Evet canım benim belki benim yerimde olan biri bu kadar şey almazdı düğün zamanına bırakırdı eşiyle beraber öderdi borçları değerimi bil diyorum erkek arkadaşımabirde herşeyin en iyisini almaya yapmaya çalışıyorum:78:
hatırladığım kadarıyla yemek takımında bayağı pahalıydı.
topiğinde gördüm zaten hep kaliteli şeyler almışsın
erkek arkadaşında aynı özeni göstericektir diye umuyorum.
Yepyeni çeyizciklerimle geldimmm
dün akşam sevdicekle carrefour'a gittik, boş dönmek olmaz dedik.
Eki Görüntüle 1075855
bayılaraaaakkkk aldığım kupam
Eki Görüntüle 1075856
6'lı çerezliğimiz.
Eki Görüntüle 1075857 Eki Görüntüle 1075858
12 kişilik çay bardağı ve çay tabağımız :81:
bunlarda pazar günkü alışverişimizden .
Eki Görüntüle 1075860
Eki Görüntüle 1075862
Eki Görüntüle 1075863
Eki Görüntüle 1075864
fotoğraflarını çekmemi bekleyen ceyizciklerimi nihayet fotoğrafladım
Eki Görüntüle 1077455
a101 'den aldığım 3 adet kavanozumuz.
Eki Görüntüle 1077456
servis tabaklarımız
Eki Görüntüle 1077457
çay fincanlarımızz
Eki Görüntüle 1077459
baharatlığımız
Eki Görüntüle 1077460
konya hatırası kül tabağımız
Eki Görüntüle 1077462
Eki Görüntüle 1077464
yine konya hatırası gül kokulu tesbihlerimizve de çay kaşıklarımızzzz:103:
Allah'ımmm sana geliyorum 4000 miJumbonun ürünleri evet yemek takımı-çkb takımı-tencere seti çelik olanı bunlara toplam 4000 TL civarında ödedim daha yeni taksitleri Nisanda bitti 10 taksitle ancaİnşallah canım ben yönlendireceğim işte anca
Boncukummm yeni aldıkların çok güzell
Bulmuşsun sanırım istediğin gibi çay takımıÇok beğendim çok güzellerrr
Burda neler varmışşşşBaharatlığını çok beğendimmm
Ay o kokulu tesbihler bir harika. Bende de var. Bayılıyorum kokularınaa
Allah'ımmm sana geliyorum 4000 mi
cok dikkatli kullan coook.
ay onlar kullanılmaz dabişey olsa oturur ağlarım vallahi billahi
Evet kuzum çok dikkatli olmam gerek her bir parçası önemli
Allah'ımmm sana geliyorum 4000 mi
cok dikkatli kullan coook.
ay onlar kullanılmaz dabişey olsa oturur ağlarım vallahi billahi
canımsın, çok teşekkür ederim
aslında istediğim cay bardağı öyle değildi ama aramaktan sıkıldım, bunlarda gözüme hoş göründü, aldım
baharatlığıda daha dün aldım o kadar güzel renkleri var ki ama abartmıyım dedim 3 tane yeterli dedim
tesbihlerden bohçalara koycam ben
Kuzum inan bak aradığında çoğu şeyi bulamıyosun. Emin ol aramadığın öylesine gezdiğin bir vakitte bulursun hepsini. Bana genelde öyle oluyor
Baharatlıkların cidden çok hoş. Çok kullanışlı görünüyorlar. Bende öyle görmüştüm hatta fotosunu çekmiştim. Üstünde çok cici çiçekler vardı. Ne kadara aldın kuzum. Bendekinin fiyatına bakayım bende merak ettim :26: 3 lü 20 tl miş kuzum
Benimde bohçamda geldi kokulu kokuluAma biz damat bohçasına çok daha farklı bir tesbih koyduk çokta şık oldu
evet ama dönüp bakmıyorum, alasım gelmiyor
canım kavanozların tanesi 2.45 . çok uyguna aldım
kv. elti bohçasına bunlardan koyarım damat bohçasına daha farklı alıcam.
