- Konu Sahibi minikkelebek1
-
''24 yaslarinda, evliydi kocasini baska bir adam icin terk etti ve bosandi. suan yalniz yasiyor.'' kocasını başka bir adam için terk ettiğine emin misiniz? madem başka bir adam için terk etti niye yalnız yaşıyor? bilip, bilmeden insanların günahını almayın derim. Ayrıca görüşmek istemiyorsanız teklifini red edersiniz, gördüğünüzde sadece selam verirsiniz konuyu uzatmazsınız o da niyetinizi anlamış olur.
bilip bilmeden konustugumu nerden cikarttiniz? evet eminim. suan görüstügü adam la ayni ülkede yasamadiklari icin ve kendisinin bi cocugu oldugu icin kafasina göre gidemiyor. ailesinlede yasamak istemedigi icin yalniz yasiyor. kendisi bizim eski komsumuzdu! hikayesini biliyorum.
Tebrikler eminmişsiniz!!! bak buraya nasıl güzel yazıyorsun hakkında bildiklerini o zaman söylersin hakkında bunları biliyorum ve seninle konuşmak istemiyorum çünkü yaptıklarını tasvip etmiyorum diye.
bana önyargili diyorsunuz ama asil önyargili sizlersiniz! ben emin olmasam zaten böyle bir konu acmazdim. Ben onun bunun lafinla hareket etmiyorum ayrica. Kiz bunu bana kendi agziyla anlatti. eski sevgilim icin bosandim kocamdan dedi. Böyle bi hareket bana göre cok yanlis. O yüzden görüsmek istemiyorum.
Onun bunun lafıyla hareket etmiyorsan neden kızın yüzüne de ben bu yaptıklarını hoş bulmuyorum ve seninle konuşmak istemiyorum diyemedin ayrıca sen değilmiydin annem konuşmamı istemiyor diyen.
annem dogal olarak endiselendigi icin görüsmeni istemiorum dedi. Ben kendimde görüsmek istemiyorum ama ben insanlarin kalbini kirmaktan cekinen biriyim. Hayatta kimseye hayir diyemem. o yüzden sizlere sordum en güzel sekilde nasil halledebilirim diye. yoksa bende bilirim görüsmek istemiyorum seninle demeyi.
annem dogal olarak endiselendigi icin görüsmeni istemiorum dedi. Ben kendimde görüsmek istemiyorum ama ben insanlarin kalbini kirmaktan cekinen biriyim. Hayatta kimseye hayir diyemem. o yüzden sizlere sordum en güzel sekilde nasil halledebilirim diye. yoksa bende bilirim görüsmek istemiyorum seninle demeyi.
Kız sana olayı kendisi anlatmış sence bu olayı burda yazman ya da annene ona buna anlatman, bir insanı dolaylı yoldan kırmak olmuyor mu? ona hakaret olmuyor mu? insanları kırmayı kimse istemez zaten düzgün bir dille söylersen kırılacağını sanmam zaten yaşadığı olaylardan, kendi yaptıklarından neden kırılsın ki bir insan.
Arkadaşlar, 24 yaşındaki birine abla diyen biri olsa olsa 16-17 yaşındadır. Amma yüklendiniz çocuğa.
Canım, okuyorsam derslerim var dersin, okumuyorsan şu an anneme yardım ediyorum falan. 3-5 kere reddedersen aramaz, anlar görüşmek istemediğini. Kimseyi kırmaya gerek yok , davetini uygun dille reddet yeter.
sagol ablacim agzina saglik.. insan gibi yardim bekledim büyüklerimden sanki suclu benmisim gibi muamele görüyorum burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?