- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi Yumusaksurat
Ya konu çok saçma ya da benim kaçırdığım bir nokta var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın dedigin sevgilisini arabayla almaz, araba onun ayağına gelir astro, yapma böyle şeyler![]()
Bastan tavır koymasa böyle olur. Ben arabada bozuk bulundurur ne lazım olsa göz ucuyla isarwt ederim bozuklar surda diye.Nasıl yaaa sana mı? çok yüz vermişsiniz nasıl sürekli ekmeği siz alırsınız? Tiz kellesi vurula
Ayni anda ayni yorumu yapmisiz :)Arakaşınız köşede bozuk para var onu al demesine mi kızmış? Yoksa kendisi gidip alacak diye mi Trip yapmış?
Eğer sorun su alacağı için bozuk para var demesi ise gayet normal, nihayetinde su alınacak, ne yani adam cüzdanından 200 liramı çıkarıp verseydi?
Eğer sorun Adamın inip almasını beklemesi ise; çok gereksiz çünkü şoför o, durup güzel park edeceğine kız gidip suyunu alsın diye durmuş işte, diğer türlüsü vakit kaybı olurdu, ne var ki bunda?
Her ikisindede arkadaşınız "ilgiye aç bir kişi" gibi davranmış. Çok rahatsız edici.
Karşıdaki bana değer veriyormu yada vermiyormu gibi sorularınızı, bu olaylarla cevap bulamazsınız. Bunun cevabını böyle basit-anlamsız şeylerde arayanlara, bu tarz olaylara böylesine fazla anlam yükleyenlere çok üzülüyorum.
Adamın yerinde olsam o arkadaşınızla birdaha görüşmezdim.
A bir de o vardı de mi.beynim şurada yandı benim:
yani madem kıyafeti uygunsuz neden okula kardeşini o kıyafetle götürüyor.
hayır bi de ne kadar uygunsuz olabilir, file çorap giyip beline zincir dolamamıştır herhalde.
en kötü dizi çıkmış eşorfmanla terlik vardır ayağında.
ben olsam o halime aldırış etmeyen, laf sokmayan sevgiliyi daha çok severim.
Hemde aynı noktaya değinmişizAyni anda ayni yorumu yapmisiz :)
Hani çokta büyütülecek birşey değil en azındanKendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
O zaman benim eşim hep yakisiksiz iş yapiyor ..eşim arabada beklerken hep ben alırım biseyleri ...Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Sırf meraktan baktım durumun şekli nohut sandım içinde nohut varmışŞaka mısınız siz ya. Adamın terbiyesizliği nerede? Yahu eşimle ilk buluşmamızda bana dürümcüden nohut dürüm yedirdi. Ama ben hiç ayıplamadım. Görüyon mu sen millet su aldıracak üstüne bozuk para verecek diye tekmeyi basıyo. Tüh bende o an terke etseymişim dicem ama iyi ki de yapmamşım şimdi en lüks yerlerde de yemek yiyorum salaş yerde de Amannn sanki prenses
ilk kez duydum, öğrendim antep yemeği sanırım çok garip geldi gerçektenSırf meraktan baktım durumun şekli nohut sandım içinde nohut varmış![]()
Nohutlu gözleme yemiştim o da bunun gibi çok ilginçilk kez duydum, öğrendim antep yemeği sanırım çok garip geldi gerçekten![]()
Hay Allah iyiliğini versin aynen dürümün içinde nohut var. Halada gider yer güleriz.Sırf meraktan baktım durumun şekli nohut sandım içinde nohut varmış![]()