Bronzlaşmak..

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
Kızlar haftasonu 1 günlüğüne denize gideceğim 1 aydır her haftasonu gidiyorum beyaz tenliyim spf 50 güneş kremi kullanırım hep. 1 günde maksimum bronzlaşmak istiyorum kızarmadan garnier spf 30 içeren bronzlaştırıcı yağ aldım ama yeterlimi sizin fikirleriniz neler bari bu yaz azcık bronzlaşayım dedim bolbol güneşlendim lakin hafif kızarmadan öteye geçemedim nolur yardımcı olun

bir anda çok fazla güneş ışığına maruz kalma canım ben geçen hafta sonu yaptım pişmanım. berbat bir şekilde soyuluyorum şuan güneş kreminin üzerinde havuç yağı sürdüm ama ben

Beyaz tenliysen 1 günde bronzlaşmayı beklemek gökten para yağmasını beklemek gibi bi şey olur bence. Kendimden biliyorum :) Ayrıca cildine yazık. Bronzlaşma tutkusu yüzünden cildinde yanıklara sebep olma.

Ben garnierin bronlaştırıcı yağını kullandım bronzlaştım ama soyulma kısmı berbattı

havuç yağı gerçekten çok etkili. yazın kullanınca bütün kış etkisi kalıyor nerdeyse. bikini izleri zor geçmişti benim gecen kış

Havuç yağı nerden bulunabilir peki ? Hem garnier hem havuç yağı kullansam

Bronzlaşamayanlara hayranım...
Ben de sürekli spf 50 kullanırım, yüzmeyi falan da sevmem geçenlerde bir göle gidelim dedik...Gittim ama boynuma kadar suda durdum, yüzme bilmiyorum zaten... Oradan çıkıp hemen eve geldim. 10dk yürüme mesafesinde bikini izi çıkmış hala duruyor 1 aydır

havuç yağı otacının vardı sakın ondan alma beni geçen sene kızarmış tavuğa döndürdü.kakao yağı al korumalı olanlardan.

Havuç yağı nerden bulunabilir peki ? Hem garnier hem havuç yağı kullansam
arko nun havuc özlü bronzlaşma yağı vardı onu kullanmıştım ben çok beyaz tenliymişsin ama ondan önce güneş kremi de kullan 1-2 saat sonra da havuc özlü yağı sürersin. işe yarayacağını düşünüyorum.ben evdeyken 50+ faktör güneş kremi sürünüp denize gittim orda da bu yağı kullanmıştım.

Bir günde bronzlaşmak diye bir şey yok. Çok zararlı deneme bile. Ben de beyaz tenliyim, peynir gibi. Ama bir bronzlaşırım bildiğin arap kızı camdan bakıyor kıvamında olur. 6 aya yakın bronz kalırım ve soyulmam. Ama bunun için belli yöntemlerim var.

Bir kere çeşit çeşit güneş kremin olacak. Ben önce spf 50 ile başlıyorum, ilk güneşe çıktığım gün bikaç saatte bir yeniliyorum, ikinci gün sadece bir kez sürüyorum. Üçüncü gün spf 30a geçiyorum. Günde bir ya da 2 kez sürerek yine 2 gün kullanıyorum. Sonra spf 20 aynı şekilde. Bu arada tatil bitiyor tabi. Bir iki ton bronzlaşmış oluyorum. 2. Tatilde yine ilk iki gün spf 20 ile başlıyorum. Sonra arkonun ya da niveanın bronzlaştırıcı yağlarına geçiyorum. Böylece baya baya bronz ama renk tonu olmayan sağlıklı bir ten elde ediyorum ve bronzluk kalıcı oluyor.

Ama bunları yaparken öyle şezlonga serilip yatmıyorum güneşte. Bütün gün ya gölgede otururum ya sahilde yürürüm. Bazen saat beşten sonra güneşlenirim.

Öyle hafta sonları gideyim bir güzel bronzlaşayım gibi bir durum beyaz tenliler için mümkün değil. En az bir hafta aralıksız tatilde olmak lazım. Yoksa ıstakozdan hallice olur, acı çeker en sonunda da soyuluruz.

eda taşpınar yoğun bronzlaştırıcı yağ kullanın.gerçi 1 gün içinde kalıcı bronzlaşır mı bilmem ama düzenli kullanırsanız mükkemel.

geçen hafta tatildeydim ben de.
sadece kol ve bacaklarıma kakao yağı sürdüm, 1 saat kadar güneşlendim 2 gün.
3. gün ürtiker oldum , güneşten kaçacak yer aradım malesef.
yani bembeyaz bir teniniz varsa öyle pat diye bronzlaşmak zor, olsa bile çok acı veriyor.
kaşıntıdan rezil oldu benim tatilim.

Geçen hafta pazar günü 1 günde deli gibi yandım. 3 gün ağrıdan duramadım. Şuan ise acayip bir şekilde soyuluyor.
Ne bronzlaştığıma değdi ne de o ağrıyı çektiğime. Üstelik şuan sırtım berbat durumda.

Se

Selamlar melis;
En iyi bronzlaşma yöntemi havuç yağı ve kakao yağı olarak söylenir ki doğrudur. Fakat beyaz tenli isen ve ilk brozlasma deneyimlerinde kızarıklık görünününe sahip oluyor isen benim önerim. Çok etkili ve ilk güneşlenmede bronzlaşmaya basliyorsun. CocoCola ile duş al. Ve direk güneş altında bronzlaşmaya başla emin ol çok etkili ve güzel bir yöntem...
Sevgilerle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…