Bu acı nasıl geçer?

Canım beniimmm..
7 yıl dile kolay,bizim 2 yıllık ilişkimiz bittiği halde ben ne kadar kötü durumdayım seni düşünemiyorum..
Bence sinirle "sevmiyorum istemiyorum" demiştir,yoksa 7 yıl geçmiş anılar yaşanmışlıklar üzerine bunu kimse diyemez ki. Diyorsa eğer yalan söylüyordur.
Ne kadar acırsa acısın canın,ölmeyi düşünme bile. Rabbime dua et sadece,her şeyin en iyisini o bilir.
ama barışacağınıza dair içimde bir his var. umarım dönüşü olmayan bir yol değildir.
Yıpratma kendini bu kadar, biraz kafanı topla.. :50:

B3n biliyorum sinirle dedi ama gurur yapıyo yalvardım yaoma bize bunu dedim. Sen buraz sussan ben pişman olsam peşinden koşsam dedi. Ben dayanamam ki. 24 saat oldu gram uyku yok her saniye Allaha dua ediyorum yalvarıyorum ağlıyorumm. Kıyamadım ona güzel msjlar attım cvp yok. Babam üzüldü annem üzüldü kardeşim üzüldü. Ben ne yaptım ki bunları dedi bana. İnanın hiç bişey yok ortada olsa tmm dicem haklı ama yok elde tutulur bişi yok. KAfam toplanmıyo, toplayamıyorum her kıyafetimde her eşyamda onun anısı var nasıl söküp atabilirim ki. Üzerine titredim hep, içim daralıyo uyku tutmuyo gözlerim yanıyo kalbim sıkışıyo.

Allah yaşatmasın. Acını asla küçümsemiyorum ama 7 yıllık sevgilin yüzünden ölmek istiyorsunda 22 yıllık annen için yaşamak istemiyorsun?
İşte biz hatayı burda yapıyoruz, bazılarına gereğinden fazla değer veriyoruz.
Kimseyi onun için ölmeyi isteyecek kadar sevmeyeceksin.

Gerçekten de öyle..
Gereğinden çok çok fazla değer verdiğimiz için bu hallere düşüyoruz.
Bende çok bunaldığım da "ölsem de bu acıdan kurtulsam dayanamıyorum" dediğim anlar oluyor.
Ama sonra düşünüyorum da dünyalar iyisi annecim var,ailem var.
Mantıklı düşününce hiç bir erkek için değmez.
ama duygularımız yüzünden yeniliyoruz..

B3n biliyorum sinirle dedi ama gurur yapıyo yalvardım yaoma bize bunu dedim. Sen buraz sussan ben pişman olsam peşinden koşsam dedi. Ben dayanamam ki. 24 saat oldu gram uyku yok her saniye Allaha dua ediyorum yalvarıyorum ağlıyorumm. Kıyamadım ona güzel msjlar attım cvp yok. Babam üzüldü annem üzüldü kardeşim üzüldü. Ben ne yaptım ki bunları dedi bana. İnanın hiç bişey yok ortada olsa tmm dicem haklı ama yok elde tutulur bişi yok. KAfam toplanmıyo, toplayamıyorum her kıyafetimde her eşyamda onun anısı var nasıl söküp atabilirim ki. Üzerine titredim hep, içim daralıyo uyku tutmuyo gözlerim yanıyo kalbim sıkışıyo.

Kafası karışmış olabilir. Biraz nefes almasını sağlasan?
Mesaj atıp arama ki iyice düşünsün sağlıklı kararlar alsın.
Böyle üzerine düştükçe elinden daha çok kaçacak inan.
Bu kadar üzme kendini,biliyoruz ki dünyanın sonu değil. Biraz zaman tanı ona. Ne kadar üzülüyorsun çok iyi tahmin edebiliyorum ama Rabbim her şeyi yoluna koyacak inşallah.

Allah yaşatmasın. Acını asla küçümsemiyorum ama 7 yıllık sevgilin yüzünden ölmek istiyorsunda 22 yıllık annen için yaşamak istemiyorsun?
İşte biz hatayı burda yapıyoruz, bazılarına gereğinden fazla değer veriyoruz.
Kimseyi onun için ölmeyi isteyecek kadar sevmeyeceksin.

