Kızlar haftasonu 1 günlüğüne denize gideceğim 1 aydır her haftasonu gidiyorum beyaz tenliyim spf 50 güneş kremi kullanırım hep. 1 günde maksimum bronzlaşmak istiyorum kızarmadan garnier spf 30 içeren bronzlaştırıcı yağ aldım ama yeterlimi sizin fikirleriniz neler bari bu yaz azcık bronzlaşayım dedim bolbol güneşlendim lakin hafif kızarmadan öteye geçemedim nolur yardımcı olun
Havuç yağı nerden bulunabilir peki ? Hem garnier hem havuç yağı kullansam
arko nun havuc özlü bronzlaşma yağı vardı onu kullanmıştım ben çok beyaz tenliymişsin ama ondan önce güneş kremi de kullan 1-2 saat sonra da havuc özlü yağı sürersin. işe yarayacağını düşünüyorum.ben evdeyken 50+ faktör güneş kremi sürünüp denize gittim orda da bu yağı kullanmıştım.Havuç yağı nerden bulunabilir peki ? Hem garnier hem havuç yağı kullansam
Kızlar haftasonu 1 günlüğüne denize gideceğim 1 aydır her haftasonu gidiyorum beyaz tenliyim spf 50 güneş kremi kullanırım hep. 1 günde maksimum bronzlaşmak istiyorum kızarmadan garnier spf 30 içeren bronzlaştırıcı yağ aldım ama yeterlimi sizin fikirleriniz neler bari bu yaz azcık bronzlaşayım dedim bolbol güneşlendim lakin hafif kızarmadan öteye geçemedim nolur yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?