Bu acelelilik ve kapris beni bunaltıyor .Yardım

Ben hatırlıyorum konunuzu, lütfen isrardan bunalıp tamam demeyin. Bu ısrar burda hepimize saçma ve şüpheli geliyor. İçinize sinmeyen şeylerden size hayır gelmez gerçekten de. Bu acele hayra alamet değil. Sizi gerçekten önemseyen nişanlınız varsa sizin isteğinize saygı duyar zaten. Benim nişanlım her konuda benim isteğimi sordu bu güne dek. Evleneceğimiz gün konusundaki tercihten detaylara dek her şeyde benim ağzıma bakıyor yani bir tane saçma ısrarı olmadı ne kendisinin ne ailesinin baskısı yok üzerimde. Lütfen kendinize böyle saçma davranılmasına izin vermeyin siz daha özenli davranılmasını hak ediyorsunuz her kadın bunu hak eder buna değerdir

Kesinlikle ben baskıya gelemiyorum bunalıyorum isteğim de azalıyor diyorum hala anneni ikna edeceğim felan diyor .Benim yapım hassas bir de bunu da biliyor

Bu konudan sonra mesajlara geç dönüyor aramaz oldu ben onu arıyorum bu durum beni rahatsız ediyor
Onun isteği olmayınca sizle muhattabı kesecekse yandık zaten. Sizi kendisinden ve sevgisinden mahrum bırakarak yönlendirmeye çalışıyor. Gerçekten çok zararlı bir davranış sizi her konuda incitir bu. İlerde anlaşamadığınız her şeyde ya benim dediğim olacak ya ben yokum diye size yol mu gösterecek o zaman. Nasıl mutlu olabilirsiniz ki bu şartlarda

Ya bu uzatmayın araya fenalık girer diyenler çok oldu.

Nişanlının bir an önce evlenip helal sekse kavuşmak istediğini düşünüyorum.

Zaten bu yüzden fenalık giriyor diyor yaşlılar.
Bu sebeple araya fenalık girecekse girsin bir zahmet de konu sahibi en azından zarardan dönmüş olur. Evlilikten sonra fark edilen şeylerin telafisi çok zor oluyor

Aklınızda bu kadar tereddüt olmasa birlikte ortak bir karar almaya çalışırdınız.

Küserek istediğini yaptırmaya çalışan bir insan, yaş almış ancak henüz yetişkin olamamıştır.

Ayaklarınız geri geri gidiyor , telefon çaldığında / bildirim geldiğinde acaba yine ne diyecek / ne yazmış diye düşünüp huzursuz oluyor , yüzünüz düşüyorsa belki de bu ilişki evliliğe gitmemelidir.

İste uzatmaya gerek yok maddi olarak sorunumuz yok beklemeyelim aramız açılır felan diyor ama bu konu dışında kavgamız yoktu. Sağ olsun bu konu yüzünden soğukluk oluyor
Aranız nişan doneminde açılacaksa evlenince haydi haydi açılır. İstediği şey olmayınca böyle triplere girip aklınca burun sürterek dize getirmeye çalışacaksa işin zor. İyi düşün derim, sakın acele etme.

Ben nasıl davranmalıyım bu süreçte suçluluk hissediyorum daha çok ben yazıyorum biliyorum yanlış ama bazen böyle devam ederse yüzyüze konuşup ayrılmayı bile düşünür oldum

Ben nasıl davranmalıyım bu süreçte suçluluk hissediyorum daha çok ben yazıyorum biliyorum yanlış ama bazen böyle devam ederse yüzyüze konuşup ayrılmayı bile düşünür oldum
Görmezden gelin bu talebi, siz niye önümüzdeki sene evlenmek istediğinizi açıkladıysanız tamamdır. Birbirimizi tanıyalım acele etmek istemiyorum demeniz yeterlidir. Kendi isteğini kabul ettirmek için mesafeli davranıyorsa oralı olmayın biraz düşünüp taşınsın. Nişanlılık dönemi/sevgililik dönemi birbirinizi tanımak için bir fırsat. Taraflar birbirinin üzerine titremeliyken küsüp uzaklaşmak anlamsız.
(Nişanlılık dönemini çok özlüyorum )