Onlar için şuan katlanıyorum bu acıya. İnan dayanılcak gibi değil. Onsuz bi anım geçmedi ki. Gereğinden fazla değer verdim evet ben bu hatamı kabul ediyorum. Ama o benim ilkim gözağrım başımın tacı. Huzurum mutuluğum. Şuan yaşamıorum sanki yokum.

Üstte de dediğim gibi bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum,konduramıyorum ona "başka bir kız" olayını:50:
hem okuyorum hem çalışıyorum ben. ama bu aralar öyle bir bıraktım ki kendimi ruh gibi dolanıyorum etrafta ama yine de kimseye hissettirmiyorum içimin nasıl acıdığını..
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, haklısın kendimi işime ve okuluma vermeliyim..

bende hem okuyup hem çalışıyorum.sevgilimden ayrıldığımda okula dvam edemedim.dışkapı psikiyatride de 15 gün yattım.çok zor günler geçirdim bnm ilk sevdiğim ve ilk aşkımdı.onunda öyle.ama olmayınca olmuyor işte.4 yıl oldu ayrılalı hala her gece mesaj atıyorum.hala duyduğum ezanlarda en çokta sabah ezanında, tıpkı onunla çıkmadan önceki gibi dua ediyorum nolur dönsün sevsin beni diye.olmuyor.yalnız cinsel ihtiyaçları içindönüyor bana.ben çaresiz kabul ediyorum yeter ki koklayayım öpüyim.o gün bugündür çıkmadım kimseyle.arkadaşlarım yanımda olmadılar ailemle çok sıkı bir ilişkim yoktu zaten.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolaylık versin söyleyecek söz bulamıyorum.ben ayrıldıktan snra yapıştım adeta ona.hatayı orda yaptım asıl bna olan sevgisinide öyle bitirdim onun :(

Gerçekten de öyle..
Gereğinden çok çok fazla değer verdiğimiz için bu hallere düşüyoruz.
Bende çok bunaldığım da "ölsem de bu acıdan kurtulsam dayanamıyorum" dediğim anlar oluyor.
Ama sonra düşünüyorum da dünyalar iyisi annecim var,ailem var.
Mantıklı düşününce hiç bir erkek için değmez.
ama duygularımız yüzünden yeniliyoruz..

Bilmiyorum yaşın kaç? Belki benden büyüksündür. Büyüklük taslamak amacıyla söylemiyorum bunları kesinlikle.
Ama şunu anladım, kazanmak istiyorsan duygusal olmayacaksın. Sert olacaksın, dik ve net.
Ben böyle olmaya çalışacağım artık. Hep duygusallığımdan kaybettim. Eminim sen de ondan kaybetmişsindir.
Yani ben bakıyorum çevreme, mutlu olup evlenenlerin çoğu çok mantıklı insanlar. Duygusuz denilebilecek insanlar.
Ne kadar süründürürsen o kadar vazgeçilmez kılıyorsun kendini.
İlk önce "ben" demeyi öğrenmemiz gerekiyor.
Bir söz var, birinci mesajı attıktan sonra cevap gelmemesine rağmen ikinci mesajı atacak kadar değer verdiğimiz için kaybediyoruz biz :)

Kafası karışmış olabilir. Biraz nefes almasını sağlasan?
Mesaj atıp arama ki iyice düşünsün sağlıklı kararlar alsın.
Böyle üzerine düştükçe elinden daha çok kaçacak inan.
Bu kadar üzme kendini,biliyoruz ki dünyanın sonu değil. Biraz zaman tanı ona. Ne kadar üzülüyorsun çok iyi tahmin edebiliyorum ama Rabbim her şeyi yoluna koyacak inşallah.

İnşallah bekliyorum. Elimden geleni yaptım ben. gururunda sevmiyorum desede çok sevdiğini kıyamadığını biliyorum. Allahım sen sevenleri ayırma kavuştur. Tek sığınağım Rabbim. Onun yüce merhametine gücüne öyle ihtiyacım var ki. Allahım sen onu benden alma,

