Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Düğüne son 79

Son alınanların bi kısmı

--- mutfak çöp kovası
----- banyo çöp kovası

viledamız

cemil ipekçi bornozumuz , umarım iyi çıkar

-- yatak odası avizemiz ( takıldı bile )

--- 2 abajurumuz

ferforje ayaklı kafesimiz. ( çiçek, mum veya dekoratif kuşlardan değişik değişik koyarım )

wc aynası

wc için sadece sıvı sabunluğu

deterjan kutusu-mutfak askısı-havlu-bereket kuşu

Herşey nefis görünüyor kuzum maşallah o pembiş abajurunu yesinler Aşkla kullanın herşeyinizi çok güzeller

broz boncuumm çok şirin eşyaların maşaAllah güzel günlerde kullan inşaAllah

Bende banyo takimimi aldim canim, ayni senin modelinin gri rengi
Güzel günlerde kullanalim insaAllah

Herşey nefis görünüyor kuzum maşallah o pembiş abajurunu yesinler Aşkla kullanın herşeyinizi çok güzeller
Çok sağol kuzucuk

broz boncuumm çok şirin eşyaların maşaAllah güzel günlerde kullan inşaAllah

anakittt nerelerdesin seeennn :)

Çok teşekkür ederim canım,amin :):)

Bende banyo takimimi aldim canim, ayni senin modelinin gri rengi
Güzel günlerde kullanalim insaAllah

Zuzuuum, ben grisini de beğeniyordum ama lavabo önüne bu renk daha çok yakışır diye bunu tercih ettim. Sevdiğim bi modeldi zaten. İyi etmişiz almakla

İnşallah canımcım, sağolasın

kocayı buldum sizi unuttum işler yüzünden giremedim kopunca da gelemiyorsun bi daha bugün bi bakim dedim sizlere napıyorsunuz diye cicilerin çok güzel gerçektten netten mi alıyorsun canım nasıl çıkıyor?

kocayı buldum sizi unuttum işler yüzünden giremedim kopunca da gelemiyorsun bi daha bugün bi bakim dedim sizlere napıyorsunuz diye cicilerin çok güzel gerçektten netten mi alıyorsun canım nasıl çıkıyor?
hakkaten öyle yaptın vallla

çok teşk.ederim anakitim. netten değil hiç biri,hepsiini dokanarak aldım

hakkaten öyle yaptın vallla

çok teşk.ederim anakitim. netten değil hiç biri,hepsiini dokanarak aldım

yok kız ondan diil valla kocayla alakası yok işyerinde giriyorum foruma işleri yoğunlaştırdılar ondan şantiyemiz büyüdü işlerde haliyle resimleri netten koyuyon ya ondan öyle geliyo demekki bana

yok kız ondan diil valla kocayla alakası yok işyerinde giriyorum foruma işleri yoğunlaştırdılar ondan şantiyemiz büyüdü işlerde haliyle resimleri netten koyuyon ya ondan öyle geliyo demekki bana
kendi çekimlerimde var da siteninkiler gibi değil

lavabo aynası ve bereket kuşları falan kendi çekimim mesela

sıksık gel,tavsiyelerin falan varsa eğer dinleriz

gelirim tabi canım benimm sizin sormak istediğiniz bişey varsa sorun her bakımdan yardımcı olmaya çalışırım

Boncuğum güle güle kullan
Özellikle kafesine bayıldım

Artık benim de mobilyalarım vaaaarrrrr.

Oturma odamız;

model bu . döşemeler açık vizon buna benziyor, ahşap beyaz olacak kahverengi değil. arka yastıklar döşeme ile aynı yan yastıklar ve berjerler çiçekli olacak

bu desen olacak

yatak odası birebir aynısı...

salonum biraz küçük olduğu için L tercih ettim zemin pudra, 2 yastık yine pembe çiçekli diğer 2 yastığı tek renk mint yeşili

sadece gümüşlük ve masa*sandalyeyi aldım yer açısından dolayı..
tv ünitesi ve konsolu almadım.

iyi günlerde kullan canım hepsi çok güzeller

Hayırlı olsun canım benim sıcacık çok güzeller aşkla kullanın güle güle oturun

nehirim,sağolasın, mobilya derdimiz bitti artık
Çok şükür büyük bir yük daha kalktı üzerinizden boncuğum çokta güzeller salonda iyi düşünmüşsünüz bizde öyle yaptık biliyorsun artık evler ufacık masa köşe anca sığıyor sıcacık bir ortam olacaktır eminim

kanepenin,berjerin ayakları beyaz olacak gerçi yazmışımda ayakları yazmamışım

sizde oturma amaçlı sadece 1 köşe mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…