Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben bugün zühre ana bromelain özü aldım ama benim kilom zaten 53-54 çok kilolu değilim bunu tüketsem sadece uyanınca yüzüm falan şiş oluyor ödem attırıyormuş sanırım kilo verir miyim direkt yoksa ödem mi atarım?
O nedir bilmiyorum ama zaten 50 kilosun daha zayiflayip ne yapacaksin Bence boyle islerle ugrasma, super diye lanse edilen cogu takviye bobreklere, metabolizmaya zararli olabiliyor bosver kullanma.
Doktora gittiniz mi? Ödem varsa böbrek, karaciğer kaynaklı da olabilir. O takviyeler de daha çok bozarsa bunları? Doktorunuza sormadan kullanmayın bence.
merhaba ben bugün zühre ana bromelain özü aldım ama benim kilom zaten 53-54 çok kilolu değilim bunu tüketsem sadece uyanınca yüzüm falan şiş oluyor ödem attırıyormuş sanırım kilo verir miyim direkt yoksa ödem mi atarım?