bende hem okuyup hem çalışıyorum.sevgilimden ayrıldığımda okula dvam edemedim.dışkapı psikiyatride de 15 gün yattım.çok zor günler geçirdim bnm ilk sevdiğim ve ilk aşkımdı.onunda öyle.ama olmayınca olmuyor işte.4 yıl oldu ayrılalı hala her gece mesaj atıyorum.hala duyduğum ezanlarda en çokta sabah ezanında, tıpkı onunla çıkmadan önceki gibi dua ediyorum nolur dönsün sevsin beni diye.olmuyor.yalnız cinsel ihtiyaçları içindönüyor bana.ben çaresiz kabul ediyorum yeter ki koklayayım öpüyim.o gün bugündür çıkmadım kimseyle.arkadaşlarım yanımda olmadılar ailemle çok sıkı bir ilişkim yoktu zaten.Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolaylık versin söyleyecek söz bulamıyorum.ben ayrıldıktan snra yapıştım adeta ona.hatayı orda yaptım asıl bna olan sevgisinide öyle bitirdim onun :(

Çok geçmiş olsun..
4 yıl da çok uzun bir süre,seven insan 4 yıl beklemez ki dayanamaz sensizliğe. Cinsel ihtiyaçları için dönüyor ve kabul ediyorsun öyle mi?
Bunu kendine yapma lütfen.
Anlayabiliyorum seni ama,sana sevgiyle dokunmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki? Bunu kendine yaşatma.
Olmayınca olmuyor işte,hep diyorum ama Rabbimin bir bildiği vardır bu zor günleride atlatacağız inşallah.
Bir şeyin üzerine çok düşünce olmazmış.
Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım. ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım. Bu misal sanki..

Çok geçmiş olsun..
4 yıl da çok uzun bir süre,seven insan 4 yıl beklemez ki dayanamaz sensizliğe. Cinsel ihtiyaçları için dönüyor ve kabul ediyorsun öyle mi?
Anlayabiliyorum seni ama,sana sevgiyle dokunmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki? Bunu kendine yaşatma.
Olmayınca olmuyor işte,hep diyorum ama Rabbimin bir bildiği vardır bu zor günleride atlatacağız inşallah.
Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım. ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım. Bu misal sanki..

O çok farklı bişey inanki canım. Onun sevgisini azda olsa hisediyosun. Onu tatmin etmek bile seni mutlu etmeye yetiyo. Bak bana geldi benden vazgeçemiyo diye düşünüyosun. Sevgiyle dokunmuyor belki ama senin hazzın ve mutluluğun sevdiğin adamın senin kollarında olması sana ayrı bi mutluluk katıyo. Arkadaşımda eminim bu sebeple oluyodur. Azda olsa özlemini gideriyodur.

Onun içime sevgisini koyanda onla karşılaşmamı sağlayanda Allah.Cinsel ihtiyacı için göremezsem hiç göremem onu.fakat bundan snra da fahişe gibi davranmaya başladı bana.neresinden tutsam elimde kalıyor.

Bilmiyorum yaşın kaç? Belki benden büyüksündür. Büyüklük taslamak amacıyla söylemiyorum bunları kesinlikle.
Ama şunu anladım, kazanmak istiyorsan duygusal olmayacaksın. Sert olacaksın, dik ve net.
Ben böyle olmaya çalışacağım artık. Hep duygusallığımdan kaybettim. Eminim sen de ondan kaybetmişsindir.
Yani ben bakıyorum çevreme, mutlu olup evlenenlerin çoğu çok mantıklı insanlar. Duygusuz denilebilecek insanlar.
Ne kadar süründürürsen o kadar vazgeçilmez kılıyorsun kendini.
İlk önce "ben" demeyi öğrenmemiz gerekiyor.
Bir söz var, birinci mesajı attıktan sonra cevap gelmemesine rağmen ikinci mesajı atacak kadar değer verdiğimiz için kaybediyoruz biz :)

Yok,estağfurullah :)
Cidden doğru diyorsun. Ben de aşırı duygusalım,yapım gereği midir nedir bir türlü kurtulamadım duygusallığımdan.
En ufak bir şeyde dahi içim yanar,kıyamam..
Belki de dediğin gibi bunu yaparsak eğer, gerçekten biz kazanırız.
Dediğin gibi biraz bencil olmak gerekiyor. Biraz da insanın hep karşıdaki insanı değil,kendini düşünmesi gerekiyor.
Bende gözlemlediğin durumun farkındayım çok haklısın..
Umarım her şey yolunda gider bundan sonra da bir oh deriz :)

Canım allah yardımcın olsun,zordur bılırım bır anda herseyı sılıp gıderse hele.ne desek dıyelım bız acın hafıflemez 2 yılın gıtmış.En buyuk askın ve yardımcın rabbım olsun artık inş .

