BRAUN SILK-EPIL 7 EPILATOR 7561 DENEYİMİ

syreni

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1
0
Herkese merhaba,

Bu konuda yazıyorum çünkü epilatör almak için araştırma yaptığım sırada fazla bilgi edinemedim. Braun 7681 serisi hakkında olumlu yorumlar okudum fakat yorumlar eskiydi. Yeni çıkan epilatörler daha gelişmiş olabileceğinden 7681 modelini almak içime sinmedi. Bu yüzden Braun 7 serisi 7561 modelini aldım. 7 serisi demişken, serinin tüm epilatörleri aynıymış, değişen tek şey başlıklarıymış. Benim aldığım modelde tüm başlıklar var.

Gelelim performansa, öncelikle bir önceki epilatörüm yaklaşık 6 yıl önce aldığım rowentanın modeliydi. Karşılaştırmamı ona göre yapıcam.

7561’in çekme performansı çok iyi, tutup bırakma ve boşuna canınızı acıtma gibi bir durumu yok, tuttuğu yeri temizliyor. Bir de cidden en ince tüyleri bile çekiyor. Bu benim için iyi mi bilmiyorum çünkü ben sarı tenliyim ve sapsarı gözle görülemeyen tüy bile denilemeyecek tüycükleri bile komple aldı. Bir önceki epilatörümde de tenim pürüzsüz oluyordu ama bu kadar fazla tüy gelmiyordu. Tüycükler tüye dönüşmez umarım.

Traş başlığını ve yüz başlığını kullanmadım, diğer standart başlıkların ikisinden de memnun kaldım fakat oynar başlık olayı abartılmış gibi, daha sabit olsa daha memnun olurdum. Bikini bölgesi başlığını belki ben becerememişimdir bilmiyorum ama beğenmedim.

Acı olayına gelirsek, tüyleri kökten çekip de acı hissetmemek mümkün değil. Masaj başlığı vs. etkisi varsa bile azdır. Sulu kullanımım avantajı su tutup biraz rahatlayabilirsiniz. Acı durumu önceki epilatörüme göre belki biraz daha iyi ama çok çok farklı değil ancak tuttuğu tüyleri çektiği için daha kısa sürede ve defalarca çekmeden tek seferde alıyor. Ağrı eşiği kişiye göre de değişir. Bir de tenin alışması var, benim için bacak koltukaltı mesele değil ama ilk defa kullananın canı yanabilir.

Uzun oldu ama gerçekten ilgilenenler için faydalı olur umarım.
Almayı düşünenler varsa ben bir teknoloji mağazasından 419 tl'ye aldım. Şu an tekrar baktım aynı yerde 314 tl ye düşmüş :KK43: Forum kurallarını tam bilmiyorum, ilk konum, o yüzden mağaza ismini vermedim. ama indirim kısa sürelidir muhtemelen, almak isteyen alabilir.

ben de braun silk epil 9 aldım birsürü gereksiz parçası olan seti almadım sadece 2 başlıklı 270 lira