Bu Acı Beni Öldürecek

Kendi kendine de mutlu olacağın hobiler edinmeye çalış, bu örgü, dikiş, boyama, kitap, bilgisayar oyunlari...vb. herşey olabilir. Kendi kendine iyi vakit geçirmeye başlayınca çok saha mutlu olacaksın. Bu arada bir arkadaşımızda yazmis, youtube dan seni rahatlatacak meditasyon videolarını ve metin haranın yol kitabını mutlaka öneririm. Bunlarin ötesinde psikoloğa da gidebilirsin

canım benim biraz çabalaman gerek . bence hobiler edin resim çizebilirsin mesela kurslara git. sana profesyonel bi tavsiye veremem elbetteki ama sebin yerinde olsam kendimi yoğun bi insan yapardım sanırım. bi de canım bölümün zor mu bilmiyorum ama cafe de ya da mağazalarda çalışırsan insannlarla iletişim problemini büyük ölçüde kıracağını düşünüyorum. birazcık gayret ☺

Hay agzına Saglık kardesim burda yorumları konuları okuyorum genelde okdar bos yorum yapıp laf sokarak prim yapmaya calısan insanların derdini küçümseyen insanlar varki sadece bu konu için demiyorum genel anlamda görüyorum bunları gercekten cok trajık bi durum herkes sizin gibi sagduyulu olur umarım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…