- Konu Sahibi minikkelebek1
-
sizi biraz sinirli gördüm..
Neden bize soruyorsun? vs tarzında yükleniyorsunuz sürekli..
kız konu açmış belli ki yaşı ufak fikir istiyor..ne var bunda?
Yani bu olayı burda niye yazdın, o kıza ayıp ettin olayına girerseniz, KK da kocasını anasını kayınvalidesini komşusunu kuzenini eltisini patronu vs vs vs vvs vs vs vs vs vs anlatan yüzlerce konuyu eleştirmeniz lazım..
biraz sakin olun bence
ya her size ters gelen olayı çağdaşlığa(!) bağlıyorsunuz ya şaşırıyorum hakkaten.şimdi bu kadın başkası için kocasını terketti diye namussuz,o....u mu oluyor? size baskı uygulayıp kötü yola mı itiyor.demek ki kocasıyla mutlu değildi,ayrılmış.bundan sonrası için kadın yıllarca kötü kadın muamelesi mi görmeli.herkes zaten püri pak.kimse hata yapmıyor.aferin bu kafayla devam edin.
ama insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bunu da unutmayın!
zaten herseferinde red ediyorum biseyler uyduruyorum ama birakmiyo bi türlü
aynen ablacim onu demek istiyorum.. bana aldigi ic camasirlarini gösteriyor sence sevgilim bunlari begenirmi diye.. cok ayip seyler bence bilmiyorum.
canım madem tavırlarından anlamadı o zaman açıkca söyleyeceksin..
X abla annem izin vermiyor biraz sıkı bazı konularda kusurabakma, beni çağırma artık..ok? diycen başka yolu yok.
Haaa o zamanda olmazsa annen girsin araya madem ne diyim..
Kocasıyla mutlu değildi ayrıldı diye birsey yok.
Bir adam eşini ve çocugunu ilk sevgilisi için terketse gebertmiştik onu ama bu kadını göklere çıkaracagız az kaldı.
Kadın evliyken ve çocugu varken ilk sevgilisiyle eşini aldatıyor ve ayrılıyor. Aldattıgı için ayrılıyor mutsuz oldugundan degil belki eşini hiç sevmedi bilemeyiz ama evli ve cocuklu bir kadının ve erkegin yapmaması gereken birsey bu.
Kötü kadın, kötü kadın olmasa önce eşinden ayrılır sonra eski sevgiliyse birlikte olurdu. Eski sevgilisi de ölmüyormuş onun için demek ki yalnız bıraktıgına göre.
Bu kadının bir işi var mı. Rahat yaşamak için ailesinden ayrı yaşıyormuş. Bir işi yoksa geçimini nasıl saglıyor???? Benim aklıma bir sürü soru işareti gelirdi.
Erkek aldattı mı çok kötü kadın aldattı mı yazık.... Yok öyle yağma.
Bir kadın dul kalabilir, eşinden bir şikayeti vardır ayrılmıştır, eşi vefat etmiştir anlaşamamıştır. Ama eşini aldatıp hele birde ortada cocugu varsa bu bence diğer kadınlarla aynı kefeye konmamalıdır. O zaman onlara hakaret etmiş olunur.
Bu tip kadınlardan herkes korkar.
bencede anne girsin araya baktın senin demenle olmuyor annen: yok kızımın işi var bana yardım edecek kızım başka zamana belki gönderirim diyebilir
açıkçası benim annemde kızardı
birde derler ya hani arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye belki o nedenle annen kızıyordur milletin ağzı torba değil ki büzesin hemen karalama kampanyasına girerler kimse kızına laf gelsin istemez aynı şekilde sende durumdan rahatsızsın benim arkadaşlarımla bile aşırı muhabbetim olduğu halde öyle kimse demez iç çamaşırım güzel mi falan die ki bu eşi için değil eşini terk ettiği sevgilisi için soruyor bunu birde bende hoşlanmazdım açıkçası bana bu tür muhabetler yapsa birisi
sen annene söyle seni arar çağırısa annen cevap versin
Beni kimsenin özel hayati ilgilendirmez tabiki. kiz istedigini yapabilir, yetiskin sonucta. benim size kocasindan bosandigini filan anlatmam, sadece neden görüsmek istemedigimi anlamaniz icin di. onu yadirgamak icin degil di. yadirgamasamda dogru bulmuyorum yani bunu söylüyorum. buda benim secimim, benide kimse yadirgamasin lütfen.
en azından o evliliği sürdürmemesi doğru bir davranış olmuş . Evli olupta iki tarafı idare edip evliliği devam ettiren erkek ve kadın çok günümüzde .bana önyargili diyorsunuz ama asil önyargili sizlersiniz! Ben emin olmasam zaten böyle bir konu acmazdim. Ben onun bunun lafinla hareket etmiyorum ayrica. Kiz bunu bana kendi agziyla anlatti. Eski sevgilim icin bosandim kocamdan dedi. Böyle bi hareket bana göre cok yanlis. O yüzden görüsmek istemiyorum.
valla güzel söylemişsin.bence böyle biri de düzgün biri değildir.genç bir kızın da onunla oturup kalkması,arkadaşlık etmesi uygun mu sizce.tabiki boşandığı için değil.ama bu kızın arkadaşı daha kendine göre biri olmalı.Şu kk kadınlarını anlayamıyorum.
Eğer aynı şeyi bir adam yapsa, yani karısını başka biri için terketse olmadık hakaretler edilir, ama kadın yapınca önyargılı olmayın, tercihleri için yadırgamayın vs vs denir.
Neden erkekler yapınca günah keçisi oluyor da kadın yapınca illa bir sebep aranıyor.
Erkek terkettiği zaman da bir sebep olduğunu düşünmek lazım o zaman.
24 çok genç bir yaş.
bu ablanın ailesi anası babası kardeşi falan yok mu.
24 yaşında bir kızı ailesi pek yalnız bırakmaz bizim toplumumuzda.
hele boşanmışsa, o yaşta yalnız yaşamasına kolay kolay izin verilmez.
ne iş yapıyor bu abla nasıl geçiniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?