- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Üniversite için burda değilim ki okulumun bitmesine 1 yıl var başka bir sebepten burdayımSosyal yönden zayıf olan bir şehirse, bir yıl sıkın dişinizi, derslerinize iyi çalışıp güzel bir ortalama elde edip yatay geçiş yapın.
Yine aynı o zaman. Yine bir yıl bekleyin okulunuz bitsin belki başka bir şehirde iş imkanları çıkar.Üniversite için burda değilim ki okulumun bitmesine 1 yıl var başka bir sebepten burdayım
Var evet lüks ve eğlence anlayışları nargile pöfürdetmek ve dedikoduHic mi iyi semti yok ?
Heryerin bi lüks yeri genc semti vs vardır illaki
Günü birlik haftasonları sehirdısına yakın illere gezmeye gitmek dısında aklıma bişey gelmedi
Aydın-izmir civarıBizim oralar diye bahsettiğin yer neresi peki ?
Evet çok haklısınız kendimi geliştirmeye adadım bende ama insan ister istemez kafa dengi bir arkadaş grubu arıyor. Burda insanlar pek kaynaşma taraftarı değil son 2 yıldır çok daha fazla zorlandım. Sıkıntıdan 2. Üniversite bile yazdım yani Ankara yine iyi en azından kültürel bir şehirBiliyorum ayni degil cunku Ankara guzel bir sehir ama daha once Istanbul'dan Ankara'ya tasinmis ve su an da Dogu Afrika'nin issiz bir koyunde tek beyaz olarak surekli parmakla gosterilerek, sokaga iki dakika ciksa dalga gecilerek yasamina devam eden biri olarak belki bir tavsiye verebilirim. Boyle sehirler aslinda bize en degerli seyi sunar: vakit. Spor mu yapacaksin, courseradan edxten online dersler mi alacaksin, evde yagliboyaya mi baslayacaksin, cicek mi yetistireceksin, national geographicin butun belgesellerini mi bitireceksin, ispanyolca mi ogreneceksin, dikis mi dikeceksin, klasikleri mi okuyacaksin... Hepsini yapmaya vakit kalir. Arada da eskisehir'e, Ankara'ya kacamaklar. Ic anadolunun guzel yani her yere yakin olmasi. Trekking gruplarina yoga kamplarina katilabilirsin cevre illerdeki. Canin sikildikca egeye gidebilirsin. Olaya iyi yanindan bak bence dostum.
Ben İzmir için duymuştum kafeye gidip oturamıyorsun ya da kız kıza takılsan bile dedikodunu yapıyorlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?