Saç Kesim Şekilleri Brezılya fönu yaptıran var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
3. yıkamam şimdilik dökülme yok..
olsa da anlar mıyım bilmiyorum
beniim boyadan oryalden mahvolmuştu saçlarım
şimdi ipek gibi..
bakımlı da bayaa..
zaten keratin yüklemesini bakım için yapıyolarmış..
keratin yüklemesi olarak mı yaptırdınız siz?

zaten brezilya fönünün amacı saça keratin vermek. hepsi aynı bildiğim kadarı ile.ama yinede ben anlatayım nasıl yaptırdığımı.3 günlük bir işlem söz konusu.ilk olarak saçlarıma aynen saç boyası sürer gibi keratin sürüp bunu bir tarak yardımı ile iyice saçlarıma yedirdiler.sonra bunu fön ile kuruttular tek bir ıslak yer kalmayacak şekilde.kuruttuktan sonra preslediler tek tek tutamları.dümdüz oldu.terlemek, banyo yapmak, herhangi birşey sürmek, saçı kulak arkasına atmak, saçı toplamak vs. hepsi yasak zaten.neyse ertesi gün tekrardan gittim yine saçımı tek tek preslediler.yine aynı yasaklar söz konusu.3.gün tekrardan gittim yine pres yapıldı ve yine aynı yasaklar var.4.gün saçımı yıkamama izin verildi.zaten keratin şampuanı aldım tuzsuz şampuan kullanmak gerekiyor brezilya fönü yaptırdıktan sonra.keratin şampuanıda en tuzsuz şampuan 500 milimine 60 lira saydım hatta :) neyse işte banyo yaptım çıktım saçı kuruttum düz tamam çok hoşuma gitti çünkü 22 yıllık hayatım boyunca ilk defa banyodan çıktım ve saçım düz 3. yıkamamdan sonra saçım ilk yıkamadaki gibi düz olmamaya başladı hafif dalgalı oldu. ve o keratin şampuanı denen lanet şey saçta köpürmeyen birşey.arındırıyor kirden ama köpürtmüyor zamanla saçlarım hatır hatır kaşınmaya başladı tutam tutam döküldü.öyle yani ben sadece 1 hafta falan düz kullandım sonrası hafif dalgalı oldu hep düzleştitici ile üzerinden geçmek zorunda kaldım.1 aydan sonra baya dalgalı oldu.ve inanın saçlarımın 3te biri artık yok geride çıkmıyor.allahtan çok kalın saçlarım vardıda şuan dökülünce normal kalınlıkta kaldı :)beni tanıdık bir kuaför uyarmıştı sakın yaptırma saçına yapılırken gözlerinden yaşlar geliyor sürülen şeyin kokusundan, gözlerinden o kadar yaş getiren şey saçlarına ne yapmaz bir düşün demişti ama ben dinlemedim deli gibi.

Gittiginiz kuaforun kullandigi urun hepsinde ayni olmuyor bazisi goya kampanya yapiyor ama aslinda kullandigi urun adi oluyor o yuzden kuafor cookk onemli benim saclarim cok kabariyo kivircik desen degil dalgali desen degil ikisinin arasinda birsey brezilya fonumu ist.bilindik bir kuaforde yaptirdim 6 ay degil 8 ay o saci kullandim cok rahat ettim saca bakim yaptigi ivinde(keratin)saclarimi cok guzel uzattim.simdi ise uzerinden 1.5 yil falan oldu kullanali ama hala saclari eskisi gibi degil o kadar kabarmiyor gayet memnun kaldimm suda bir gercekki gittiginiz kuafor cok onemli

evet kuaförle alakalı olabilir. yapmam ama bir daha.benim saçlarım çok uzun bel çukurumdan daha aşağıda.düzleştirmek zor oluyor ve hemen bozuluyor diye yaptırmıştım.neyse şimdi çok iyi bir düzleştirici buldum iyonlu onla düzleştirip üzerine garnier in bir kremi var saçı düz yapan ondan sürüyorum baya güzel yapıyor saçı.

şampuan olarak johnsons baby kulllanılabiliyormuş... içerikleri aynıymış
ürün adidir bence de
benim saçım hala iyi maşallah..
umarım bi aksilik çıkmaz..

