Bu acelelilik ve kapris beni bunaltıyor .Yardım

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
2.058
924
73
35
İyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım

Bu dönemin hastalığı da erkek tribi herhalde Hayır acelesi neymiş onu anlamadım.

İste uzatmaya gerek yok maddi olarak sorunumuz yok beklemeyelim aramız açılır felan diyor ama bu konu dışında kavgamız yoktu. Sağ olsun bu konu yüzünden soğukluk oluyor

Ben yeni göreve başladım açıkçası hem eksiklerimi tamamlayıp biraz daha yalniz yaşayıp öyle istiyorum ailemin durumu da anca nisana hazırlanabilir

Yanı zaman girerse tartışma olur vs tarzından düşünüyor zaten büyük bir tartışmamız olmadı ama mesela aramıyor ya da mesajlara çok geç cevap vermeye başladı haziran da nişanlandık bir ay olmadan bu durum beni olumsuz etkilemeye başladı

Neden tartışma olsun ki. Şu anda dile getirilmeyen, halı altına sorunlar var galiba ona göre. Ya size güvenmiyor ya kendisine

Benim evlilik korkum vardı ama onu aştığımı düşünüyorum başka ne korkusu olabilir ki merak ediyorum acele edince şüpheler oluşuyor ben de

Neden böyle davraniyor çok aceleci olduğunu düşünüyorum ben ona her şeyimi anlattım zor bir hayat yaşadığımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…