- Konu Sahibi bikusolsam
Canım beniimmm..
7 yıl dile kolay,bizim 2 yıllık ilişkimiz bittiği halde ben ne kadar kötü durumdayım seni düşünemiyorum..
Bence sinirle "sevmiyorum istemiyorum" demiştir,yoksa 7 yıl geçmiş anılar yaşanmışlıklar üzerine bunu kimse diyemez ki. Diyorsa eğer yalan söylüyordur.
Ne kadar acırsa acısın canın,ölmeyi düşünme bile. Rabbime dua et sadece,her şeyin en iyisini o bilir.
ama barışacağınıza dair içimde bir his var. umarım dönüşü olmayan bir yol değildir.
Yıpratma kendini bu kadar, biraz kafanı topla..![]()
B3n biliyorum sinirle dedi ama gurur yapıyo yalvardım yaoma bize bunu dedim. Sen buraz sussan ben pişman olsam peşinden koşsam dedi. Ben dayanamam ki. 24 saat oldu gram uyku yok her saniye Allaha dua ediyorum yalvarıyorum ağlıyorumm. Kıyamadım ona güzel msjlar attım cvp yok. Babam üzüldü annem üzüldü kardeşim üzüldü. Ben ne yaptım ki bunları dedi bana. İnanın hiç bişey yok ortada olsa tmm dicem haklı ama yok elde tutulur bişi yok. KAfam toplanmıyo, toplayamıyorum her kıyafetimde her eşyamda onun anısı var nasıl söküp atabilirim ki. Üzerine titredim hep, içim daralıyo uyku tutmuyo gözlerim yanıyo kalbim sıkışıyo.