Bu acı nasıl geçer?

fakat nolursa olsun onu hiç görememekten onsuz kalmaktan daha iyi yanınızda olması.böyle düşünerek yaklaşmasına izin verdim.daha önce bana duyduğu saygıyı da böyle kaybettim.

Çok üzüldüm inan. Hani elimde olsa çekip alırdım seni.
Ama çok da kızdım. Üzüldüğüm için kızdım.
Kötü düşüncelerle değil, tamamen iyi düşüncelerle bu hale getirdiğin için kendini sana kötü bakamadım.
Yani küçümsemedim.
Ama bunu kendine sen yapıyorsun.
Görme, nolacak ki ? Yapıyor insan görmeden. Emin ol yapıyor. Dene , yaparsın .

Elinden geleni yaptıysan için rahat olsun..
Rabbim gerçekten sevenleri ayırmaz,kullar ayırır ancak.
En güzeli bu inan.. Ben dualarımla ayaktayım. Hayırlısını iste hep.
Eminim ki seni gerçekten seviyorsa seni daha fazla üzmez.

Suan evlıyım gerıye donup baktıgımda ne salak mısım dıyorum deymeyecek ınsanlar ıcın gozyaşı doktum.Benım duzenlı bır hayatım oldu cok sey kazandım basta mucızem esımı .Rabbım uygun gormuyorsa yapıcak bırsey yok ,hayırlı olcak olsaydı olurdu zaten .sızlerı anlamıyorum sanmayın benımde kendımden vazgectıgım zamanlar oldu

Ben 20 yaşımdaydım onla tanışdığımda, 22 idi bittiğinde.
Benim de ilk sevgilim ve ilk ayrılığım oldu .
İlk öpücük, ilk elele tutuşma. O gidene kadar ilk öpüştüğümle evlenme gibi saf belki de salakça denilebilecek çocuksu düşüncelerim vardı.
Aslında olgunumdur ama aşk tarafım biraz çocuksu galiba...
Beni başkası için terk etti. Askere gitti sonra da.
Şuan askerde. Ben ilk başlarda nefret ettim ondan. Sonra geçti. 1 ay öncesine kadar hiç düşünmüyordum bile onu .
Ama biri çıktı karşıma, bana onu hatırlattı . Onunla öpüştüm ve ağladım öpüşürken. Çünkü ihanet ediyormuşum gibi geldi.
Beni başkası için terk eden adama , bir öpücükle ihanet ettiğimi düşünecek kadar masum sevmişim.
Şimdi işte bir ortak arkadaşımızın faceinden bakıyorum ona. O kıza da değer veermiyor ki,face inde kıza dair hiçbir iz yok. Ama kız bazen yorum yapıyor da, arkadaş gibi daha çok.
Görünce sinirleniyorum aşırı. Nefretim kabarıyor. Acıtıyor . Ben de hala ihanetin hazımsızlığı var. Beni sevmemesinin hazımsızlığı var.
O beni çok "sıkıldım" diye bıraktı.
En son nisanda gitti, dönmedi geri işte. Ama ondan öncekilerde 4 kere ayrıldıysa, hepsinde o geldi geri.

Annemde babamda öyle diyo, severse döncek zaten diyo. Ama bekleyemiyorum ki nasıl bekleyebilirim. hiç bu amana kadar ayrılmadık ki biz. Bu bizim ilk ayrılığımız. Bir kere bile ismimizle hitap etmedik birbirimize.
Hep dua ediyorum hep ediyorum hep ediyorum. Allah büyük içimizi biliyo. Allahım hayırlısıyla onu bana geri ver.

Ne kadar güzel ben hep o hayalle yaşadım. Bir gün onun kolları arasında uyuycağımı düşündüm hep. " Allahım onun koynunda bir gece yatayım alacaksan öyle al canımı" diye dua ettim hep. En büyük hayalimdi. Ya o benim huzurum. İnsan birdaha yaşayamazki aynı duyguları, huzurlu hissedemez ki mutlu olamazki. Güvende hissettim onun yanında kendimi, huzurluydum. Onun gözlerine baktığımda zaman durdu hep. Kokusuyla boğuldum dudaklarında can buldum. Gözlerinde cennetimi gördüm. Elini tuttuğumda dünynın en mutlu insanı oldum. O gülüşüne dünyaları veririm. İStesin yol olurum o güzel ayaklarının altında.

nazı sanaymış canım yapacağını yapmış alttan ala ala kendini yıpratmıssın sonrada çekip gitti sefasınıda sürüyor baskalarıyla.
Seni ortada bırakan bi adam için değer mi ? Hayatına bak. Unutmak zor olsa okadar sewdiklerimizi kaybediyoruz toprağa veriyoruz ağıtlar yakıyoruz şimdi isimleri geçince sadece göz doluyor dimi ? Birde bu açıdan düşün. Allahım aileni basından eksik etmesin gerisi boş

adam sevmiyorum sıkıldım demiş paçasına yapışılmayacağına göre zamana bırakıcaksın geçecek aşık mezarı yok bu dünyada

1.5 ay unutmak için oldukça kısa...
zamanla düzelecek emin ol...
bunların dışında onu faceden netten fln takip etmeyi bırak...
gördükçe unutman zorlaşır....

