Btn moralim sfr

canım yazını okudum inan senin adına çok üzüldüm ama senin çok üzülmene üzüldüm
canım imkansız veya olmaz diye bişey yok insan oğlu neleri başarmışki bunumu başaramıcaz.
canım benim görümcem 44 yaşında ve doktor ona çocuğnn olması imkansız demesine rağmen yılmadı çok tecrübeli doktora gitti ve şuan kızı 5 yaşında migroenjeksiyon tedavisinden bizimde olucak emin ol bebişlerimiz:lepi:
ayrıca eşimin ve benim hiçbir problmimiz olmamasına rağmen sadece eşimin pisikolojik nedenlerinden dolayı 10 yıldır çocuğmuz olmadı neden dersen çok özel olduğu için anltamıyorum özür en sonunda aşılama yöntemi deniyelim dedim ve aşılamaya başladık ve yumurtamın erken çatlamasından dolayı tedavi yarım kaldı ve 1 ay ara verdik ilaçların kist yapmaması için doktorum ara verdi daha sonra baktım herkes 3 ,5,7 denemeden bahsediyor yıkılıyor bu strese dayamam diyerek migroenjeksiyon tedavisine başladık ve doktorum da rahat olmamı söyledi ayrıca doktorumbu tedaviyi bende gereksiz görmesine karşı biz yinee başladık şuan devam ediyorum yumurta toplama işim yapılacak hayırlısıyla diyeceğim üzülme tatlım çok güzel anneler olacağız bizler herkese duacıyım:Saruboceq:
yaşım 28 bakalım kısmetimiz ne zaman bende çok çok ağladım günleri gecelerin hesabı yokttur ama işte kısmetimizde ne zaman hayırlısıyla canım sen migroenjeksiyon tedavisinemi başlıccaksın ben son günlerimi yaşıyorum şuan yumurta toplama işlemim yapılacak 2 gün içinde çokta korkuyorum ayrıca hayırlısı diyelim

Son düzenleme:
nil cim inş. hayırlı sonuç alırsın bu tedavidinde.neler kullandın canım adet olmak için.ama senin fsh iyi.
benimde amh 0.05 çıktı hiç yumurtam yok demekki çok üzüldüm

<0.1 menopoz diyor
benim ondan bile altta değerim.

fsh 74 lerde çıktı çok üzülüyorum hepimiz için dua okuyorum bende inş. allah kabul edecek.

hiççç korkma canım yumurta toplama işleminden zaten hiç bişey hissetmiyosunn...ilk olunca tabi bunları yaşıyosunn belirsizlik oluyoo,korkuyo insan,bende aynı şeyleri 1 ay önce felan yaşadım....ama işlem bitip eve geldiğimde ben neden bu kadar korkmuşum ki dedimmm....sonunda inş evladına kavuşursun canımmm

Hil 1971- arkadasim- 20 sene ....Allahim yar ve yardimcin olsun! Ne kadar kolay olmadigini biliyorum bu seneler icerisinde umudunu kaybetmeden her tedeviden yikilmadan ayaga kalkip devam etmem Allahim bu ugraslarini bosuna cikarmasin.Bu tedavide hamile kalarak bir mujise olup bebislerini eline alarak anne adayi olmani nasp etsin! Bunu kalbimle diliyorum.

Allahim yardimci olsun! Hayirlisiyla hamile kalip cocugunu eline almayi nasip etsin diye dua edecegim. Tedaviye baslayacagin zaman dua isteyerek konu acarsan hepimiz dua etmis oluruz..................

Senin durumunu ne kadar iyi anliyorum cunku uzun senelerdir bir cocugum olsun umuduyla yasiyorum...Allah buyuktur hayirlisini nasip eder! Kendine iyi bak sevinecek haberini vererek bizi mujdele.......

Konuyu acan arkadasa yikilma umud eterek tedaviye basla diyorum...38 sonucta umud yok degil var insallah hamile kalirsin bebislerini eline alirsin!
Allahim yardimci olsun!

