bunlar süperrrrrrrrrrr tam benlikkkkkkkkkkkk yaaaaaaa :)))))) emegine saglık paylasımlar icin sagol bende arastraym seneye kadar bulurum burda yapan bir yer. farklılık iyidir ve sık durmus
harika duruyolar tatlim yaa,
hemen bi baska konudaki bi arkadasa onerdim bu resimleri
Çok güzeller ama ben bunları düğünden sonra bekar kızlara fırlatmaya kıyamam. Yanıma başka bir çiçek alır onu fırlatırım:)
Sen araştırırsında güzel olmazmııııHarika görünüyorlar yaaaaaa
Ben bunu Türkiye'de muhtemelen tek yapan yeri biliyorum:
Beyaz Aksesuar
Evlilik fuarında standlarına denk gelmiş, kartlarını almıştım. Konuyu görünce aklıma geldiler.
Bu paylaştıklarınız daha güzel yalnız, en çok da şunu beğendim:
Yine de genel olarak canlı ya da canlı görünümlü çiçeklerin bunlardan güzel olduğunu düşünüyorum. Bunlar biraz soğuk geldiler bana...
Bende çok beğeniyorum bu tarz buketleri, fakat gel gelelim broştan oldukları için eminim fiyatları da ona göre olacaktır.
Hazır buket konusunda yorum yapılmışken, sana birşey sormak istiyorum, benim gelin buketim dahil değil gelinliğime (biraz kayınvalidem yüzünden oldu), canlı çiçek görünümünde gelin buketi uygun şekilde nereden bulabilirim?
Belki bir bilgin vardır diye, yerindeyken sormak istedim canım.
Şimdiden teşekkürler
Eminönü'nde Mısır Çarşısı'na deniz tarafından girip doğruca karşı kapısından çıkarsan, biraz ilerde solda Huzur çiçek var. Doğal görünümlü yapay çiçekleri var ancak bu sıralar fiyatları abartmışlar, 150 lira civarında satıyorlar. Onun karşı çaprazında da dükkan değil ancak tezgah formunda daha ucuz ancak daha az güzel buketler bulabilirsin. Hazır buket değil ancak ayrı ayrı çiçekleri derlerim dersen, yine Eminönü'nde Şark Han'ın arka kapısının karşısında Erka Çiçekçilik var. Onda onlarca farklı seçenek var, oradan bir buketlik çiçeği 70-80 lira arasında bir maliyetle derleyebiliyorsun. Şimdiye kadar 2 arkadaşıma oradan aldım, her tip çiçek var. Hazır buket halinde Facebook'ta Hatice Aşan diye bir bayanı, bir de gelinbuketçisi diye bir sayfayı düşünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?