• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bromelain tüketenler bakabilir misiniz

lestue10

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
119
22
13
24
merhaba ben bugün zühre ana bromelain özü aldım ama benim kilom zaten 53-54 çok kilolu değilim bunu tüketsem sadece uyanınca yüzüm falan şiş oluyor ödem attırıyormuş sanırım kilo verir miyim direkt yoksa ödem mi atarım?

O nedir bilmiyorum ama zaten 50 kilosun daha zayiflayip ne yapacaksin :KK51: Bence boyle islerle ugrasma, super diye lanse edilen cogu takviye bobreklere, metabolizmaya zararli olabiliyor bosver kullanma.

Ben ödem atmak için aldım da yüzüm gözüm şişmedi ama tadını içecek olarak sevdim içecek niyetine içiyordum sıcak kış çayı gibi

Doktora gittiniz mi? Ödem varsa böbrek, karaciğer kaynaklı da olabilir. O takviyeler de daha çok bozarsa bunları? Doktorunuza sormadan kullanmayın bence.

Bir de ödeme düzenli olarak bol su içmek, yürüyüş yapmak da iyi geliyor başka probleminiz yoksa.

merhaba ben bugün zühre ana bromelain özü aldım ama benim kilom zaten 53-54 çok kilolu değilim bunu tüketsem sadece uyanınca yüzüm falan şiş oluyor ödem attırıyormuş sanırım kilo verir miyim direkt yoksa ödem mi atarım?
Allah aşkına kan verip diyetisyen gitsen daha iyi degilmi zayiflicam deyip organlarindan olucan ya kizmayindaa

Ben kullandım bir dönem hiç işime yaramadı, umarım sizde yarar.

Back
X