Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Ben kuafördekinden daha iyi özel keratin şampuanıyla yıkadım saçımı onu da sormuştum 3,gün ne yapılacak diye biz yıkayıp düzlestirıciyle düzleştircez dediler ekstra bir ürün kullanmayacaklardı,valla bilemiyorum bende kendi yaptırdığim brezilya fönünden hiç birsey anlamadım ,
Fönün hayirli olsun inşallah uzun süre kullanırsin

sağol arkadaşım.ama üzüldüm senin saçın durumuna...

sağol arkadaşım.ama üzüldüm senin saçın durumuna...

aman boşver denemiş oldun aklımda kalmadı :) bu arada eğer strawberryden alışveriş yapıyosan şampuanini oradan alabilirsin ben oradan alıyorum hem yüzde 10 indirimli alıyorum hem daha ucuz en son keratinli şampuan aldım sülfat free 35 lira falandi hatta bitmek üzere yine alcam:86:

tamam canım çok sağol

bugün kuaföre gitmedim artık saçlarımi görmek için yıkadım ve kendım kuruttum sonuç güzel saçlarım düz ama yine de üzerinden 130 derece en düşük ısıda maşa geçtim memnun kaldım ben kuaföre gerek yok umarım uzun süre kullanırım

sabaha yıkıycam saçlarımı , 4. gün olucak , bekletiliyor 4 gün ilaç , heycanlıyım merak ediyorum nası olcak diye hadi hayırlısı ,gelişmeleri bildircem sabah :)

Ben yazmştım o yorumu canım , banada alsancakta gittiğim dier kuaför söyledi , onun yalancısıyım valla yanlış anlama

ben de yaptırdım ancak bugün 4.günü. yarın sabah yıkamam gerekiyormuş. Size sormak istiyorum. Kuaför şampuan+saç kremi ve serum almamın şart olduğunu söyledi. Normal şampuan kullanamazsınız dedi. Toplam 135 TL. Bana çok fazla geldi. Siz neler yaptınız? Şampuan aldınız mı?

Arkadaşım hayirli olsun!senin kuaför maşallah abartmış sakin sakin sakin alma.strawberryden alışveriş yapıyorsan oradan al keratin şampuan ben kullanıyorum çok memnunum eğer strawberry.den alışveriş yapmıyorsan daha ucuza alabilirsin önemli olan sülfat free olması para tuzağı kuaförde,

Bende kuaförden almadım kesinlikle almayın , Hobby parfümeriden aldım 11 liraya sülfat içermeyen şampuan

kızlar düzleştire düzleştire saçların bozulmaz deil mi mesela düqüne qidersen nası olcak dümdüz ken???? maşa yapmaya qerek mio mu pekii

kızlar düzleştire düzleştire saçların bozulmaz deil mi mesela düqüne qidersen nası olcak dümdüz ken???? maşa yapmaya qerek mio mu pekii

düzleştire düzleştireden kastını anlamadım doğrusu , Brezilya fönünden sonra düzleştirmen gerekmiyorki sürekli , sadece ilk 4 gün yapıcaksın o kadar , düğüne giderkende git kuaföre istersen maşa yaptır dalgalı , istersen uçlarını dışa yaptır farketmz , yıkadıktan sonra gene düz , kısaca kendi saçının düz olduunu düşün bundan sonra direk :)

Biraz umutsuzluğa kapılmıştım ama yıkandıktan sonra inanamadım çok memnunum ürünleri almayacaktım ama hiç sormadıalr bile direk hazırlyıp verdiler 3 ürüne 120tl bayıldım
saçımı yapan çocuk oldukça başarılı bellkli işinin ehli biriydi eğitim almış bunun için uzun süre ve her gittiğimde 3 kişiye bu işlemi yaptığını gördüm.
Bana dediki yalan söylemeye gerek yok 6 ay filan değil bunun ömrü 3-4 aydır:26: 4 ay sonra bir daha yaptırırsan ondan sonra yılda 1 bile yaptırsan yeter ozaman kalıcı oluyor dedi.
Bakalım yıkandıkçafikrim değişmez ve yine kampanya olursa yaptırmak istiyorum

