Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...istemiyor-arkamdan-oyun-231eviriyorlar-2.html
bu basliga gir bak bakalim.. bence sana cok faydasi olcak!
Erkek arkadaşımsa Bilgisayar mühendisliğini bitirdi ve unv.de okumanın vermiş oldugu bazı şeylerle ve benim çabalarımla benim çalışmama sıcak bakmakta...
Şu düşünceye sinir oluyorum .Ailem son derece modern, SOLCU . gidiceğim aile ise son derece kapalı.
Kapalı olunca modern olunmuyor mu?
Ayrıca solculuk ,sağcılık modernlikle ne ilgisi var. ?Neyi baz alıyoruz.
Eğer modernlik bunla ölçülseydi hayvanlar önde olurdu.
Benim ailem de bir tane kapalı yok. Gelin geldiğim SÜLALE ise inanılmaz dindar. Hatta soyadlarını duyan tanır..Oysa içlerin de ne kadar eğitimli insanlar var.Düşün çarşaflı doktor ..Ağzın açık bakakalıyorsun.Ne hafızlar ne kurralar.Adam kuranın her sayfasını ezberlemiş şaka gibi.Kızların hemen hepsi bu şekilde .Bunlar mı modern değil ..
Kimseyi kapalı diye yok modern yok geri diye tanımlamayalım.(Adamlar nasıl geri kafalı olabilir ölümden sonrasını düşünüyorlar bence gayet ilerici insanlar:roflol:)
Demek istediğim hukuk mezunu olucaksın hakkını koruyamıyacağını düşünüyorsan zaten mezun olma..
Gideceğin ailenin kapalılığına değil eğitimine bak eğer ki eğitimli değillerse ..Düşün..Öylesiyle uğraşmak zor işte .
Ayşe armanı okuyup çok eğlenmiştim. Yazısının ciddiye alınıcağı aklıma gelmemişti..
Şu düşünceye sinir oluyorum .Ailem son derece modern, SOLCU . gidiceğim aile ise son derece kapalı.
Kapalı olunca modern olunmuyor mu?
Ayrıca solculuk ,sağcılık modernlikle ne ilgisi var. ?Neyi baz alıyoruz.
Eğer modernlik bunla ölçülseydi hayvanlar önde olurdu.
bir de ayrıca şunu da anlamıyorum. açık kesim olarak biz kapalılara saygı duyuyoruz da, bazı örümcek kafalı kapalılar niye açıklara saygı duymazlar bunu da anlamış değilim..
bu çağda, bu şartlarda hangi taraf anormal bu da tartışılır tabi ki..