brezilya fonu !!!

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar bn brezilya fonu yaptirmak istiyorum malum yaz ayinada giriyoruz deniz suyu bozuyomus yaptiripta memnun kalanlar kalmayanlar yardimci olabilirmi saclarimm yanar die korkuyorum

Bende bir ara yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Çünkü saç uzadıkça dipten saçım kıvırcık çıkacaktı geri kalanları düz olunca komik bir görüntü olurdu diye düşündüm. burada böyle konu açan çok arkadaş var arama kısmına yazıp okuyabilirsin konudaki yorumları..

ilahi .bende brezilya fonu nedir diyorum. böyle bir fonmu var. meğer fönmüş

slm kizlar bn brezilya fonu yaptirmak istiyorum malum yaz ayinada giriyoruz deniz suyu bozuyomus yaptiripta memnun kalanlar kalmayanlar yardimci olabilirmi saclarimm yanar die korkuyorum

saçların sağlıklıysa, yaptırıp saçlarını mahvetme ama değilse nasılsa daha kötü olamaz diye yaptırabilisin çünkü fön bozulamadığı sürece kötü saçlardan çok daha iyi duracaktır
tuz en büyük düşmanı zaten havuz suyuda, bone takarsın
özel şampuan krem kullanman gerektiğinide biliyosundur zaten, bu konuda çok başlık var saç bölümünde oraları oku bence

2012 mayıs ayında yaptırdım. Saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı. 3 ay sorunsuz kullandım. Yapan kişinin tam anlamıyla düzgün yapamadığını sonradan öğrendim. 10 ay olmasına rağmen eski dalgalı-kıvırcık halinden eser yok diplerden de çıkınca tahmin ettiğiniz gibi kötü durmuyor. Saçıma da zarar vermedi hatta dökülmesini önledi bile diyebilirim. Haziran gibi tekrar yaptırmayı düşünüyorum

Hiç yaptırmadım .Zararlı olduğunu duymuştum .Yaptıran arkadaşlarım oldu ,ama onlar da memnun kalmadı .

en yakın arkadasım yaptırdı ve hıc bır ıse yaramadı ustelık cokda kıvırcık degıldı sacları...

Brezilya fonunde kanserojen madde ortaya cikmis internette okumustum uzmanlar zararli oldugunu soyluyor.

canım ben yaptrdım ıkı sene once yazın benm saclarım hafıf dalgalı ole sekıllı durmuyodu mutlaka duzlstrmem grekıyodu neyse yaptrdım saclarımı bı kere besledı ole kotulestrmedı asla zaten brezılya fonu bı bakım seklı sadece yapılırken cıkan duman solunmamalı ben maske takmıstım..fakat yaglanmaya elverıslı bı acın varsa dahada cok yaglanıyor onu soylıyım cunku sacın yagını nemını arttırıyor..

kullanımıda su sekılde banyodan cıktıgında sacını kurutman lazım ıslak bırakırsan normal halı gıbı oluyor ole duz falan degıl..tamamen kurttunmu dumduz oluyor bazen ufak tefek duzlestrıcı darbelerı gerekıyor..bende yazın yaptrdım denızede gırdım ama su var sacım kıvrcık degıl sonucta ole bozulmadı bence hatta kestrene kadar hep etkısı kaldı 2 sene boyunca bence..fakat ben bıdaha yaptrmam yaglanması benım ıcın kotuydu zaten hergun yıkarım yaglı sacım war bıde ben kıvırcık saca merak saldım duz sac hosuma gtmyr artık o nedenle saclarımın dalgasını ozledım dusunmem bıdaha yaptrmayı..sımdı su dalgası yaptrcam sanırım ayrıca o yaz bana cok kolaylık olmustu oohh kurut cık saclar mıkemmel

Bende brezilya fönü yaptırmak istiyorum 2 senedir aklımda ama bir türlü cesaret edemedim saçlarım yanar falan diye memnun kalırsan yaz bende yaptırcam

