saçlarım kıvırcık, ben de istiyorum brezilya fönü ama zarar vermesinden korkuyorum açıkçası:18:
Forumda yeni olduğum için burdan soruyorum, kuru saça yaptıran oldu mu? yanar diye korkuyorum. Bı kuaföre sordum sağlığa zararlı yapmıyoruz dedi. Artık yasak dedi. bilen var mı yasaklandı mı?
Brezilya fonu setini nerden aldinizkızlar ben evde kendi yapanlardanım. sanırım ilk yapışımın üzerinden 2 seneye yakın bir süre geçti şimdi yeniden yapacağım o nedenle yeni bir haber varmı diye bakınmaya geldim siteye.
normalde hafif dalgalı sarışınım ama siyaha boyamıştım, kendi rengime dönerken dandik bir kuaförün gazabına uğradım. saçlarım mahfoldu hem renk hemde sağlık açısından. brezilya fönümü evde kendim uyguladım sevgili kılıçbalığı (üye) bununla ilgili çook derinlemesine bir konu açmıştı ordan okuyarak uyguladım çokta memnun kaldım. 4 ay bildiğin kuaförden çıkmış fönlü gibi dolandım sonraki 2 ayda hafif dalgalı oldu ve 6.7 . ayda tamamen eski haline döndü döndükten sonrasındada dedikleri gibi bir felaketle karşılaşmadım. keratın yuklemesı yapmadan once ne haldeyse yıne aynısıydı. bence keratın etkısı gecınce saçın çok fena yandıgını yıprandıgını goruyorsunuz dıyenler keratının buyusune kapılıp saclarının eskı halını unutanlar oluyor.
keratinin etki süresi kesinlikle kişinin yaşam tarzına saç yapısına göre farklılık gösterir. o yüzden her kafadan faklı ses cıkıyor. denemeden önyargılı davranmayın derim ben. sadece keratın secerken cok dıkkatlı olun cok tehlıkelı urunlerınde malesef satısı yapılıyor.
amaaaaa banyodan cıkınca o sağlıklı düzgün kabarmayan saçları aynada gorunce...... ohhh diyorum tez zamanda bir keratin temin edip yeniden yükleme yapmam lazım.
Bende evde yapmak istiyorum saçlarım kısa ve dalgalı bilgi verirseniz sevinirumBrezilya fonu setini nerden aldiniz
Brezilya fonu setini nerden aldiniz
Merhaba herhangi bir sete ihtiyaciniz yok. Bir keratin ve duzlestirici yeterli. Urrun satmak icin keratin oncesi sonrasi vs urunleri almaniA gerek yok. Sadece sampuaniniza dikkat edin yeterli. Brezilya fonunde kullanilabilecek sampuanlarin listesi diye bir baslik vardi sanirim.Bende evde yapmak istiyorum saçlarım kısa ve dalgalı bilgi verirseniz sevinirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?