En azından erkek arkadaşın aile ortamını saklamamış senden.Tamamen zıtsınız ve onlarda çok sıkı taviz vermeyen kişiler anladığım kadarıyla.Aşk, sevgi çok önemli ama evlendikten sonra herşey o kadar değişiyorki...Bana göre olamayacağı belli ama asıl önemli olan bunu yapabilirmisin ve ne kadar sürdürebilirsin?Ailen ne der bu duruma?Erkekler şimdi canım der evlendikten sonra çıksın canına dönebilir.Senin kararın, eğitimli, 23 yaşında genç bir hanımsın.Göze alıyorsan evlen...
işte ne kadar hatalısın. kapanmak zorundayım. ne kadar acı bir kelime. kapanmayı kendin gönülden istemelisin. bir başkasının zoruyla kapanmanın ne anlamı var kii..Ben ailem Manisa da,onun ailesi Bursada.Evlenirsek muhtemelen ya İstanbul ya Bursa da olacağız.
Benim ailem herşeyi biliyor ve babamla annem zorla evlendirildiklerinden ^sen sevdiğinle evlen kızım ama biz bu evliliği tasvip etmiyoruz^ diyorlar.Çünkü anlaşamayacağımızı düşünüyorlar,üzüleceğimi düşünüyorlar,hele halalarım...Tamamen karşı onlara göre hiç oluru yok bu işin.
Evet okuldayken kapalı değildim,beni açık sevdi.Açık derken çok açık giyinen biride değilim ama kapalıda değilim.Fakat kapanmazsan evlenemem seninle diyor,ben ilk açık olarak ailesine giremem,doğulu olduğundan sanırım babaya saygı çok fazla,sesi titrer babasıyla telefonda konuşurken ve ben açık bir kızla evlenicem asla diyemez,kaldıki zaten o da kapalı bir eş istiyor.Kapanmak zorundayım,çalışsamda kapanmak zorundayım,kamu kuruluşlarına girerken tabiki açılmak zorunda kalıcam.
Aile ortamını bana en başında anlattı herşeyi biliyordum ama sevdiğim için ayrılamadım ve zaman öylece geçti,şimdi iş ciddiye bineceği için kara kara düşünüyorum.Tek çocuk olduğum için ailemi evliliğimle üzmek istemiyorum ve iyi bir kara vermek istiyorum ama yüreğim ayrılmaktan yana hiç değil sadece beynim beni düşündürüyor..
Yorum yapıp yardımcı olan ablalarıma teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?