Bu acelelilik ve kapris beni bunaltıyor .Yardım

Çok güzel yazmışsınız. Bu arkadaşın yorumunu dikkate alın derim.

1 yıl olmadı tanışalı biraz daha tanımak istiyorum
Ben Aralıkta tanıştım, Ocak ayında nişanlandım. Mayıs ayında evlendim. Yıllarca tanısan evliliğin mükemmel olacak diye bir şey yok, kısa sürede evlensen evliliğin kötü olacak diye bir şey yok.

Bence bu adam senin içine sinmemiş. Eğer hesap yapıyorsan mutlaka takıldığın bir konu vardır. Eşimden önce bir sürü kişi ile tanışmıştım ama eşimi görünce ne zamanı düşündüm ne başka bir şeyi. Çok isteyerek evlenmiştim.

Sanırım mantık evliliği yapmaya çalışıyorsun. Bu yüzden de yalnızlığın tadını çıkarmak istiyorsun. Onunla yaşamaktansa yalnız yaşamak daha cazip geliyor. Hiç bu açıdan baktın mı? Gerçekten bu adamla evlenmek istiyor musun?

Ben de öyle düşünüyorum ve benim yapım hassas ince fikirli biriyim ama bu şekilde davranırsa kendisi bilir .Ben de önüme bakarım çünkü ben ilgisizliğe ,Bu şekilde manipüle edilmeye gelemeyen bir insanım ya sorun çözülsün ya da herkes yoluna baksın. Hayatım hep zorlu geçti artık her şeyi kaldıramıyorum

Acele etmezse zaten ben nisan için kendimi hazırlıyorum eşyalarımı ceyizimi ama sorun bu kadar konu kasım diye çok usteletmesi acele ettirmesi tanistigimizdan itibaren ve beni bunaltması. Seven insan karşıdakine üstü üstüne gitmez

Mantık değil normalde evlilik istemeyen bir insandim sevdim onu evleneceğim insan dedim ama o acele ettirince acaba demeye başladım bu şekilde davrandıkça soğumaya başlıyorum malesef

Tanıştıktan sonra da aileler tanışsın sonra bu nisanda söz istedi mesela ben de olmaz deyince hazirana kaldı bu acelecilik huyunu çözemiyorum nereye yetişeceğiz. Bence iki insan birbirini bulduysa zaman mekan ayların önemi var mı. Kasımda evlendigimizde aynı evde yaşamayacağız taa ocak sonu gibi aynı evde yaşayacagiz

Seven insan karşısındaki insan hemen evlenmek istiyor diye bunu sorun yapmaz. Siz kendi duygularınızdan emin misiniz? Bu evliliği istiyor musunuz? Çünkü yalnız yaşamak daha cazip geliyorsa ya da eşyaların tamamlanması daha önemliyse sizin için bu insan hayatınızda ilk sırada yer almıyor demektir.

Düğüne bir ay kala gelinlik almıştım ben. Ya da evlendiğimde yemek masam ve birilerine göre çok önemli olan ıvır zıvır eşyam yoktu. Aklıma bile gelmemişti. Sadece onunla yaşamak istiyordum. Bunu da hiç dert etmedim. 10 yıllık evliyim.

Şüpheleriniz varsa evlilik kararınızı gözden geçirin derim. Evliyken öyle şeyler yaşıyorsunuz ki bu durumları sadece sevgi ve saygı ile aşabiliyorsunuz.

Mantık değil normalde evlilik istemeyen bir insandim sevdim onu evleneceğim insan dedim ama o acele ettirince acaba demeye başladım bu şekilde davrandıkça soğumaya başlıyorum malesef
Aynı benim yapımdasınız. Karşımdaki bir şeyler için beni aceleye getirmeye öalştıkça içim huzursuzlanıyor. Tavırlı şekilde fikrini size kabul ettirmeye çalışması hoş değil. Bu verdiğiniz ilk tavizin gerisi olur. Bence geri çekilin. Nişan atmayı bende düşünürdüm

Manipüle ediliyormuşsunuz gibi hissettim. Yerinizde olsam ben gelecek yaz evlenmek istiyorum, itirazın varsa kapı orada der restimi çekerdim. Bu işler bir kişinin ısrarıyla değil iki kişinin rızasıyla olur. Saklamaya çalıştığı bir şeyler mi var, zaman uzarsa ortaya çıkıp sizin ayrılacağınızdan mı korkuyor. Sen böyle ısrar edersen araya soğukluk gireceği kesin de diyebilirsiniz.

Haklısınız insan sevdiği insanla hemen aynı evde yasamak ister ama ben ailemi kendimi düşünmek zorundayım. Alelacele bir düğün, ailemi maddi sıkıntıya vererek bunu yapmak istemiyorum kasım ile zaten nisan ayı arasında çok fark yok .Burda her şeyi anlatamıyorum aile olarak çok zorlu bir ailede büyüdüm çok sıkıntılar çektim biraz rahat evlenmek istiyorum hem de biraz daha tanımak ama ben onu tanıdıkça daha çok seviyordum ama bu tavirlara kadar suan ilgisiz modda

Geç kalmış değilsin, iyi düşün.

Ben seni 3 yılda beklerim diyorum benim için sen önemlisin zamanın önemi yok diyorum ama anlamıyor bana ilgisizlikle bunu kabul ettirmeye çalışıyor

Nişanlaninca sanki sorunları görmezden gelmeye başladı mesela aramızda soğukluk olunca çözmeye çalışırdı arardı ama şimdi umrunda değilmiş gibi

Bu cümleler hiç iyi şeyler çağrıştırmıyor. Adımlaeını dikkatli at, şimdi her şey bir yüzükten ibaret, evlenip pişman olursan bu iş mahkemeyle bitiyor. Kasımda kesinlikle evlenme

Bu konu açılasına kadar ya da nişanlanmasına kadar çok üstüme düşüyordu sesini duyayım diye arıyordu ne bileyim şuan bunların hiç birisi yok acikcasi zoruma gidiyor bu duruma düşeceğim aklımın ucundan geçmezdi

Nişanlaninca sanki sorunları görmezden gelmeye başladı mesela aramızda soğukluk olunca çözmeye çalışırdı arardı ama şimdi umrunda değilmiş gibi
Sırf buna dayanarak bile diyebilirsiniz,
“Nişanlıyken daha umursamamaya başladın, nasılsa nişanlandık diye. Hemen evlenme isteğin de demek ki bundan, evde bir kadın olsun ben sallamasam da olur diye rahat etmek. Madem böyle umursamaz olacaksın, evlenmek de risk seninle. İstemiyorum” diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…