Ben 2-3 yıldır özellikle bacaklarımda düzenli olarak kullanıyorum Nieanın Broznlaştırıcı mendillerinden
dün akşam sürerken biraz uykuluydum dikkatsizce sürmüşüm biraz lekeli
yarında etek giycem :sinifsinif:
sizce bi kez daha süreyimmi
yoksa kendime kesemi yapayım?
avonu pek önermiyorum ilk broznlaştırıcı ürünlerini çıkardığı zaman bende 2 ürününü almıştım vücut ve yüz için
ilk başta bileğimde denedim baktım bişi yok
sabahı bekleyim dedim sabah kalktım yine bişey yok
bende iade etmiştim
ama tabii aradan 5 yıl geçti belki ürünlerinde değişiklik yapmışlardır canım
ben iki kez kullandım bronzlaştırıcı mendil biri geçen ayz dı biri de dha 1 ay olmadı.aman allahım nasıl leke bırakıyor kızlar var ya.annem e kdr kızdı kollarım yüzüm leke leke kaldı.yüzümün rengi açıldı neyse alnım kaldı esmer esmer ..çok kötüydü her saat başı yıkaya yıkaya anca kurtuldum o lekelerden :):dance:
ben iki kez kullandım bronzlaştırıcı mendil biri geçen ayz dı biri de dha 1 ay olmadı.aman allahım nasıl leke bırakıyor kızlar var ya.annem e kdr kızdı kollarım yüzüm leke leke kaldı.yüzümün rengi açıldı neyse alnım kaldı esmer esmer ..çok kötüydü her saat başı yıkaya yıkaya anca kurtuldum o lekelerden :):dance:
canım acaba sen uygularken dikkatmi etmedin :s
ben genelde bacaklarımda kullanıyorum ilk 1-2 denememde leke oldu ama sonradan düzgün sürmeyi becerebildim :)
ben avonun sprey seklınde olanını kullandım sadece bacaklarıma cok etkılı hemen bronz bır gorunum oldu halada var yaza kullanıcam cok memnun kaldım herhangı bır yan etkı olamadı bende....