lafı açılmışken ya ben kararsız kalıyorum, sadece damat bohçasımı yapsak :26:
Kuzum biz şöyle anlaştık. Bizim nişanla düğün arası baya olduğu için annem dedi nişandan 2 hafta sonra damat bohçamızı götürelim. Bizde hazırladık götürdük. Kayınvalideme, kayınpederime ve görümceme birde anneannemiz var ona sadece bohça hazırlanacak. Ben tek gelin olduğum için açıkcası yapmak istiyorum. Normalde bizde teyzelere halalara varana kadar yapılır ama kayınvalidem hiç gerek yok dedi. Büşra hazırlamasın dedi. Benimde yaptıklarım var dedi. Evlendikten sonra el öpmeye falan gittiğinde boş gitmek istemezse ben hazırlarım onları götürürsünüz dedi.
Bu nedenle onlara yapılmayacak. Benim şuan sadece 4 bohça yapmam gerek. Onlarda hazır sayılır
Bunlara malesef ki sen karar veremiyosun tek olarak çünkü karşı taraf beklerse sonra sende yapmazsan huzursuzluk yaşayabilirsin. Ben kuzenimde yaşadım bunu. O yapmıycam dedi karşı tarafta istedi. Sonra düğün haftası bi bohça yüzünden onca laf söylediler birbirlerine. Bende bunun olmasını istemediğim için peşin peşin konuştuk baştan. Kayınvalidem de aynı şekilde anneme, babama, abime ve anneanneme hazırladı bohça
evet dediğin gibi yapıyolar aslında. bak bizde ablamınkini şöyle yaptık :
anne baba-erkek kardeş-kız kardeş (çocuğuna da )- babaanne ve dede ye bohça yapıldı. nişan gününden bi akşam önce bize gelip çeyizi serdiler. bizde iki gün öncesinde hazırlamıştık. giderken onlara verdik bohçaları
ertesi günde nişan oldu.
*
evet bana bağlı değil malesef ki :97:
ablamda diyo ki ha nişanda almışsın ha düğünden sonra, illa ki bohça yapıp götürceksin nişanda yapılsın, aradan çıksın diyo.Bazen bende öyle düşünüyorum.
Damada, anne babaya bide abisi var evli, onlara yapılır.
Amca, halaya da düğünden sonra el öpmeye gittiğimizde havlu, patik,iç çamaşırı götürürüm diyorum :44:
Hımm sizinde işte hepsi nişanda çıkmış aradan canım en güzeli bence. Benim nişanımdan 1 hafta önce gelip serdiler. Bizde nişandan 2 hafta sonra gittik serdik
Bencede ablanın dediği gibi yap kuzum. Kafan rahat olur en azından. Birde herşeyin iyisi olsun diyorsun öyle alıyorsun epey para gidiyor yaniBana alınanlarda da epey gitmişti ama bende fena bir alışveriş yaptım he Bende nişanlıma herşeyin en iyisini aldım çok şükür Çokta beğendi Bizde yaptık bitti şimdi sadece büyüklere yapılacak oda bilerek annem düğünden sonra yaparız dedi. Onlarda şuan hazır sayılır zaten. Annem kayınvalideme, görümceme birde anneanneye çarşaf takımı da yaptırıyor onlarda konulacak içine.
Aynen kuzum bende amcalara, halalara öyle düşünüyorum. Ufak bir hediye anlamında birşeyler götüreceğim. Fazlasına lüzum yok.
Bizim müsait odamız yoktu o yüzden 1 gün öncesinden gelip serdiler. nişandan sonraki günün akşamıda kaldırdık.
sizinki de cok doğru, olması gereken olmuş.
bencede herşeyin en iyisi alınması lazım bir kere olan şey ne de olsa. :109:
Evet kuzumHepsi ayrı ayrı güzel heyecanlar. Ben önceden derdim aman ne bohçası ne çeyizi en çokta şu bohçanın meşhur gecelik takımları yok mu onu hiç mi hiç istemezdim Ama bayıla bayıla aldım Ama çok güzeldi kii
Hayırlı olsun hepsi çok güzel
ben hala diyorum
ay onları almak ayrı bi dert şimdi
kimle gittiniz nişan alışverişine. anne ve kv. olur tahminimce. ( ablam gelirdi ama hamile haliyle gelebileceğini sanmam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?