Btn moralim sfr

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
o kadar kötü ki moralim anlatamam. cem beye gittim bugün. muayene sonrasında pek bir asıldı suratı. yaşım 38 yumurtalar azalmış ve küçülmüş vakit kaybı gibi bir lüksümüz yok testleri yapıp başlayalım dedi hemen. öyle bir çöktü ki acı içime eve gelene kadar arabada hıçkıra hıçkıra ağladım. bunu yazarken de ağlıyorum. sanki herşey bitti gibi hissediyorum. sanki tedavi başarılı olamayacakmış gibi hissediyorum. halbuki öyle uça uça gittim ki. korkuyorum. bu şartlarda başarı ne kadardır bilmiyorum. çok korkuyorum

canım benim akrabam 40 yaşında tüp denedi ve tuttu şimdi kızı kocaman ıoldu.....sen dr.lara bakmaaa onlar o kadar alışmışkii bunları sölemeyee...halbukii biz ilk duyuyoruzz....ama bizi anlamalarınıda bekliyemeyizz.....ama takma dr.un sölediklerini. rabbim ol dedikten sonra olur inşşş.siiz başlayınn helee..tedavin hayırlı olsun....inşşşş pozitif sonuç aldığın günüde yazarsınn....hemm dr.ların kesin olucak gözüyle baktuığı hastaların olmayabiliyorr...ama olmaz gözüyle bakılan hastalarında olabilir....tek yumurtayla hamile kalanlar var burdaa.....hiiççç sitres yapma şimdidenn...sitress bu tedavide en son olması gereken şeyyy...

arkadaşım moralini sakın bozma bir silkelen önce hemen herşey bitmiş gibi düşünme tedavide moralde çok önemli olmayacak diye bir şey yokki yeterki Allah istesin ol desin hem doktorun olmaz dememişki Allah yardımcın olsun ınşallah tedavin güzel sonuçlanır.

dinmedi gözümün yaşı valla bugün.içimin bir tarafı sürekli kendime olacak başaracaksın diyor ama diğer taraf sürekli darmadağan.allahım kimseyi bununla terbiye etmesin. bakalım önümüzdeki günlerde herşey belli olur. teşekkür ederim desteğinize

arkadaşım herşey hilalcigimin dedigi gibi taktiri ilahi olmaz diye birşey yok daha başlamadan bu kadar nede umutsuz bakıyorsu yapma lütfen ne durumdaki bir sürü insan bebek sahibi oluyor inşallah sende olacaksın önce sabırlı sonra güçlü olmalısın gelecek bebegin için güçlü bir anne gerek unutma

Öncelikle rahat ve moralli ol lütfen..bebek zaten başlı başına allahın bir mucizesi..Bizim komşumuz 42 yaşında bebeğini kucağına aldı..en kısa zamanda sende kucağına bebeğini alırsın inşallah..

bak ben 33 yaşındayım 3 senelik evliyim ve eşim 28 yaşında ben ve çevredeki herkez bende diye düşünüyordu ama eşimde çıktı sorun nerdeyse yok dnenecek kadr sperm sayısı 1.denemeyi yaptım ve negetif ama devam edecegim denemeye durmak yok yola devam kavuşana kadar inşallah sende lütfen bir düşün hayatında ne zorluklar yaşadıgın ve bunları aştın bunu da aşarsın ve olmaz bile dememiş yumurtanvar olacak inşallah

yarın tahlil sonuçlarıyle gidicem. nasıl bu kadar dağıldım bilmiyorum.gene de rabbime hayırlısını ver diye dua ediyorum. hepimize eğer hayırlı olacaksa gönlümüzdeki nasip etsin diye dua ediyorum.hepimiz bu yaşadıklarmızı geride sacede tatlı bir anı olarak bırakabilir ve geçmişe bakıp gülümseyebiliriz umarım.ne yaparsak yapalım işte kısmetten ötesi olmuyor.

üzülme arkadaşım bu işler kısmet meselesi
benim yaşım 27 bi sürüde yumurtam oluşmuştu
yumurta rezervlerin çok iyi dedi doktor ama olmadı
ne yazıkki negatif sonuç aldım şimdi ikinci denemeyi düşünüyorum
en önemlisi moral oyüzden hep yüksek tut
olucağına kendini inandır bi tane bile yumurta yeter
inşallah tez zamanda kucaklarımız bebişle dolar

canım ablacımm benimde yaşım 24 çok iyi 5 tane 1.sınıf embryom oluştu fakat sonuçç negatifff.....dr.lar %70 şansın var demiştii.....ama benim bebeğime kavuşmamın daha vakti gelmemiş diye düşünüyorum....sen hele başlaa sonu gelecektir...ve o pozitif sona ulaşırsın inşşşş...ablacımm pozitif oll inş pozitifde sonuç alırsınn...rabbim en yklın zamanda evlatlarımıza kavuştursun biziii inşşşş...hayr anlamadığım şeyyy dr.lar niye bu kadar olumsuz konuşuyokii...sen sonuçta o dr.da tüp deniyeceksinn ve senin en son ihtiyacın olan şeyi sölemişler sana...sernin morale ihtiyacın varrr....ama inşş olucakk buna inan...

canım benim çok teşekkür ederim . senin, benim , hepimiz için çok güzel günler olsun inş.bugün esas devamli gittiğim doktorumu da aradım. üzülme dedi. onlar istiyor ki herşey yolunda gitsin ve sorunsuz bitsin herşey. sorun olmasa zaten onlara gitmezdin rahat ol dedi. bin kova su serpti valla içime. olumsuz bile konuşsa kulak asma moralini sıkı tut dedi. hepimize iyi günler göstersin inş

valla dr.un en güzelini demişşş.....ve rahatlamada sevimndimmm.....şimdi böle rahat bi şekildee tüpüne başlamak daha iyi....rabb,im hepimize çocuklu güzel günler göstersin inşşşşş ablacımmm.....

arkadaşlar umudu olmayan çaresiz kalınan tel şey ölüm bunun dışında yok bişey
amcamın karısının 20yıl çocugu olmadı doktor doktor gezdi
sonra 42 ve 44 yaşlarındayken iki kızı oldu şimdi kızları bile büyüdü
rabbim okadar biyükki önemli olan tek şey ümit kesmemek.
bu arada 8yıldır bebek özlemiyle yanan biriyim ve hiç yılmadım

Canim kardesim.Nedesem bilmiyorum inan
Kaderimiz ayni sayilir.Yilmak yok oyle dim dik ayakta olacaz.
Benimde ayni inan dahada iyi sayilmaz. bak yilmadim.
20 senedir savasiyorum.Allah buyuk yewterki ol desin aninda olur.
Benim a-m-h hormonum 0.3 cikti yani resmen menepoz
Tam 6 kez mgro denedim olmadi.Allah nasip edrse kasimin 4.de 7. migroma basliyorum inseallah bu sefer yuzum guler.RABBIME SIGINDIM VERECEK OLAN YARADAN YARATACAK OLAN MEVLAM
Canim kardesim benimde yumurtalar bitti btiyor dedi dr .Oyle guclendimki asla umudumu yitirmedim.Biliyorum cok zor inaniyorumki allahin izniyle olacak hepimizin birde benim esim azo spermi biz cok zor hastayiz.MORALIMIZI YUKSEK TUTALIMKI her sey olumlu olsun.yaaaa sabirrrrrrr insan oglu inanciyla yapamayacagi basaramayacagi gic bir sey yoktur.RABBIM HERKESE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN BU YOLDA UGRASANLARIN ELLERINI KOLLARINI BOS BIRAKMASIN AMINNNNN:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…