Son düzenleme:
kader arkadaşlarım şu dünyada hiç bişey bilmiyorsam tek bişey biliyorum o da YARATMA sıfatının ALLAH'A ait olduğudur...bizler,tedavilerimiz ve gittiğimiz doktorlar sadece birer vesileyiz. Rabbim'in üstüne güç mü var bu dünyada O yeterki ol desin nasip etsin, ne önemi var hormon değerlerinin yada yumurta sayılarının....Rabbim isteyince yoktan var eder....
nolur içinizi ferah tutun şu fani dünyada bizim imtihanımız da bu işte...hepimizin amacı sağlıklı bir çocuk sahibi olmak ve bunu yaratacak olan ne hormonlar ne yumurtalar sadece ALLAH

canım üzülme inşallah seninde bir bebeğin olur bukadar umutsuz olma demekki hala şansın var ya doktor tamamen umutsuz olduğunu söyleseydi
inancını kaybetme Allah a dua et rabbim sanada verir bi evlat

Arkadaşım hiç üzülme. ılaçlara belkide çok iyi tepki vereceksin çünkü kimin nasıl tepki vereceği pek belli olmuyor.Hemen karamsarlığa kapılma. Doktorun daha fazla zaman kaybetme anlamına söylemiştir sana. Hayırlı tedaviler hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

canım bencede hiçte öyle düşünme rabbim yeterki ol desin bitanem benim dualarım seninle yaşında çokta geç değil ayrıca canım benim

öyle çok hikayeler var ki burda hepimiz için en güzeli olsun inş. ben tüp bebek için başladım bugün. ilaçlarımı aldım. cuma günki gibi değilim daha iyiyim. biliyormusunuz burası bana iyi geliyor. görmesekte tanışmasakta paylaşımlar dertler çok ortak. dilerim mutluluklarda ortak olur. en güzel en parlak günler bizim ve çoçuklaımızın olsun. sen de umarım emeklerinin sonucunu alırsın güzel arkadaşım

umut cok gusel sey
50 sinede gelsem denemeye devam edicem
olmasa bile o emriyolar bir gunlukte olsa icimde oluyorlar ya o bile coook guzel bir duygu

canım hadi tedavin hayırlı olsunnn.......bende 2 veya 3 aya kalmaz 2.denemeyi yapıcam inşşşşşş.....dediğin gibi banada burası o kadar iyi geliyokiiiii anlatamamm.....inşş sonunda hepimiz hamile kalır ve çocuklarımıza kavuşuruz....

hepimize kolay gelsin inş. hilalcim.bide şu karından yapılacak cetrotide iğne olmasa:) soramadımda hemşireye yahu telaştan. o içindeki kocaman 2 iğne nedir:bbo: stres yaptı beni:)

bencede stres yapma canim
ilaclarla buyutulur ve yumurta elde edilir
tek yapman gereken drunda dedigi gibi elini cabuk tut
allah yardimciniz olsun

gönlünü ferah tut turkuaz,Allah herkesin gönlünün muradı versin inşallah.ben de aynı yollardan geçtiim için çok iyi anlıyorum bebek hasretini.cetrotide'ın içindeki o kocaman iğneyle suyunu koyuyosun ilacın,sonra küçük iğneyi takıp vuruluyosun.

hepimize kolay gelsin inş. hilalcim.bide şu karından yapılacak cetrotide iğne olmasa:) soramadımda hemşireye yahu telaştan. o içindeki kocaman 2 iğne nedir:bbo: stres yaptı beni:)

canım ben göbekten iğne yemedimm bi çatlatma iğnesini ydim göbektenn....diğerlerini kolumdan vurdumm...ondan senin iğneden haberi yokk..

yok canım merak etme küçücük bir iğnesi var onun bende kullandım o büyük iğne göbeğin için değil stres yapma kendine...

arkadaşlar bende iğnemi vurunuyorum ama göbeğimde morartılar oluşuyo nedendir acaba (eşim vuruyo)sizlerdede oluyomuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…