1. Sizi yedekte tutmak istediği için arkadaş olarak kalmak istediği çok açık.
2. Ayrıldığı gibi o kızla bu tarz olaylara girmesi hiç hoş değil

ve siz hala ona güveniyorum diyorsunuz. Neyin güveni bu her şey ortada. aradan 1,5 ay geçmiş bence bırakın ne hali varsa görsün. kendiniz üzülürsünüz böyle yaparak ona hiç bir şey olmaz.

Eğer size hayırlı değilse gelmemesi daha hayırlı olacak gibime geliyor. Allah herkesin hakkında hayırlısını eylesin.

O acı yaşanmadan geçmez.
Geçmesi için mutlaka acıyı sonuna kadar yaşayıp tüketmen gerek bence..

HAla güveniyorum diyorsun tatlım ya, adam seni bırakmış gitmiş. Rahip hayatı mı yaşayacak sanıyorsun, neyine güveneceksin bu adamın?

Kendini "unutamam" diye şartlama, böyle unutacaksın şöyle unutacaksın diye taktik veremem ama emin ol bir gün mutlaka unutacaksın. Bu süreci kısaltmak istiyorsan depresif hallere bürünme, normal hayatına devam et, bir daha sevemem tripleri hiç yardımcı olmaz, sana yaklaşanlara kendini kapatma, hatta beğendiğin hoşlandığın insana sen yaklaş. Aklında başkası olana böyle bir şeyi tavsiye edemem ama bazen çivi çiviyi iyi söküyor, gerçekten sevip sevildiğinde böyle bir insan için üzüldüğüne gülüp geçeceksin. Böyle erkeklerin kalıcı bir yeri olmamalı kalbinde.

yapacağın tek şey kendine acımayı bırakıp güçlü durmak içindeki sızı elbet geçecek ama dışarıya güçsüz çaresiz onsuz olamaz imajı verme.

belki ilişki esnasında bu kadar alttan alan biri olmasaydın adam kendini her daim haklı görmez bir şeyleri düzenlemek düzeltmek için uğraşırdı.

erkeklere onu her daim sevdiğimize seveceğimize ikna edince ilişki monatanlaşıyor ve onlara sunduğumuz aşk sıradan bi hal alıyor ve sıkılıyorlar maalesef.

gözümüz kara olmalı azcık ne demiş üstat "Ben, Sensiz yaşayamam Diyenlerden değilim. Sensiz de yaşarım; Ama Seninle Bir başka yaşarım.." aşkın sevginin dozu bu olmalı..

bir şekilde ulaşama ona gerekirse bir süre faceten çık bile bence... geri döner mi acaba diye düşünme dönse bile bir kere gitmiş üzmüş seni boşver...

yakın arkadaşlarınla görüş senin derdini sabırla dinleyip gerekirse iki laf da kendisinin edeceği, ama o an konuş sonra konuştuğun orda kalsın eve dönüp yalnız kaldığında düşünme... içini dök ağla gerekirse hızlı hızlı tüketirsin acıyı gör bak... onunla ilgili herşeyi hayatından çıkar bak bahar da geliyor gez dolaş giyin kuşan kendini sev ohh boşver:)
(denenmiş ve faydası görülmüştür cidden diyorum)

istersen yaparsın iste yeter ki

insan hala bir şeyler hissettiği biriyle üstelik de eski sevgilisiyle arkadaş kalabilir mi?! mazoşist değilse kalmaz tabii, kalmamalı da :) düşünsene her gün canın acıyacak. üstelik seviyorsun da. uzak kal kendini geri çek seviyorsa gelir, sevmiyorsa kaybeden kendi olur boşver deyip yola devam gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor. göz görmeyince gönül katlanıyor zamanla...

o kızı seviyor mu acaba demişsin. onun o kıza ilgisinin olup olmadığını da en iyi sen bilirsin. bunu onun gözlerine bakarak anlarsın. bir zamanlar sana baktığı gibi o kıza bakıyorsa... ama bence bu artık seni ilgilendirmemeli. zaman diyorum. seni seviyorsa zaten gelecektir. artık kendini geri çekme vakti.

ve son olarak;

aynı durumu ben de yaşıyorum şuanda bilmiyorum belki de tam olarak ayrılmamışbile olabiliriz ama,bu durum oldukça acı verici nerdeyse 15 gün olacak hala çok acı çekiyorum. mantıklı olanın aramamak sormamak onu takip etmemek olduğunu biliyor insan ama nedense uygulamaya gelince bunu yapamıyor.şuanda yapabilecğimiz en iyi şey mantıklı davranmak ve bu acının geçmesini beklemek, nasıl olsa geçecek bir gün,ve sana tavsiyem asla arayıp sorma biraz izini kaybettir arkadaş olarak kalmak istemediğini söyle facenden falan sil onu bak gör ozaman nasıl koştura koştura geri dönecek sana ama ne olur kararlı ol hemen yumuşama sana alışmış hemen silip atamaz seni bu okadar kolay değil,kaybettiğini elinin altında olamadığını anlasın geri dönecektir tabi insan bunca acıyı yaşattıktan sonra dönse ne olur diye de demiyor değil.....

"Zaman sadece birazcık zaman
Geçici bu öfke bu hırs bu intikam"

Zaman her şeyin ilacıdır canım.Her şeyi zamana bırak.üzerine düşünmemeye çalış.Giden gitmiş artık yapıcak bir şey yok.Sen kendi hayatına yoğunlaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…