Bronzlasmayla ilgili birşeyler ararken bronz e x2 diye birşeye rastladım sadece kendi sitesinde satışı varmış site içinde sipariş formunu doldurup kapıda ödemeye tikladim aslında amacım kapıda ekstra ücreti ne kadar mış i öğrenmekte Ama nasıl olduysa sipariş vermiş oldum 50+10 tl kapıda ödemeye okey demiş oldum yani
Neyse dedim olsun elimden on adimlik ya yürüdüm ya yurumedim laptop u bıraktım telefon çaldı onaylıyor musunuz diye bende aslında 10 tl olduğunu bilseydim kredi kartına cektirirdim ücret çok geldi dedim o zaman kapıda kredi kartına çektiğim 50 tl dedi tamam dedim
Dün ürün geldi jargonu kartı makineye taktı 60 tl bende poseti o anda yirtmis oldum yoksa iade edecektim geri veremedim yani şirket tarfindan kandirildim meblağ küçük ama muamele yanlis ben büyük bir zarara girmedim ama onlar bu yolla bir sürü kar ediyordur bilgilendirmek istedim aklınızda olsun
Birde kullanan memnun kalan var dedikleri gibi gercekten 180 dk bronzluk sağlıyor mu bu yaz insaallah ıstakoz gibi gezmek ya peynir