Çok sağol kuzucukHerşey nefis görünüyor kuzum maşallah o pembiş abajurunu yesinlerAşkla kullanın herşeyinizi çok güzeller
broz boncuumm çok şirin eşyaların maşaAllah güzel günlerde kullan inşaAllah
Bende banyo takimimi aldim canim, ayni senin modelinin gri rengi
Güzel günlerde kullanalim insaAllah
kocayı buldum sizi unuttumÇok sağol kuzucuk
anakittt nerelerdesin seeennn :)
Çok teşekkür ederim canım,amin :):)
Zuzuuum, ben grisini de beğeniyordum ama lavabo önüne bu renk daha çok yakışır diye bunu tercih ettim. Sevdiğim bi modeldi zaten. İyi etmişiz almakla
İnşallah canımcım, sağolasın
hakkaten öyle yaptın valllakocayı buldum sizi unuttumişler yüzünden giremedim kopunca da gelemiyorsun bi daha bugün bi bakim dedim sizlere napıyorsunuz diye cicilerin çok güzel gerçektten netten mi alıyorsun canım nasıl çıkıyor?
hakkaten öyle yaptın vallla
çok teşk.ederim anakitim. netten değil hiç biri,hepsiini dokanarak aldım
kendi çekimlerimde var da siteninkiler gibi değilyok kız ondan diil valla kocayla alakası yok işyerinde giriyorum foruma işleri yoğunlaştırdılar ondan şantiyemiz büyüdü işlerde haliyleresimleri netten koyuyon ya ondan öyle geliyo demekki bana
hihhihigelirim tabi canım benimm sizin sormak istediğiniz bişey varsa sorun her bakımdan yardımcı olmaya çalışırım
Çok teşekkür ederim skom.Boncuğum güle güle kullan
Özellikle kafesine bayıldım
iyi günlerde kullan canım hepsi çok güzeller
Artık benim de mobilyalarım vaaaarrrrr.
Oturma odamız;
Eki Görüntüle 1449066
model bu . döşemeler açık vizon buna benziyor, ahşap beyaz olacak kahverengi değil. arka yastıklar döşeme ile aynı yan yastıklar ve berjerler çiçekli olacak
Eki Görüntüle 1449068 bu desen olacak
Eki Görüntüle 1449069
yatak odası birebir aynısı...
Eki Görüntüle 1449070
salonum biraz küçük olduğu için L tercih ettim zemin pudra, 2 yastık yine pembe çiçekli diğer 2 yastığı tek renk mint yeşili
Eki Görüntüle 1449071
sadece gümüşlük ve masa*sandalyeyi aldım yer açısından dolayı..
tv ünitesi ve konsolu almadım.
teşekkür ederim canım, sağolasıniyi günlerde kullan canım hepsi çok güzeller
Hayırlı olsun canım benim sıcacık çok güzeller aşkla kullanın güle güle oturun
Artık benim de mobilyalarım vaaaarrrrr.
Oturma odamız;
Eki Görüntüle 1449066
model bu . döşemeler açık vizon buna benziyor, ahşap beyaz olacak kahverengi değil. arka yastıklar döşeme ile aynı yan yastıklar ve berjerler çiçekli olacak
Eki Görüntüle 1449068 bu desen olacak
Eki Görüntüle 1449069
yatak odası birebir aynısı...
Eki Görüntüle 1449070
salonum biraz küçük olduğu için L tercih ettim zemin pudra, 2 yastık yine pembe çiçekli diğer 2 yastığı tek renk mint yeşili
Eki Görüntüle 1449071
sadece gümüşlük ve masa*sandalyeyi aldım yer açısından dolayı..
tv ünitesi ve konsolu almadım.
nehirim,sağolasın, mobilya derdimiz bitti artıkHayırlı olsun canım benim sıcacık çok güzeller aşkla kullanın güle güle oturun
Çok şükür büyük bir yük daha kalktı üzerinizden boncuğum çokta güzeller salonda iyi düşünmüşsünüz bizde öyle yaptık biliyorsun artık evler ufacık masa köşe anca sığıyor sıcacık bir ortam olacaktır eminimnehirim,sağolasın, mobilya derdimiz bitti artık
kanepenin,berjerin ayakları beyaz olacak gerçi yazmışımda ayakları yazmamışımÇok şükür büyük bir yük daha kalktı üzerinizden boncuğum çokta güzeller salonda iyi düşünmüşsünüz bizde öyle yaptık biliyorsun artık evler ufacık masa köşe anca sığıyor sıcacık bir ortam olacaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?