Triplerine, tavırlarına aldanıp manipüle olma bi kere, kendini asla suçlu hissetme.
İyice düşün, analiz et, bu davranışı büyük ipucu ilerisi için.
Saygısızlık yaptığı; senin fikirlerini önemsememek ve kendi isteğini dayatmak. Sorsan seviyorum, hemen evlenmek istiyorum der ama yok öyle dünya. Sevgiyi göstermenin binbir yolu var.
Hiç hoşuma gitmedi tavrı, evlenince de dozajın artacağına eminim.
Bence iyice tart kendini ve durumu, sonra da net şekilde konuş. Ben anlayacağını sanmıyorum, orası ayrı ama sen kendini ezdirmemiş ol.
Bugünden sonra arama, yazma, o yazar veya ararsa da düşünmek istediğini söyle, bitirmek istemiyosan tavrını net şekilde koy, sana böyle davrandığına pişman olsun yani, nahif ve sessiz bulmuş bence, tepene bindikçe biniyor. Böylelerini alttan aldıkça tepene çıkarlar, hiç suyuna gideyim diye düşünme.

Kavga et, çirkeflik yap demiyorum ama tavrını, sınırını koy. Ha bence anlamaz, koca insan, değişecek değil, ne kadar boğmuş bunaltmış seni, hâle bak.
Arkadaşım da nişanlı, maşallah, nişanlısı üzerine titriyor, hep onun isteklerini içine sinecek şekilde yapmak için çırpınıyor.
Sen de boyle bi degere layıksın, kendine bu tavırları layık görme, sende suç yok.

Sana bu konuda saygı duyması gerektiğini anlat, anlamıyorsa sen arama, msj çekme. Bu kadar kaybetme korkusu varsa kapriste yapmaması lazım. Yapıyorsa da pişman et valla. Sonra tepene çıkmasın. Her zaman insan karşı tarafın sınırlarını zorlar, nereye kadar gidebilirim diye. Bazı konularda sana saygı göstermesi gerektiğini öğrenmesi için ilk ve son şansın.

Ben çok hızlı evlenenlere değil ama bir tarafın işleri çok acele ettirdiği durumda bi şeyin üstünü kapamaya çalıştığını düşünmüşümdür hep. Bir süre daha sevgili kalınınca onun kötü bir huyunu fark edeceğini düşünüyor olabilir mi?

Vallahi artık her şeyi düşünür oldum ben kasımda olsun desem ilgisini alakasını eksik etmeyecek gibi ama şimdi aramıyor ben şuan ailemin yanındayım aşkım eskiden çalıştığım ilde arardın her gün diyorum burda Artık nişanlandık ailemde biliyor diyorum arayabilirsin her zaman dedim .İste ev temizlik işlerin oluyor ondan aramiyorum diyor bugün de aramadı mesela ben aradım şimdi en son mesajda konuştuk soğuk bir şekilde yazmış ben de yazmadan uyumayı düşünüyorum nişanlayıp bu evlilik konusu tarihi uymayınca bu şekilde davranmaya başladı .Bu tavırları olsayid önceden kaç kere düşünürdüm sözlenmeden önce

Sizi manipüle ediyor, onun istediği gibi Kasım'a evlenirseniz, hayat boyu bu manipülasyon devam edecek gibi görünüyor.
Aynen. Ben olsam yoldan dönerim. Basit bir meselede soğuk yapıyorsa evlenince artarak devam eder. Ben olsam nişan atarım. Yaşadık gördük. Biliyoruz yani

Nişanlaninca sanki sorunları görmezden gelmeye başladı mesela aramızda soğukluk olunca çözmeye çalışırdı arardı ama şimdi umrunda değilmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…