şehir fırsatından 50 tlye
ama yaptırdığım yer bu brezilya fönünün malzemelerini satan bi yermiş.. bayii sanırım hem de..
başka bir kuaför de baktı yapılan fön iyi gibi duruyo bakalım 1 ay kalırsa iyi tutmuş demektir dedi..
bu arada kullandıkları malzemeler de iyiydi gittiğim kuaförde..,
böyle yorumlar duyunca korkuyorum valla...

ya bak benim saçıma keratin yapılırken ben ağladım resmen gözlerimi öyle çok yaktı o koku yani. bekli kalitesizdi gerçektende.sende de aynı yanma oldu mu?eğer olmadıysa demekki ürünler farklı.ama adananın en iyi kuaförlerinden biriydi 200 lira verdim 1 yıl önce. kötü iş yapmaları beni çok şaşırtmıştı.

canim adanada hangi kuaförde yaptirdin gidip skayet etseydin. bende adanaliyimda merak ettim simdi...

t

ben çok rahatsız olmadım saçıma yüklenenden.. sadecce ilk sürdüklerinde. bi süre sonra geçti..

Son düzenleme:
canim adanada hangi kuaförde yaptirdin gidip skayet etseydin. bende adanaliyimda merak ettim simdi...

t
canım gazipaşada madoya yakın bir kufördü ismi ertan mıydı erkan mıydı neydi öle bişey. nefret ettim resmen saçım kötü olduğunda izmirdeydim şikayet edemedim

ben de bu kuaförler nereye şikayet edilir hiç bilmiyorum..
aslında en ufak hatada şikayet edeceksin.. saçın kötü diyelim.. adam bilmeyecek mi o işlemin o saça yapılıp yapılmayacağını..
o yüzden bu kuaför milletini şikayet etmek müstehak

busemk bende ist.dayım ve güvenilir bir kuaför arıyorum. Siz nerde ve ne kadara yaptırmıştınız :)

kuförler odası falan vardır belki :) aynen bencede ya saç çok önemli çünkü sırf para için saçımızı mahfetmeleri çok iğrenç. müşteri memnuniyeti diye birşey yok zaten bazılarında oan para kazansınlarda gerisi öenmli değil. memnun etseler bir daha gidilir daha çok kazanırlar ama nerdeeeeee

1 ay geçmesine rağmen saçları dümdüz kalan brezilya fönlü var mı peki?

1 ay geçmesine rağmen saçları dümdüz kalan brezilya fönlü var mı peki?
ya brezilya fönünde dümdüüüüz fönlü saçlar beklemeyin bence..
normalde hani düz saçlıların saçı gibi oluyor..
bakımlı duruyor sadece.. benim saçlar yanmıştı toparladı ama şikayetçi olanı da var söyleyeyim..

ben fönü yaptırdım sağlık ve bakım açısından çok da bir şey göremedim açıkçası hatta saçlarım daha beter oldu diyebilirim bu şampuandan mı kaynaklı keratinden mi orasını bilemiyorum şu an çok kırık kuru kıvrık saç uçlarım var eski kıvırcık hali bin kat daha güzeldi.. benim öğrenmek istediğim evde kendi yapanlarda da bu sorun var mı

yaaaaaaaaaaaaa ben brezilya fönü yaptırıcam normalde 500 600 tl bu fırsat sitelerinde 80 90 tl yaptıran varmı fırsat sitelerinden yardımcı olunnn lütfenn

kızlar ben evde kendi yapanlardanım. sanırım ilk yapışımın üzerinden 2 seneye yakın bir süre geçti şimdi yeniden yapacağım o nedenle yeni bir haber varmı diye bakınmaya geldim siteye.
normalde hafif dalgalı sarışınım ama siyaha boyamıştım, kendi rengime dönerken dandik bir kuaförün gazabına uğradım. saçlarım mahfoldu hem renk hemde sağlık açısından. brezilya fönümü evde kendim uyguladım sevgili kılıçbalığı (üye) bununla ilgili çook derinlemesine bir konu açmıştı ordan okuyarak uyguladım çokta memnun kaldım. 4 ay bildiğin kuaförden çıkmış fönlü gibi dolandım sonraki 2 ayda hafif dalgalı oldu ve 6.7 . ayda tamamen eski haline döndü döndükten sonrasındada dedikleri gibi bir felaketle karşılaşmadım. keratın yuklemesı yapmadan once ne haldeyse yıne aynısıydı. bence keratın etkısı gecınce saçın çok fena yandıgını yıprandıgını goruyorsunuz dıyenler keratının buyusune kapılıp saclarının eskı halını unutanlar oluyor.
keratinin etki süresi kesinlikle kişinin yaşam tarzına saç yapısına göre farklılık gösterir. o yüzden her kafadan faklı ses cıkıyor. denemeden önyargılı davranmayın derim ben. sadece keratın secerken cok dıkkatlı olun cok tehlıkelı urunlerınde malesef satısı yapılıyor.
amaaaaa banyodan cıkınca o sağlıklı düzgün kabarmayan saçları aynada gorunce...... ohhh diyorum tez zamanda bir keratin temin edip yeniden yükleme yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…