Var yaaa aynen katılıyorum sanaaaa bende çok korkarım öyle şeyden suyuna gitmek lazım bir uyuz olurlarsaaaaa

ben de grupfoni den aldım 129 tl araştırıp gittim şampuan ve kremi internetten alacak ve 25 tl daha ucuza maal edecektim ama image saloon diye bir kuafördü işlerinin ehli ve çok pozitif enerjileri vardı çok memnun olunca bukadar indirmişler brazda ürün den kar yapsınlar diye kuaförden aldım saçlarımda çok güzel oldu yaptıralı bir haftayı geçti ama çok rahat bence şampuana pek takılmayalım işlem güzel olursa değiyor vallaa

]
Aynen bende senin gibi düşünüyorum mesela bende ihtiyacım olmamasına rağmen işlemden memnun kaldığım için hiç duymadığım bir markanin sac kremine üstelik 275ml 45tl verdim,ama ısrarci olsalardi asla almazdim

Güle güle Kullan yeni saçlarıniiii memnun kalmana çok sevindim ama eline 120tllik ürünü sormadan vermelerine çok kızdım,Neyse almışsın artık belli ki kırmak istememişsin boşver zaten kullanman lazımdi,birsey soracağim 4,gün kuaföre gittiğinde ne gibi işlemler yapıldı saçına ?

Kızlar ben biraz titiz bir tipim o yüzden kuaföre yaptırmak yerine kendim evde uygulamaya karar verdim sipariş verdim biraz evvel, ürünler (keratin-keratinden önce kullanılacak şampuan-keratinden sonra kullanılacak olan şampuan birde selevtive ammino kerative bakım maskesi)elime ulaşır ulaşmaz deneyeceğim...Bu arada saçlarım zaten düz ama maalesef ki bir ara saçlarımı kumrala boyamak zorunda kaldım ve kuaför iğrenç bir hale getirdiği için yeniden sarıya dönüş yaptık ama adam saçlarıma akıtıcı sürmüş ve saçlarım resmen yapağı gibi oldu Zaten doğal olarak sarışınım, alt tarafı 2 ton koyu rengi tutturamadığı gibi birde saçlarımı yaktı Bu gün yine saçları yanmış olan bir arkadaşımla karşılaştım inanılmaz güzelleşmişti, meğer brezilya fönü yaptırmış o sayede düzeldi diyor...Bende bu yüzden denemek istedim inşallah şu incelen yerler bir nebzede olsa toparlanır...Eğer işe yararsa o eski sağlıklı saçlarıma yeniden kavuşacağım için çok mutlu olacağım...Tabii sizide bilgilendirmeyi ihmal etmeyeceğim...

evde yapınca nasıl sonuş alacaksın çok merak ettim mutlaka haber ver
ama iyi cesaret göstermişsiniz profesyonel bi ürün sonuçta kuaförler bile bunun eğitimini alıp yapıyorlar sana bol şans

4.gün gitmem gerekiyormuydu ondan emin olamadım açıkçası çünkü direk yıkadılar 2 şampuan yapıp bakım kremi gibi bişeyle 5 dk bekletip durulandı. Kullandığı ürünler farklımıydı bilmiyorum ama kuruttu sonucu gösterdi o kadar.

Ayni benim kafadansin tebrik ederim ama en azından maşalama işini bir kuaförün yapması gerekiyor o özel bir işlem birde 230 dereceye çıkabilen bir düzleştirici lazım çünkü keratin 230 derece sıcakta açıga çıkıyor,bende dun baktım keratin kalıcı düzleştirme bakımlarına 300 lira falandı en küçüğü serum şampuan hepsi toplam 450 tutar sen ne kadara mal ettin? Ve nereden aldın? Sakıncası yoksa tabi :) Bu arada saçlarınin durumuna çok üzüldüm benim de basıma gelmişti korkma iyileşiyor, öyle kuaförleri ne yapmak lazım bilmiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…