- Konu Sahibi turkuaz_turkuaz9
-
canım yazını okudum inan senin adına çok üzüldüm ama senin çok üzülmene üzüldüm
canım imkansız veya olmaz diye bişey yok insan oğlu neleri başarmışki bunumu başaramıcaz.
canım benim görümcem 44 yaşında ve doktor ona çocuğnn olması imkansız demesine rağmen yılmadı çok tecrübeli doktora gitti ve şuan kızı 5 yaşında migroenjeksiyon tedavisinden bizimde olucak emin ol bebişlerimiz:lepi:
ayrıca eşimin ve benim hiçbir problmimiz olmamasına rağmen sadece eşimin pisikolojik nedenlerinden dolayı 10 yıldır çocuğmuz olmadı neden dersen çok özel olduğu için anltamıyorum özür en sonunda aşılama yöntemi deniyelim dedim ve aşılamaya başladık ve yumurtamın erken çatlamasından dolayı tedavi yarım kaldı ve 1 ay ara verdik ilaçların kist yapmaması için doktorum ara verdi daha sonra baktım herkes 3 ,5,7 denemeden bahsediyor yıkılıyor bu strese dayamam diyerek migroenjeksiyon tedavisine başladık ve doktorum da rahat olmamı söyledi ayrıca doktorumbu tedaviyi bende gereksiz görmesine karşı biz yinee başladık şuan devam ediyorum yumurta toplama işim yapılacak hayırlısıyla diyeceğim üzülme tatlım çok güzel anneler olacağız bizler herkese duacıyım:Saruboceq:
yaşım 28 bakalım kısmetimiz ne zaman bende çok çok ağladım günleri gecelerin hesabı yokttur ama işte kısmetimizde ne zaman hayırlısıyla canım sen migroenjeksiyon tedavisinemi başlıccaksın ben son günlerimi yaşıyorum şuan yumurta toplama işlemim yapılacak 2 gün içinde çokta korkuyorum ayrıca hayırlısı diyelim
o kadar kötü ki moralim anlatamam. cem beye gittim bugün. muayene sonrasında pek bir asıldı suratı. yaşım 38 yumurtalar azalmış ve küçülmüş vakit kaybı gibi bir lüksümüz yok testleri yapıp başlayalım dedi hemen. öyle bir çöktü ki acı içime eve gelene kadar arabada hıçkıra hıçkıra ağladım. bunu yazarken de ağlıyorum. sanki herşey bitti gibi hissediyorum. sanki tedavi başarılı olamayacakmış gibi hissediyorum. halbuki öyle uça uça gittim ki. korkuyorum. bu şartlarda başarı ne kadardır bilmiyorum. çok korkuyorum
canım yazını okudum inan senin adına çok üzüldüm ama senin çok üzülmene üzüldüm
canım imkansız veya olmaz diye bişey yok insan oğlu neleri başarmışki bunumu başaramıcaz.
canım benim görümcem 44 yaşında ve doktor ona çocuğnn olması imkansız demesine rağmen yılmadı çok tecrübeli doktora gitti ve şuan kızı 5 yaşında migroenjeksiyon tedavisinden bizimde olucak emin ol bebişlerimiz:lepi:
ayrıca eşimin ve benim hiçbir problmimiz olmamasına rağmen sadece eşimin pisikolojik nedenlerinden dolayı 10 yıldır çocuğmuz olmadı neden dersen çok özel olduğu için anltamıyorum özür en sonunda aşılama yöntemi deniyelim dedim ve aşılamaya başladık ve yumurtamın erken çatlamasından dolayı tedavi yarım kaldı ve 1 ay ara verdik ilaçların kist yapmaması için doktorum ara verdi daha sonra baktım herkes 3 ,5,7 denemeden bahsediyor yıkılıyor bu strese dayamam diyerek migroenjeksiyon tedavisine başladık ve doktorum da rahat olmamı söyledi ayrıca doktorumbu tedaviyi bende gereksiz görmesine karşı biz yinee başladık şuan devam ediyorum yumurta toplama işim yapılacak hayırlısıyla diyeceğim üzülme tatlım çok güzel anneler olacağız bizler herkese duacıyım:Saruboceq:
yaşım 28 bakalım kısmetimiz ne zaman bende çok çok ağladım günleri gecelerin hesabı yokttur ama işte kısmetimizde ne zaman hayırlısıyla canım sen migroenjeksiyon tedavisinemi başlıccaksın ben son günlerimi yaşıyorum şuan yumurta toplama işlemim yapılacak 2 gün içinde çokta korkuyorum ayrıca hayırlısı diyelim
öyle çok hikayeler var ki burda hepimiz için en güzeli olsun inş. ben tüp bebek için başladım bugün. ilaçlarımı aldım. cuma günki gibi değilim daha iyiyim. biliyormusunuz burası bana iyi geliyor. görmesekte tanışmasakta paylaşımlar dertler çok ortak. dilerim mutluluklarda ortak olur. en güzel en parlak günler bizim ve çoçuklaımızın olsun. sen de umarım emeklerinin sonucunu alırsın güzel arkadaşım
canım hadi tedavin hayırlı olsunnn.......bende 2 veya 3 aya kalmaz 2.denemeyi yapıcam inşşşşşş.....dediğin gibi banada burası o kadar iyi geliyokiiiii anlatamamm.....inşş sonunda hepimiz hamile kalır ve çocuklarımıza kavuşuruz....
hepimize kolay gelsin inş. hilalcim.bide şu karından yapılacak cetrotide iğne olmasa:) soramadımda hemşireye yahu telaştan. o içindeki kocaman 2 iğne nedir:bbo: stres yaptı beni:)
hepimize kolay gelsin inş. hilalcim.bide şu karından yapılacak cetrotide iğne olmasa:) soramadımda hemşireye yahu telaştan. o içindeki kocaman 2 iğne nedir:bbo: stres yaptı beni:)
arkadaşlar bende iğnemi vurunuyorum ama göbeğimde morartılar oluşuyo nedendir acaba (eşim vuruyo)sizlerdede oluyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?