Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Brava göğüs büyütme sistemi

danskolik

yeniden aşık...
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
123
1
BRAVA (Meme büyütme ve şekillendirme sistemi):

Klinik olarak kanıtlanmış tek cerrahi olmayan alternatiftir. İki ayrı plastik başlık içerir. Bunlar her iki meme üzerine monte edilerek, memelere negatif basınç uygulayan ve meme hacminin 100 cc kadar artışını sağlayan bir sistemdir. Bunun üzerinden bir sporcu sutyeni giyilmektedir. Sonuç bir yıla yakın bir zaman kalıcılık göstermektedir. (alıntı)

arkadaşlar aranızda bunu deneyen veya duyan varmı? ben çok umutlandım göğüs estetiğiyle ilgili bi sitede bu yazıyı okuyunca..hem acısız hem de 1sene kalıcıymış.:1rolleyes:
 
1 sene bence az bı sure bana omurluk lazım :roflol:
oyuzden en kısa zamanda estetık dusunuyorum acısı umrumda degıl bunlarla ugrasıp umutlarımın kırılmasındansa bır kere cekerım omur boyu rahat ederım :KK66:
 
1 sene bence az bı sure bana omurluk lazım :roflol:
oyuzden en kısa zamanda estetık dusunuyorum acısı umrumda degıl bunlarla ugrasıp umutlarımın kırılmasındansa bır kere cekerım omur boyu rahat ederım :KK66:

o ameliyat acısını göze alabilsem ben de hiç düşünmücem ama..senağlama
 
o ameliyat acısını göze alabilsem ben de hiç düşünmücem ama..senağlama
peki arkadaşım bu nasıl bişi yani nerde bulabiliriz bende internette araştırdım ama senin yazdığının dışında başka bir bilgiye ulaşamadım bilgin varsa benide bilgilendir ben denemek istiyorum
 
benneyaptımkiarkadaşlar ameliyati en az 100 kere düşünün!en çok intihar vakası göğüs estetiği yaptıran kadınlarmış.birçoğu operasyondan memnun olmuyor ve malesef eskiyide bulamıyor çok kötü değilse idare ve şükür ltf.
 
canım nereden buldun,fiyatı nekadar,denemek istiyorum,kobayınız olabilirim :KK70:
 
ewet ben de aradım ama bulamadım,aslında cok mantıklı gelıyor yaptıgı sey ama nereden sıparis verilir ya da birileri kullanmıs mıdır bulamadım,bulan olursa lutfenn hemen bızlerle paylasabilir mi?
 
Amerikada göğüsleri büyüten bir sütyen geliştirilmiş.
Almanyanın tıp dergilerinden Aerztezeitung’un sayfasındaki estetik habere göre, Amerikan Brava LCC firması, göğüsleri bir beden büyüten sutyen geliştirdi.
Bilgisayar ile bağlantılı sutyende yaratılan vakum, dokuları hafifçe çekiyor ve böylece göğüs hücrelerinin büyümesini sağlıyor.
Tam sonuç için sutyenin 10 hafta boyunca günde 10 saat takılması gerekiyor.

Türkiye de nerde bulabiliriz bilgi vermemişler :KK43:
 
bu acıklamalar her yerde yazıoda baska bilgi yok
bi tanesınde de nerden bulabılcegımız fiyatı vs. yazmıo
 
yaklaşık 1000 ytl civarı arkadaşlar yurt dışından sipariş verebiliyorsunuz ama mail order ile ben mailleştim
 
bana en mantıklı gelen yöntem bu oldu 100 cc tam olarak gözümde canlanmadı yaa ama sonuçları için kesin diyorlar :KK43:
 
arkadaşlar bir de noogleberry diye bir marka aynı bu şekilde brava gibi sistemi olan ama daha ucuz bunun hakkında bilgisi olan varmı?
 
ARKADASLAR arastırmalarıma göre en mantıklı gelen yöntem bu..en azından 2 bedene kadar büyüme var..hap ilaç krem kullanmak yok..ama bir sorun var.. bu ürünü nerden temin edicez türkiyede satısı varmı..bilgisi olan varsaa paylaşsın lütfen.
 
X