Çok geçmiş olsun..

Evet bunu iliyorum Allah çekemiyceğimiz sıkıntı dert vermezmiş. Allah sen birsin sen teksin. Hepimiz kulunuz sen yarattın bizi. Sevdiğin kullarını ayırma.

Onun içime sevgisini koyanda onla karşılaşmamı sağlayanda Allah.Cinsel ihtiyacı için göremezsem hiç göremem onu.fakat bundan snra da fahişe gibi davranmaya başladı bana.neresinden tutsam elimde kalıyor.

Bunu çok özür dilerek söylüyorum ama seni kullandığı apaçık ortadayken buna devam etmek zorunda değilsin.
Sen ona mecbur falan değilsin. Ayaklarının üzerinde dimdik durabilmek ne kadar güzel değil mi? Sende bunu yapabilirsin.
"fahişe" yakıştırması hele ne kadar da kötü.
Gerçekten bunu kendine yapma. Yapmamalısın. Aşk bu kadar gözünü kör etmesin.

Yapmayın kızlar nolur yani...
Cinsel ihtiyaç için arada gelen sevgiliyi kabul etmek ne demek ? Bu kendinizi aşağı düşürmekten başka bir şey değil.
Vajina herkeste var. Onun için dışarıya çıksam 10 değil 100 tane adam bulurum yarım saatte.
Ama kalbim için aylardır ortada geziyorum bir tane adam yok.
Size kalbiyle ve ruhuyla gelmiyor. Sadece bedeni,hormonları ve hazlarıyla geliyor.
Lütfen. Size davranmaya başladığı şekle onu siz sokuyorsunuz. Değmez inanın ...

Canım allah yardımcın olsun,zordur bılırım bır anda herseyı sılıp gıderse hele.ne desek dıyelım bız acın hafıflemez 2 yılın gıtmış.En buyuk askın ve yardımcın rabbım olsun artık inş .

Gerçekten çok zor,ama bunu da atlatacağım inşallah Allah'ın izniyle. Bu süreç beni çok zorluyor..
Amin inşallah çok teşekkür ederim..

Yok,estağfurullah :)
Cidden doğru diyorsun. Ben de aşırı duygusalım,yapım gereği midir nedir bir türlü kurtulamadım duygusallığımdan.
En ufak bir şeyde dahi içim yanar,kıyamam..
Belki de dediğin gibi bunu yaparsak eğer, gerçekten biz kazanırız.
Dediğin gibi biraz bencil olmak gerekiyor. Biraz da insanın hep karşıdaki insanı değil,kendini düşünmesi gerekiyor.
Bende gözlemlediğin durumun farkındayım çok haklısın..
Umarım her şey yolunda gider bundan sonra da bir oh deriz :)

Amin canım benim :) Benim de 2 yıllık ilişkim biteli 1 sene olcak nisanda . Ama bizimki çok seviyesizdi hep.

Yapmayın kızlar nolur yani...
Cinsel ihtiyaç için arada gelen sevgiliyi kabul etmek ne demek ? Bu kendinizi aşağı düşürmekten başka bir şey değil.
Vajina herkeste var. Onun için dışarıya çıksam 10 değil 100 tane adam bulurum yarım saatte.
Ama kalbim için aylardır ortada geziyorum bir tane adam yok.
Size kalbiyle ve ruhuyla gelmiyor. Sadece bedeni,hormonları ve hazlarıyla geliyor.
Lütfen. Size davranmaya başladığı şekle onu siz sokuyorsunuz. Değmez inanın ...

fakat nolursa olsun onu hiç görememekten onsuz kalmaktan daha iyi yanınızda olması.böyle düşünerek yaklaşmasına izin verdim.daha önce bana duyduğu saygıyı da böyle kaybettim.

Amin canım benim :) Benim de 2 yıllık ilişkim biteli 1 sene olcak nisanda . Ama bizimki çok seviyesizdi hep.

Aynı kaderi paylaşıyoruz o halde :) Unutabildin mi peki? Veya sadece alıştın mı? Acıtmıyor mu artık.. Çoğu erkek gibi o da geri döndü mü? benim bu ilk ilişkim,ilk sevgilim,ilk ayrılığım olduğu için merak ediyorum açıkçası.

Back
X