3. yıkamam şimdilik dökülme yok..
olsa da anlar mıyım bilmiyorum
beniim boyadan oryalden mahvolmuştu saçlarım
şimdi ipek gibi..
bakımlı da bayaa..
zaten keratin yüklemesini bakım için yapıyolarmış..
keratin yüklemesi olarak mı yaptırdınız siz?
evet üründen kaynaklı olabilir. inş bozulmaz:) ne kadara yaptırdın sen?şampuan olarak johnsons baby kulllanılabiliyormuş... içerikleri aynıymış
ürün adidir bence de
benim saçım hala iyi maşallah..
umarım bi aksilik çıkmaz..
ya bak benim saçıma keratin yapılırken ben ağladım resmen gözlerimi öyle çok yaktı o koku yani. bekli kalitesizdi gerçektende.sende de aynı yanma oldu mu?eğer olmadıysa demekki ürünler farklı.ama adananın en iyi kuaförlerinden biriydi 200 lira verdim 1 yıl önce. kötü iş yapmaları beni çok şaşırtmıştı.
canım gazipaşada madoya yakın bir kufördü ismi ertan mıydı erkan mıydı neydi öle bişey. nefret ettim resmen saçım kötü olduğunda izmirdeydim şikayet edemedimcanim adanada hangi kuaförde yaptirdingidip skayet etseydin. bende adanaliyimda merak ettim simdi...
t
Gittiginiz kuaforun kullandigi urun hepsinde ayni olmuyor bazisi goya kampanya yapiyor ama aslinda kullandigi urun adi oluyor o yuzden kuafor cookk onemli benim saclarim cok kabariyo kivircik desen degil dalgali desen degil ikisinin arasinda birsey brezilya fonumu ist.bilindik bir kuaforde yaptirdim 6 ay degil 8 ay o saci kullandim cok rahat ettim saca bakim yaptigi ivinde(keratin)saclarimi cok guzel uzattim.simdi ise uzerinden 1.5 yil falan oldu kullanali ama hala saclari eskisi gibi degil o kadar kabarmiyor gayet memnun kaldimm suda bir gercekki gittiginiz kuafor cok onemli
ben de bu kuaförler nereye şikayet edilir hiç bilmiyorum..
aslında en ufak hatada şikayet edeceksin.. saçın kötü diyelim.. adam bilmeyecek mi o işlemin o saça yapılıp yapılmayacağını..
o yüzden bu kuaför milletini şikayet etmek müstehak
ya brezilya fönünde dümdüüüüz fönlü saçlar beklemeyin bence..1 ay geçmesine rağmen saçları dümdüz kalan brezilya fönlü var mı peki?
ya brezilya fönünde dümdüüüüz fönlü saçlar beklemeyin bence..
normalde hani düz saçlıların saçı gibi oluyor..
bakımlı duruyor sadece.. benim saçlar yanmıştı toparladı ama şikayetçi olanı da var söyleyeyim..
çok iyi ya. Bende antalyadayım .
Bakayım bakalım şehır fırsatlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?