brezilya fönü hakkında

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
885
8
296
arkadaslar ben daha onceden bırkaç kez kendım keratın bakımı yaptım şuan hamıleyım ve arastırdım çoğu urunu onermıyorlar fakat daha once de keratın aldığım bi sitenın müşterı hızmetlerıyel görüştüm bana tekrar donduler ve hamıle iken de bu urunu kullanabıleceğimi zararı olmadığını söyledıler. İçerisinde zararlı madde bulunmuyormuş ne dıyorsunuz yapayımmı?

arkadaslar ben daha onceden bırkaç kez kendım keratın bakımı yaptım şuan hamıleyım ve arastırdım çoğu urunu onermıyorlar fakat daha once de keratın aldığım bi sitenın müşterı hızmetlerıyel görüştüm bana tekrar donduler ve hamıle iken de bu urunu kullanabıleceğimi zararı olmadığını söyledıler. İçerisinde zararlı madde bulunmuyormuş ne dıyorsunuz yapayımmı?

cnm bende aynı şeyi düşünüyorum henüz hamile değilim ama kalınca nasıl olur bilemiyorum riskede atılmaz yernde olsam 3 ay bitsin hatta4 ay bitsin öyle yap birde zararsız denilen hangi marka umarım elimdekidir

style markası canım baya bi ısrar ettım ama adam kesınlıkle kullanablırsınız dedi sadece derınıze deymemesine ve aşırı solumaya maruz kalmayın dedi zaten maske takıyoruz bende 4. ayda düşünuyorum

bence yapma saç boyamayı bile önermezken doktorlar ciddi kimyasal içeren bir maddenin ısıyla çıkan dumanını solumak pek mantıklı değil
kimse yoğurdum ekşi demez. firma zararsızdır diyecek tabi.
sen inanıyor musun zararsız olduğuna?
ben de 3 yıldır belli aralıklarla yapıyorum biliyorsun
ne kadar korunmaya dikkat etsek bile yeri geliyor gözlerimiz yanıyor çıkan kokudan
risk almana değmez.
bebeğini sağlıcakla alırsın umarım kucağına:16:

amonracım doktorm şuan saç boyamma izin verdi zararı yok dıyor bırçok anne boyamış doktorum yılların doktoru sigara içen anneler bıle var soluma kısmında tabıkı maske takacağım en aza ındırmek için saçlarım çok kötu olmasa ınan yapmam ama çok canım sıkılıyor çok yıprandı banyoya gıresım gelmıyor yazda gelmeden yapsam dıyorum

Bunu üretici firmaya değil de doktorunuza sorsanız daha doğru bir iş yapmış olursunuz. Adam ürünümü kullanmayın demez ki :) Artı bu tip şeylerin içinde illa ki kimyasal madde vardır yoksa dalgalı saçlarınızı nasıl dümdüz bir hale getirsin kalıcı olarak, öyle değil mi?

Back
X