Saç Şekillendiriciler Braun satin hair colors es3 sa dzletirici?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar ya bugün güya remington almaya gittim kız bana braun satin hair sattı üstelik boyalı saçlar için ve üstelik saçım boyasızz :bbo: ii mi ettim kötü mü bilmiyorumm yorumlarınızı bekliyorumm yaa acil..degistirsem mi ki???

hadii nolurr kullananlar yorumm yapsınnnnn

cnm ben ugün aldım üstelik saçlarım da boyasız gayet memnunum ayrıca saça iyot vererek yıpranmasını da en aza indiriyor kesinlikle tavsiye ederim yani

canım ben bazen kullanıyorumm sacımda kırıklar olustu sanırım bunu tüm makineler yapar tam bilmiyorum ama nadir kullanmaya özen gösteriyorum..senin saçın nasıl yani benim ince telli sen nasıl memnun musun şimdilik??

canım ben bu aletı kullanıyorum... gerçekten güzel düşleştiriyor.. azar azar tutamlar halında yavaşca düzleştir..ayrıca benım saçlarımda boyalı deil.. bı fark göstermıyor ki..hem yarın bı gün saçlarını boyatırsın daha parlk göstermeye yardımcı olur.. bana satıcı önermiştii...iyi ki de önermiş almışım

İlk çıktığında almıştım süper bi alet..Bendede boya yok ama çok güzel düzleştiriyor..ikinci saç düzleştiricim bu ve arkadaşlarımda da gördüklerimden en iyisi..Kullandıkça görüceksin yerimseniben

bende dün aldım bu aletten.philips almaya gittim 2 katı para verip bunu aldım saçını yıpratmaz deyince. saç uçlarıma indi boyalarım ama boyalı saçı olmayanada iidir bence çünkü boyalıya iiyiyse boyasızı hiç yıpratmaz bence.bakalım kullandıkça göricem.yazarım yine.

bu aletn boyalı saçlar için olmasının sebebi boyalı saçın rengini değiştirmemesidir yani boyalı saçı yıpratmaz rengini açmazsa normal saçı hiç yıpratmaz

kızlar bişey soracam. şimdi bu aletin üstünde derece yazmıyor nasıl anlıyorsunuz kaç derece olduğunu?fine thick falan gibi bişeyler yazıyor. bide saçını bu aletle dalgalı yapmayı beceren biri bana ayrıntısıyla anlatabilirmi bende arada dalgalı yapmak istiyorum :)

kızlar bende es3 aldım kullanıorum ve çok memnunum saçlarım röfleli ve kıvırcık gayet güzel yapıor.

canım beim saçlarim ince telli o yüzden ilk fine derecesini kullandım ama çabuk bozuldu sonra ısısını artırdım normalden bi seviye fazla sıcaklıkda kullanıyorum........

arkadaslar gercekten ya dalgalı yapmayı beceren varsa anlatsın lütfennnn

canım beim saçlarim ince telli o yüzden ilk fine derecesini kullandım ama çabuk bozuldu sonra ısısını artırdım normalden bi seviye fazla sıcaklıkda kullanıyorum........

cnm benim saçlarımda ince telli ama baya bi gürler düzde değil kıvırcıkta hafif dalgalı gibi.bende fine yaptım önce dümdüz yaptı ama böle gür bi düzlük oldu. bidahaki sefere normalın 2. seviyesine getirdim incecik dümdüz oldu beğendim bu seviyeyi:)
boost düğmesinide anladım çok güzel işlevsel bi düğme 20 derece 30 saniye boyunca arttırıyor sıcaklığı oraya basınca. saçınızın inatçı olan kısımları için çok işlevsel bişey.

yaa saçlarını dalgalı yapan bir arkadaş yokmu bu aletle yaw yoksa ben denicem en sonundaa kafama göree :)))

uçlarını içe ve dışa kıvırmayı beceriyorum. uca geldiğimde hızlı bir şekilde nereye kıvırmak istiyorsam çeviriyorum güzel oluyor ama dalga nasıl yapılcak bilmem bakıyorum kullanım klavuzuna ama tam ayrıntılı göstermiyor. bi denicem bakim resimdeki gibi biri anlatmazsa eğer :))

kizlar ben sac düzlestiricisi alicam bildiginiz ii bi marka varsa yazarmisiniz benim saclarim ck fazla ve kalin telli ise yarar mi bnde bi aciklama yaparsaniz sevinirim

nazanbbaylan cım valla bizim saçlar ince telli bazı kalın telliler beğenmiyor braun u araştırmalarıma göre sen philips al en iisi.

Slm kızlar bende de Braun Satinliner var ancak benimki ilk çıkan modeli 2 yıllık bir ürün (ilk çıktğında almıştım o zamanlar Boyalı Saçlar için olanı yoktu ) yalnız her gün kullnmamanızı tavsiye ediyorum naçizane zira benim saçlarımı bayağı yıprattı tabi ben üniversite yıllarında olayı abartıp her gün ya da gün aşırı kullanıyordum Dalgalı saç modeli elde etmek için şekillendireceğin tutamı düzleşticinin arasına alıyorsun ve içe ya da dışa doğru kıvırarark sacın ucuna doğru ilerliyorsun ancak biraz hızlı yapman gerek bu işlemi yoksa saçta düzleştiricinin izi kalır. Teorik olarak anlatınca çok kolay olmuyor farkındayım Ben kuaförümden öğrendim mesela; çüzkü artık kuaförler de su dalgası yapmak için bu ürünleri kullanıyorlar hem daha prtaik hem daha doğal duruyor istersen kuaföründen yardım iste ilk yapsın sana sonra zaten kolaylıkla uygulayabilirsin:) Güle güle kullan memnun kalacağından eminim.

bende dalga yapmayı becerdim ama .. sanırım dalga için kullanmam bu aleti baya zor oluyor. belkide elim alışık olmadığı geceden sar bigudiyle yat daha pratik sanki yaw..ama düzleştiresinden ben çok memnunum

ben ilk ciktigi zaman normal saclar icin olani almistim yani boyali saclar icin olani yoktu.cikinca boyali saclar icin olani kardesime aldim.harika bsy mutlaka tavsiye ediyorum.boyali saclar icin olmasi bi avantaj boyaya hic bi sekilde zarar vermiyo kesinlikle acilma fln olmuyo. yerimseniben

dalga yapmak istediginizde sac dibinden baslayarak ice dogru yada disa dogru tutun (ayni uclarda yaptiginiz gibi) o sekilde asagi dogru indirin cok guzel dalga oluyo o sekilde opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…