brezilya fonu !!!

ben de geçen ay yaptırdım saçlarım uzun zamandan beri röfle kullandığımdan dolayı baya yıpranmıştı.
çok memnunum yıkayıp çıkıyorum. tabi ki kuaför fönü gibi kalıp gibi durmuyorum. bir kaç fön hareketiyle çok güzel şekil verebilirsiniz. şimdiye kadar yaptırmadığıma pişmanım. çünkü düzleştirmek için saçıma her yıkamada ekstra zarar veriyordum. şimdi sadece kurutuyorum.

Ben yaptırdım dalgalı benim saçlarım ama bi işe yaramadı hiç fönlü gbi durmadı yine düzleştirmeem gerekti hep boşuna para vermiş oldum ve saçlarım sertleşti daha çok bencee yinede sen bilirsin

Brezilya fönünü yaklaşık 8 ay önce büyük umutlarla marka bir yerde hayli para vererek yaptırdım. Saçımın hayli güzel de bir kıvırcığı vardı. Yıka ve çık cinsinden. İlk iki ay o kadar güzeldi ki ama sonra bozulmaya başladı. Saçlarım döküdü. Mecbur kestirdim belime kadar olan saçları. Gür mü gür saçlar oldu mu sıçan kuruğu. Kafama yapıştılar pırasa oldular. Eski kıvırcığı geri gelmedi. Saçımın şekli kalmadı. Yarısı bozuk düz yarısı dalgalı garip bir kıvırcık. Saçım kimyasllardan döküldü yıprandı ve mahvoldu. Sonradan öğrendiğime göre içinde kullanılan kimyasal o kadar zehirli ki onun yerine katran sürün daha sağlıklı yani. O kimyasal aylarca yüzüneze gözünüze temas ediyor üstelik. Aylardır lanet okuyorum bir de gazete de dün gördüğüm haber tuz biber oldu hem cinslerimi uyarma ihtiyacı duydum. EN BÜYÜK HATAM BREZİLYA FÖNÜ oldu.

bugün ben de haberlerde gördüm, oldukça kanserojen olduğu ortaya çıkmış

Ben 3 yıl önce yaptırdım yaklaşık 2 yıl kullandım ama saç diplerim düz uçları dalgalanıyor 1 yıl önce yeniden yaptırdım çok memnunum yapan kişiler çok deneyimliydi saçlarımda sarı röfle var ve hiç yıpranma olmadı ama düzenli bakım yapıyorum 10-11 ay sonra yeniden yaptırıcam

ya burda arkadaş demiş başım döndü boğazım yandı yaptırırken iyi kurtulmuşşsun marta stewert ın programına
holowoodun unlü bi kuaförü gelmişti onada sormuşlardı bu fönü adamın dediği aynen şuydu keratin yüklerken onun
içinde formaldehit varmış ve inanılmaz zararlıymş ben kendi salonumda yaptırmıyorum kendi sağlğm paradan daha önemli demştşi okdar doğal olsa
kuaförler yaparken maske takmazlardı düşünün zararı ve siz bunu direk solunum yoluyla vücuda alıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…