bunu iki arkadasim yaptirdi ve süper oldu, kizlarin saçlari kivircikti ve dümdüz birde parlak oldu. yalniz sacinda boya varsa eger o boya akiyormus galiba yani boyali olmamasi gerekiyor. birde birkaç gün saçini yikayamiyor, tokada takamiyorsun. arkadaslarimdan biri bi aksam toka takip dolastigi için (2. gün) hafif yeri belli oluyordu dalga seklinde. yani tamamen dogal seyler kullaniyorlarmis, o yüzden yipranacagini sanmiyorum saçlarinin.
Kızlar Straight Therapy kaliteli ürünlerle yapılan hassas bir defrize işlemidir, brezilya fönü keratinle yapılan farklı bir işlem...karşılaştırmak gerekirse, Straight Therapy modası geçmek üzere olan bir yöntemdir ve boyalı incelmiş saçlarda problem yaratır, brezilya fönünde ise keratin baz alındığı için yıpranmış saçlardaStraight Therapy kadar problem yaratmaz...Her halukarda sağlıklı saçlara sahip olanların yaptırmasında sakınca yok fakat işlem görmüş saçlarda her iki işlemde riskli...ayrıca etkisi böyle söylendiği gibi 8 ay değil her iki işlem içinde 4 ay civarı...
canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda
benim saçlarım şuanda resmen keçe şeklinde o yüzden bu halinden daha iyi olacağına eminim
Ne oldu ki saçlarına, neden keçe gibi?
valla kadıköy wella kuaförde 300 tl ye yapıolar ama cesaret edemedim ki saçıma bişi olur die ya ztn çok kuru ve uçları yanıkbrezilya fönü saça aynı zamanda bakım yapıyo ama iyi blen biri yapmalı.....
Bende ablamla birlikte aldım şu internet fırsatlarıyla , 159 a , gidicez bizde , gerçi kıvırcık değil bizimkiler dalgalı ama genede dümdüz olması ve bakımlı parıl parıl olmasını kim istemez , diplerden kıvırcıkta gelmiceği için baya kullanabiliriz 1 seneye yakın diye düşünüyorum , zararını gören yok yorumlardan anladığım kadarıyla çok sevindim , ama benim kendi saçlarım kumral , biraz rengini açmak istedim ama kuaför yüzünden resmen iğrenç bi sarıya döndü , neyse bende orta kumral ve koyu kumralı karıştırtıp tekrar boyattım ve istediğim kendi rengime ulaştım , ancak boya akmaya başladı tabiki rengi oldu gene karamel gibi bişey , ben kendi saçıma boyatmak istiyorum gene , uzun lafın kısası sizce brezilya fönünden önce mi boyatayım sonra mı ??
hangisinden aldınız? ben uğurkandan almıştım en azından bildiğim bir yer diye
ben 15 ocakta yaptırıcam fotoğraflarıyla birlikte palaşıcam sizde sonucu yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?