merhaba kızlar foruma yeni katıldım..Sırf merak edenleri bu fön hakkında bilgilendirmek için çünkü bende çok merak ediyordum yaptırmadan..Öncelikle Grupanya fırsatlarından aldığım 149tl tutarında bir föndü. Kuaför izmir alsancak da HAİRİUM yani kuaför kursadTı.Kuaförün yerini buldum.Girdiğimde ilk intiba hemen vazgeçmeliyim burası da ne böyle oldu..Çünkü çok basit bir salonu var 4 sandalye ve basit bir yer o bildiğimiz lüks kuaförlerden değil.Önce saçlarımı yıkadılar,Ardından güzelce kurutup fönlediler.fönden sonra aynı boya yapar gibi aşağıdan yukarıya doğru tutam tutam NK DANDE NANO KERATİN markalı ürün sürüldü.Ve 35-40 dakika civarında saçta beklettiler.Süre bitince maşalamaya geldi sıra.Yine saçları ayırıp maşa yapıldı. Saçlar 4 gün yıkanmayacak nasıl dayanacağımı bilmiyorum çünkü ben bu konuda çok hassasım..Ha birde bir saç kremi aldım onlardan çünkü ürün tanıtımı da yapıyorlar benim şampuanım falan var o yüzden yalnızca spa özellikli bir krem aldım ürünün internette fiyatı 35 lira ben kuaförden 45 liraya aldım.275ml.şampuanlarda internette 25 lira kuaförde 40 liraymış. Memnun kaldım açıkçası suan saçlarım pırasa gibi dümdüz kendimde bozulan yer olursa üzerinden maşa ile geçiveriyorum sorun kalmıyor Ama asıl önemli olan 4 gün sonra saçlar yıkanıp kuruyunca ne olacak? Bunun da cevabını inşallah Pazartesi günü yazarım
Benzer bir şey benimde başıma geldi, kumrala boyamak zorundaydım bir mevzudan dolayı, adam saçlarımı yemyeşil yaptı! mecburen sarıya dönmek zorunda kaldım ama afedersin hayvan herif saçımda 1.20 dakika açıcıyı tutunca saçlarım yandı! İşin kötü yanı ben doğuştan sarışınım bu kadar tutmanın mantığı nedir anlamadım ki! Böyle neredeyse beyaz gibi oldu saçlarım kısaca iğrençti, şimdi o yanan yerler kopup kopup duruyor.tabi saçımı beyaz halde bırakmadım sonra evde dip boya yaptım 3 ay şu an yine kendi rengine bıraktım.bir daha kumral veya başka bir renk mi ASLAAAAAA!!!!!saçlarımı yıllardır platin sarı kullanıyordum çok yıprandı diye sarıdan vazgeçtim kuaförüm saçımı bakır yaptı meğer sarıdan daha çok yıpratıyormuş saçı resmen keçe oldu şuanda koyu kahve yani doğal halinde renkten çok memnunum ama fönsüz tam bir felaket
kızlar bende yarın yaptırıyorum brezilya fönünü.şehirfirsati.com dan 99 tl ye satın aldım.ben denemeğe değer buldum bu fiyatı.bakalım sonuç ne olacak..bu arada sonrası için şampuan ve saç kremini nerden alabilirim?kuaför fönde indirim yapıp üründe acısını çıkartmasın
Sağol canım inşallah...Hayırlı olsun darısı bize bakalım:26:
Yeni ürün:Kanserojen madde içermeyen amerikan fönü.
Bir arkadaşım bu konuyu çok sıkı araştırdı ve türkiyede yeni uygulanan bir ürün hakkında bilği topladı,amerikan fönü.
Bu ürünün brezilya fönünden farkı bütün brezilya keratini ürünleri içerisinde farmoldehit adlı %100 kanserojen maddee içeren bir maddeyi barındırmaması vede işlem sırasında salona dagılan dumanın olmaması kendisi bu işlemi amerikada yaptıran kişilerle mail yoluylada bilğiler alınca içi rahatladı ve bu hafta bu işlemi yaptıracak,ucuz olsun diye kanser riskine degmez bence arkadaşlar..
Sen yine de ihtiyacın varsa kuaförden ürün alabilirsin ki gittiğinde kesinlikle sana kullandığın ürünleri sorarlar. Eğer elinin altında internet olacaksa telden girme şansın falan varsa tavsiye ettikleri ürünü internetten incele.. Sonuçta bu işlem normalde 500-600 tlye yapılıyor ama taş çatlasın 85-100 tlye mal olan bir işlem işçilik dahil!! yine kar ediyorlar fırsat da olsa
ya muhtemelen hepsi ürün satmaya çalışacak ama internetten almak daha karlı, baştan alacak gibi davranıp son anda vazgeçmeyi düşünüyorum, baştan almayacağımı belli edersem bakarsınız onlarda baştan avma yapar
Var yaaa aynen katılıyorum sanaaaa bende çok korkarım öyle şeydensuyuna gitmek lazım bir uyuz olurlarsaaaaa
ya kızlar inanmayacaksınız belki ama saçlarımı yaptırdım ve adamlar şampuanını satmıyor.gerekçe olarak da müşteriler kazıkladığımızı düşünmesin diyorlar.hatta bebek şampuanlarının da tuz içermediğini,brezilya fönü olarak özel şampuan arttığımızda ise sırf bu nedenle distribitör firmaların bile fiyatları yüksek tuttuğunu söylediler!!! ki doğru.araştırdım. 1000 ml si 110 tl şampuanın.ayrıca kanserojen madde içeren föne girmemiş benim gittiğim kuaför dediğine göre.2 sene önce eğitimini almasına rağmen ürün kanserojen madde içeriyor diye yapmamış.sonuçta yapan benim ve senden çok ben maruz kalıyorum bu kokuya dedi.ama ne kadar doğru bilemem.ben tavırlarına şaşırdım açıkçası.özellikle ürün satmamalarına..
ya ben geçen gün şehir fırsatından 99 tl ye brezilya fönü aldım ataşehirde kent kuaför diye bi yerden ama daha yaptırmadım şu ana kdr okudugum yorumların geneli güzel ama yine bu sitede bişey okumuştum o kuaförde daha malzemeleri bile yok müşterileri oyalayıp duruyolar yazmıştı bi arkadaş bi bilginiz varmı bu konuda
çok şanslısın gerçekten hiç stres olmana gerek kalmamis , peki sen hangi kuaföre gittin ? Ve 99 tl çok iyi zaten bu işlem daha fazlası etmez yani
evet kızlar kimsenin henüz açıklamadıği şeyi açıklıyorum işlem sonrası 3,cü günün sonunda saçlarımi yıkadım, tararken hafif zorladı daha sonra kuaföre gidip fön çektirdim saçlarimin eskiye oranla bir farkı olmadı hatta fön bile çok da düz olmadı yani normal düz fön ama o kadar olması gerektiği gibi pürüzsüz düz değilönemli olan bakalım evde ben sadece kurutunca ne olacak yani kuruyunca fönlü gibi durmazsa hiç anlamı yok sonuçta biz bu işleme kuaför masrafindan kurtulalim diye 150 tl bayıldik,ki bana taksi artı aldığıım ürün dahil 210 tlye mal oldu,bilemiyorum ya,,, inşallah yaptıran diğer arkadaşlarda yazsınlar bakalım onların nasıl olacak:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?