- Konu Sahibi turkuaz_turkuaz9
-
canım ablacımm benimde yaşım 24 çok iyi 5 tane 1.sınıf embryom oluştu fakat sonuçç negatifff.....dr.lar %70 şansın var demiştii.....ama benim bebeğime kavuşmamın daha vakti gelmemiş diye düşünüyorum....sen hele başlaa sonu gelecektir...ve o pozitif sona ulaşırsın inşşşş...ablacımm pozitif oll inş pozitifde sonuç alırsınn...rabbim en yklın zamanda evlatlarımıza kavuştursun biziii inşşşş...hayr anlamadığım şeyyy dr.lar niye bu kadar olumsuz konuşuyokii...sen sonuçta o dr.da tüp deniyeceksinn ve senin en son ihtiyacın olan şeyi sölemişler sana...sernin morale ihtiyacın varrr....ama inşş olucakk buna inan...
canım benim çok teşekkür ederim . senin, benim , hepimiz için çok güzel günler olsun inş.bugün esas devamli gittiğim doktorumu da aradım. üzülme dedi. onlar istiyor ki herşey yolunda gitsin ve sorunsuz bitsin herşey. sorun olmasa zaten onlara gitmezdin rahat ol dedi. bin kova su serpti valla içime. olumsuz bile konuşsa kulak asma moralini sıkı tut dedi. hepimize iyi günler göstersin inş
aminnnnnnnnnnnn...7.mikroda inşş pozitifi görürsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?