- 28 Mayıs 2021
- 2.058
- 924
- 73
- 35
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Bu dönemin hastalığı da erkek tribi herhaldeİyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım
Sizi manipüle ediyor, onun istediği gibi Kasım'a evlenirseniz, hayat boyu bu manipülasyon devam edecek gibi görünüyor.Bu konu yüzünden tartışıyoruz bana soğuk davranıyor ben kasımda istemedigim için
Arayı uzatmayalım ne olur ne olmaz diyerek ne demek istiyor?Ben açıkçası kasımda tanıştık hem maddi olarak hem de biraz rahat olmak istiyorum yavaş hazırlanayım istiyorum yani ama o arayı uzatmayalim ne olur ne olmaz diyor bilmiyorum
Neden tartışma olsun ki. Şu anda dile getirilmeyen, halı altına sorunlar var galiba ona göre. Ya size güvenmiyor ya kendisineYanı zaman girerse tartışma olur vs tarzından düşünüyor zaten büyük bir tartışmamız olmadı ama mesela aramıyor ya da mesajlara çok geç cevap vermeye başladı haziran da nişanlandık bir ay olmadan bu durum beni olumsuz etkilemeye başladı
Herhangi bir konuda tartışma olur uzarsa düşüncesinde ise evlenmeden önce olsun sen de önünü gör.Benim evlilik korkum vardı ama onu aştığımı düşünüyorum başka ne korkusu olabilir ki merak ediyorum acele edince şüpheler oluşuyor ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?