir ama bunu saygın bir dille yazmalısınız.

mantıklı!

evladım sen saf sudan mı yapıldın? bu ne iyi niyet bu ne affedicilik ya. pisliği yapanın vicdan azabı mı olurmuş bahaneye bak. şu saatten sonra pişman olsa ne olur bence öbür kızdan hoşlanmış

Sizi istemeyen hemen gidip başkasıyla birşeyler yaşayan adam özür dilese de affetmeyecektiniz. Affettikten sonra olanlar biraz ısmarlama olmuş. Kızı ara, barıştığımızı söyle, hadi bu kadar yeter vs... Zaten sizi sevseydi ve sizinle olmak isteseydi, ayrılsa da bu kadar kısa süre içinde başkasıyla olmazdı ve barıştıktan sonra sizin demenize kalmadan kızı aradan çıkartıp görüşmezdi. Hem pastam dursun hem karnım doysun yapmış. Siz de hala onun pişmanlığını düşünüyorsunuz. Pişman olsa yine affedecek misiniz? Yapmayın ya. Biraz gururlu davranın. Ne hali varsa görsün.

Yahu hala pişman olur mu diyorsun ya pes diyorum.İnsanın hayatta gururu,kendi değeri,kendine saygısı ve bir duruşu olmalı.Herfi yanına mor boyunla geliyor.Yok arkadaşı sevmezmişte seni,o tanıştırmışta....Kıza ayrılacağını söyleyecvekmiş...iyiymiş yüzyüze söyleyecekmiş...Bir de sen kızı RENCİDE etmemek için onların yanına gitmemişsin.Gidince kim rencide olur sence gerçekten.Adam ne çirkefliğini bırakmış,ne zeka geriliğini...ya bazen bu davtanışları kendinize kendiniz yapıtrıyorsunuz.

kendi yolunu çizmiş sende çiz kimse bulunmaz hınt kumaşı değil. pişman olsa ne olmasa ne bu saatten sonra

resmen senı yanından kovmus hem evdekı bulgurumu birşey olmasın hem pirincimide yerim hesabı. salla gitsin. bunu dert edip konu açmaya bile değmez.

adam çarkıfelekten hızlı dönmüş.sonra sırf kendi nefsini köreltmek için "o an büyü yapmışlardı bana ne dediğimi bilmiyorum beni yine affet" derse hiç şaşırmam.

Ayrilik konusmasi degilmis o. Gozunuzu boyayip ikinizi idare edecekti. Yazik ikinizden de olmus diyecegim ama siz barisirsiniz zaten neyse bosta kalmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…