Brezilya fonu saci besler bakim yapar saca zarar vermez sadece icindeki bir madde kansorejendir dedigimiz halde hala sacim kotu olur mu diyenler var

Bu çok normal yorumlar her zaman iyiolmuyor ve insanlar ister istemez tedirgin oluyorlar.artılarını eksilerini iyi hesaplamak lazım

Brezilya fönü saça perma gibi zarar vermez çünkü keratin yüklemesi yapılıyor.
Ben de bir ara yaptırmaya heveslenmştim ama kuaförüm tavsiye etmedi. Yani öple dümdüz ıpıl ıpıl olmayacak uçları sap sap duracak, yine biraz oynaman gerekecek gerek yok demişti.
Deniz vs zarar veriyor föne, hatta fönün daha uzun süre gitmesi için özel şampuanlarını kullanıyorsun.

Bende yaptıracağım saçlarımı kısa kestirdim gölge yaptırdım şimdi sıra brezilya fönünde. 350 tl istedi kuaför çok değil mi sizce?

Son düzenleme:
Benim saçlarım uzun baya ve de dalgalı altları da kıvırcık sayılır,sürekli düzleştirici kullanmaktan da uçları epey yıpranmıştı,2 ay önce brezilya fönü yaptırdım çok ama çok memnunum :) Yıpranan yerler doldu,oldukça sağlıklı görünüyor şimdi,özel şampuanla yıkayıp sonra kurutuyorum dümdüz ve parlak oluyor :) Kurutmadığım zaman da hafif dalgalı oluyor o da çok güzel duruyor.

Zaman geçtikçe daha da güzelleşti benim fönüm,ilk zamanlar yıkayıp kuruttuğumda biraz basık duruyordu ama şimdi hafif kabarık ve dolgun duruyor.

Çok övdüm galiba ama cidden işi bilen bir kuaförde yaptırmak çok önemli ben de başta çok tedirgin olmuştum,her gün yıkayıp fönleyip bir de düzleştiriciyle üstünden geçmekten artık gına gelmişti birden karar verip yaptırdım.

Ama deniz havuz kısmını bilemeyeceğim henüz yazlık sezonunu açmadım :) Kuaförüm denize/havuza girdikten sonra hemen duş alıp o suyu akıtırsam sorun olmayacağını söylemişti.Deneyip göreceğiz.

Bir hafta önce yaptırdım, kuruttuktan sonra biraz kabarır gibi oldu düzleştirici ile biraz geçtim üzerinden, şimdilik güzel duruyor, ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem.

Yalnız yaptırırken keratin çok kötü etkiledi, kuaför ayran içirtti bir şey olmasın diye, gözlerimden yaş geldi, boğazım tıkandı fenalaştım, maske bile etki etmedi, biraz kötü oluyorsunuz ama sonuç güzel oluyor, tavsiye ederim.

ben geçen sene yaptırmıştım saça herhangi bir zararı yok.
tam tersi yıpranmış saçlara öneriyorlar ki fönle yada düzleştiriciyle daha da yıpranmasın diye.
zaten keratin saçı besler, brezilya fönü de keratinle yapılıyor.
bu uygulamadan sonra saçlarını normal şampuanla yıkamak yasak
keratin şampuanıyla yıkıyorsun + keratinli krem kullanıyorsun
ve duştan sonra saç nemli kalmamalı iyice kurutmalısın ki düzleşsin
kurutmazsan yine dalgalanır ama bir sonraki yıkama ve kurutma işleminden sonra yine düzleşir
denize veya havuza girmeyi önermiyorlar
girersen serum sür diyorlar
gerçi ben girdim bozulmadı
dipten çıkanlara gelince keratinli şampuan kullandığın için onlarda da biraz düzelme oluyor yani o kadar kötü durmuyor
bunlara ilave olarak saçlarında brezilya fönü varken boyama yapabiliyorsun onda da bir sıkıntı yok
350 tl civarı heryerde fakat fırsat sitelerini takip ederseniz ordan çok daha uyguna bulabilirsiniz bu da benden ufak bir tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…