bu acılarım karsılıksız kalamaz. . .

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ama hemen kızmayın bana..
örnegin birini çok sevdiniz bütün hayatınızı ona adadınız herseye gögüs gerdiniz.
ama o bisüre sonra sevginizi artık kullanmaya basladı .sizi hiç gözü görmedi.Ve hayatınızdaki en önemli şeyleri yıkıp hayatınızı mahfetti.
ondan nasıl intikam alırdınız ????????.......

bidaha hayatına sokmayarak ve ona inat çok mutlu olmayı becererek benimde sevgimi kullanan biri oldu ama farkettgim an bidaha hayatımda olmadı bu ona en büyük ceza degmez bide

En büyük intikam o kişiyi yok saymaktır!
Onu ve yaşadıklarınızı yok sayın,hatta onu ölmüş kabul edin. İnanın çok etkili bir yöntem.
Ben kendimi en çok böyle rahatlatırım.

Enkötü intikam o kişiyi yok saymaktır
Kendisi zamanla kudurcaktır

Son düzenleme:
En büyük intikam o kişiyi yok saymaktır!
Onu ve yaşadıklarınızı yok sayın,hatta onu ölmüş kabul edin. İnanın çok etkili bir yöntem.
Ben kendimi en çok böyle rahatlatırım.

peki o ??? oda yasattıklarının bedelini öder mi böyle bişeyle ???

hayatinda kaldigin yerden devam ederek ve her gecen gün onsuz nasil mutsuz oldugunu göstererek..
intikam alarak bile canim cok yaktin beni mahvettin diyorsun ona, oysa onu önemsemeyerek sen benim canimi yakamazsin demis olursun zaten..

iyide böylelikle oda acı cekermi ki ?????

peki o ??? oda yasattıklarının bedelini öder mi böyle bişeyle ???

Onun bedeli ödeyip ödememesi önemli değil sizin kendinizi iyi hissetmeniz önemli burada.
Siz hayatınızdan memnun olduğunuzda ondan intikam almak ya da onun kötü durumda olmasını önemsemeyeceksiniz ki.
Lütfen erkek odaklı yaşamayın,kendiniz için yaşayın.
Kendiniz için hayatı sevin zaten size eşlik etmek istemeyenin yolu cehenneme kadar açık!

tabiki sonuna kadar haklısın canım katılıyorum ..
ama şöyle de bişey var ben sadece ona güvendim herseyim o oldu hiçbirseyi umursamadım onla kaldım ama o benle resmen dalga gecer gibi davrandı ..bunu sindiremiyorum

Hiç kendınız ondan ıntıkam alamk duygusuyla yıpratmayın...

Allaha havale edın bekleyın sıze acı cektırdıyse mutlaka gorecektır karşılığını

en büyük intikam unutmak.ben başlarda üzüldüğümü çok belli ettim ama şimdi unuttum gibi duruyorum.görmüyorum.şimdi peşimde dolanıyo hasta herif .

Sindiremediğinizi bilse mutlu olur zaten
Onun için yoksayın diyoruz
Hayatımdan geldin geçtin bir önemin yok imajı yaratın
Ne kadar değersiz hissederse kendini o kadar çıldırır

Tamam anladım ben.
Ölmüş kabul edin,yasınızı tutun,ağlayın,zırlayın,yemeyin,içmeyin,uyumayın ama asla aramayın,merak etmeyin,öldü o unutmayın.
Hergün hayat devam ediyor,hergün işe/okula gideceksiniz,ailenizle/arkadaşlarınızla görüşeceksiniz. Onsuzluğa alışacaksınız.
Önce sindireceksiniz,sonra da hatırlamayacaksınız bile.
Kendinize yapabileceğiniz en güzel iyilik bu!
Ondan intikam almak yerine kendinize iyilik yapın.

Hiç kendınız ondan ıntıkam alamk duygusuyla yıpratmayın...

Allaha havale edın bekleyın sıze acı cektırdıyse mutlaka gorecektır karşılığını

tesekkür ederim Allah tabiki herkesin karsılıgını er yada gec verir ..yine de onun kötülügünü istemem kimsenin kötülügünü istemem ..ama beni ne kadar üzdügünü göstermek isterdim ona .. cok sevdim ama niye bunlar basıma geldi anlamadım .onun ugruna hayatımı harcadım işte cahillik

Son düzenleyen: Moderatör:
hic süphen olmasinki bir gün mutlaka öyle bi aci yasicaktir ki ona haksizlik edildiginde ilk aklina sen geliceksindir
Allaha havale et ve geriye bakma yoksa hayatini onu düsünmekden yasayamazsin unutma ki sayet öyle birsey yaparsan gün gelir devran döner kin besledigin icin yine sana döner..
Bundan gereken dersi al ve arkadaslarin dedigi gibi hicbir duygu kirintisi kalmamis gibi davranirsan hem kendine hem ona en güzel cevap olucaktir

Laaleye katiliyorum
gercektende sizin yaninizda olmak istemeyenin cani cehenneme
zaten eden bulur allaha havele edin
insallah sizi hakeden biriyle olmak nasip olur

tesekkür ederim çok haklısın .. umarım basarabilirim ..

Laaleye katiliyorum
gercektende sizin yaninizda olmak istemeyenin cani cehenneme
zaten eden bulur allaha havele edin
insallah sizi hakeden biriyle olmak nasip olur

sagolun inşallah umudum kalmasa da yine de sevgimi hakeden birinin varlıgına inanmak istiyorum ...
canımdan cok sevdim her türlü zorluga katlandım ama karsılıgını göremedim şimdi yanımda bile olmuyo.hiç umursamıyo sanki.
isterdim cok sevdigimde mutlu olmak ..ama ne yapsamda olmuyo...

Daha olay tazeyken sindirememen, intikam almak istemen normal. Diğer arkadaşların da dediği gibi onu hayatında hiç olmamış sayarak ve artık ona değer vermediğini hissettirerek kendini rahatlatabilirsin. Sen bu duruma alışıp bir nebze de olsa kendini rahatlatmayı becerebilirsen intikam almak gibi bir isteğin de kalmaz. Hem intikam alacağım derken kafanı ona daha fazla takacak sinirlerini daha fazla yıpratacaksın. Bırak Allah'ından bulsun, ne hali varsa görsün. Sen kendini toparlamaya, hayatına kaldığın yerden devam etmeye bak.

tesekkür ederim çok haklısın .. umarım basarabilirim ..

Rica ederim.
Başarmak zorundasın.
Yoksa ağlar ağlar durursun,adam da gününü gün etmeye devam eder. Daha da çok ağlarsın.
Tercih senin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…